//
you're reading...
Uncategorized

19.06.10 Ψίθυροι: Παίξε μπάλα ρε…

Μας έβαλες στο καλάθι!

• Τι σας έχω σήμερα, τι σας έχω σήμερα; Που να αρχίσω και που να τελειώσω;
• Έτσι, από περιέργεια απλά ρωτάω και πάλι: Εκείνο το έργο με τα κρηπιδώματα στο λιμάνι, που θα ολοκληρωνόταν πριν την έναρξη της θερινής σεζόν, τι γίνεται βρε παιδιά; Θα το αρχίσουμε ή έχουν βάλει στόχο στο Λιμενικό Ταμείο να το πάνε για την προεκλογική περίοδο;
• Έχω και άλλο από Λιμενικό Ταμείο σήμερα. Μήπως, λέω μήπως, έχει γίνει πρωτόκολλο παραλαβής για την παραχώρηση του ισόγειου χώρου στο κτίριο του Αγροκήπιου Παροικιάς; Και αν ναι, πότε έγινε;
• Λοιπόν. Σε ένα τραπέζι στη Νάουσα το περασμένο Σάββατο είχαν μαζευτεί όλοι οι Νεοδημοκράτες και τα έλεγαν με τον βουλευτή του νομού Γιάννη Βρούτση. Ποιος λέτε ότι ήταν σε ένα τραπέζι παραδίπλα; Ο τέως… Ο τέως λιμενάρχης ντε… Πάντως, ούτε στη σύσκεψη που είχε προηγηθεί στην Τοπική ήταν, ούτε στο τραπέζωμα. Άτιμη που είναι η ζωή ώρες – ώρες.
• Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε ούτε μία παρέμβαση του τιτανοτεράστιου πολιτικού ογκόλιθου της Πάρου. Γιατί κ. Κουτσουράκη μας το κάνετε αυτό;
Άσχετο: Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έπιασε όλους και τα έβαλαν με τη δεξίωση που έγινε στο θωρηκτό «Αβέρωφ». Όταν είχε πει ο κ. Καμμένος «να εκμεταλλευτούμε το βυθισμένο «Σάμινα» για να το επισκέπτονται δύτες και να τονώσουμε έτσι τον τουρισμό μας», κανείς δεν είχε αντιδράσει. Όχι να τα λέμε όλα παιδιά.
• Καλά, τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο σε αυτή τη χώρα. Την ίδια στιγμή που είχε η τηλεόραση Ντιέγκο Φορλάν και Ουρουγουάη, μας έβαλαν στο άλλο κανάλι τα καλλιστεία με την Σταρ Ελλάς. Που να τους καεί το βίντεο και να βρεθούν στη μέση του πουθενά με ένα πακέτο γεμάτο τσιγάρα και δίχως φωτιά!
• Έσκισε ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Ενέταξε τη μελέτη του Πολιτιστικού Κέντρου! Τυχαίο; Δεν νομίζω!
• Πάντως όλο το κόλπο ήταν την περασμένη Παρασκευή με τα εγκαίνια του συνεδρίου για τον Σκόπα τον Πάριο. Ο Ραγκούσης που έγραφαν στις ανακοινώσεις ότι θα έκανε τα εγκαίνια, δεν είχε δεσμευτεί ότι θα μπορέσει να παρευρεθεί. Ούτε που το ήξερε δηλαδή ότι θα έκανε τα εγκαίνια, αυτό, μεταξύ μας. Και έτσι τα άκουσε η Αννούλα, «χοντρά», γιατί τον έβαλε στο έντυπο πρόγραμμα.
• Κάποιοι όμως το προχώρησαν το θέμα και έβγαλαν και λογύδρια προς τους καθηγητές που ήταν εκεί για το έργο του Σκόπα! Καλά – καλά. Άμα ακούσετε ότι θα κάνω και εγώ ομιλία για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, δεν θέλω σχόλια. Άσε, που έτσι και διαβάσω το θέμα, κάτι θα πω και θα μάθω….
• Άκου ερώτηση που μου έκαναν προχθές πρωί – πρωί. «Με ποιον θα κατέβει στις εκλογές ο Γιώργης ο Λουκής;». Μα ερωτήσεις είναι αυτές βρε παιδιά. Την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών θα μάθουμε!
• Στην πλάκα το αρχίσαμε, αλλά στο Δήμο το πίστεψαν. Έτσι, μας «πλάκωσαν» την περασμένη εβδομάδα σε προσκλήσεις για πολιτιστικές εκδηλώσεις που ήταν… Εσπερινοί, λιτανείες κλπ. Α, ρε Αθάνατο νησί με τις πρωτοτυπίες σου.
• Εκεί στην Αντίπαρο τελικά έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο γάμους, δεξιώσεις και βαφτίσεις με παρόντες και παρούσες όλους τους πολιτικούς. Την περασμένη εβδομάδα που είχε πάει για μία παρόμοια εκδήλωση και ο κ. Πάγκαλος, ένας φίλος του είπε: «Καλώς ήρθατε στο νησί μας». Ετοιμόλογος ο κ. Πάγκαλος τον ρώτησε: «δικό σας είναι το νησί;».
• Ήμουν μεταξύ μίας φωτογραφίας από το Μουντιάλ και της νέας Σταρ Ελλάς Άννας Πρέλιεβιτς. Όπως καταλαβαίνετε δεν ταλαιπωρήθηκα και πολύ για να καταλήξω τι θα βάλω…

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ: