• Τι ήταν να γράψω τις προάλλες για την κουλτουριάρα µε τα 3 µέτρα πόδι; Άρχισαν όλοι τα σεξουαλικά υπονοούµενα. Ακούστε τι είπε η Μ. Χανιώτη στο δηµοτικό συµβούλιο για µία έκθεση τουρισµού στο Λονδίνο: «Δεν γίνεται να µην πάµε. Έχουµε κλείσει ραντεβού!». Να ’τα, να ’τα και εγώ έχω µείνει πάλι στην απ’ έξω. Πάρτε και εµένα µαζί σας βρε παιδιά στο Λονδίνο και κλείστε µου ένα ραντεβού µε µία δίµετρη οπαδό της Άρσεναλ. Γιατί να µην έρθω και εγώ για τουρισµό στο Λονδίνο.
• Ότι ο Κωβαίος είναι και γνώστης των πολεµικών πλοίων, δεν το γνώριζα. Ο Μάρκος λοιπόν είπε σε άσχετο θέµα για διενέργεια προµηθειών του Δήµου ότι «µπαίνοντας και βλέποντας τον καυστήρα στο Δηµοτικό Χώρο Τεχνών ήταν σαν να έβλεπες αντιτορπιλικό του 1930». Μάλιστα. Να δεις που ο Κωβαίος θα έχει άποψη και για την κατασκευή του θωρηκτού «Ποτέµκιν».
• Η απεντόµωση που είχε γίνει προ καιρού στην Αντίπαρο και µε τον τρόπο που έγινε «σήκωσε» συζητήσεις επί συζητήσεων στο δηµοτικό συµβούλιο, τελικά πέτυχε! Κάλλιστα η Αντίπαρος θα µπορούσε να ονοµαστεί ως «φιλικός τόπος για την ανάπτυξη κάθε ράτσας κουνουπιών». Άντε και µε το καλό να µπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
• Στην Αντίπαρο ξεκίνησαν και τα έργα για το βιολογικό καθαρισµό. Μόνο που µε το ρυθµό που «περπατά» το έργο, προβλέπονται εκλογές το 2014 µε το χωριό σκαµµένο. Εργοτάξιο βρε κάνει την Αντίπαρο ο Λεβεντάκης. Ένα έργο, 3 χρόνια θα κρατάει.
• Ο Λεβεντάκης πάντως είπε τα καλύτερα στη συνεδρίαση του δηµοτικού συµβουλίου. Θα φτιάξει λέει δηµοτικά ιατρεία µε γιατρούς από συλλόγους και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Μετά το ξανασκέφθηκε και είπε ότι θα ενταχθεί η Αντίπαρος και στο Δίκτυο «Δάφνη». Το τελευταίο είναι άσχετο µε την υγεία, αλλά µήπως ήξερε και ο ίδιος να πει τι ακριβώς είναι σε ερωτήσεις που του έγιναν. Θα του άρεσε το όνοµα «Δάφνη» και το πέταξε!
• Μετά ο Λεβεντάκης (αφού έφτιαξε τα δηµοτικά ιατρεία και εντάχθηκε στο Δίκτυο Αειφόρων Νησιών του Αιγαίου, «Δάφνη»), άρχισε και τη στελέχωση για την υγειονοµική περίθαλψη (ή τα λύνεις όλα τα θέµατα ή είσαι δήµαρχος στυλ Βλαχογιάννη). Ο Λεβεντάκης λοιπόν είπε: «Αν βρούµε 30.000 ευρώ το χρόνο για έναν παιδίατρο, θα ’ρθει, δεν θα ’ρθει;». Άµα έχεις προγραµµατισµό ως δήµαρχος τι να λέµε τώρα.
• Εγώ λέω για να βοηθήσω τον κ. Λεβεντάκη. «Άµα βρεις και 30 εκ. ευρώ ρίχνεις µία γέφυρα από Αντίπαρο για Πούντα, δεν ρίχνεις;».
• Πάνω στο καλύτερο που έγραφα για τον Λεβεντάκη, διαβάζω σε ανακοίνωση του Βρούτση για τις Δ.Ο.Υ.: «Στο επίκεντρο των διαπραγµατεύσεων µε την τρόικα η νησιωτικότητα λήφθηκε σοβαρά υπόψη. Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδεικνύει έµπρακτα ότι στηρίζει τα νησιά, όπως αποδεικνύεται εξάλλου και από την επιτυχή διεκδίκηση για χαµηλότερο ΦΠΑ στα νησιά το οποίο διατηρείται ως έχει». Άντε κάτσε εσύ λοιπόν στη συνέχεια να προσπαθείς να γράψεις χιουµοριστική παραπολιτική στήλη. Σου παίρνει ο Δραγάτης τις ανακοινώσεις Βρούτση, τους βάζει στους ψίθυρους και τελείωσε. Και µένω εγώ δίχως µεροκάµατο, γιατί ο Βρούτσης αποφάσισε να κάνει επεξηγήσεις…
• Μην το ξεχάσω. Έσκασε µύτη αυτή την εβδοµάδα και ο έτερος τιτανοτεράστιος βουλευτής Κυκλάδων, Π. Ρήγας, µε ερώτηση στη Βουλή για την ΕΠΑΨΥ. Μες την επικαιρότητα ο Τάκαρος.
• Επειδή, πέρσι τέτοια εποχή ο Λεβεντάκης έλεγε ότι φέτος θα υπήρχε και επιβατικό πλοίο από Πειραιά που θα έπιανε Αντίπαρο, µήπως ξέρεις κανείς που ελλιµενίζεται το πλοίο; Μήπως στο Σιφναίικο γιαλό, γιατί στον Άη Γιώργη που πήγα δεν το είδα.
Συζήτηση
Δεν υπάρχουν σχόλια.