//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

27|10|12 Ψίθυροι… … τα πονηρά προγράμματα ΣΔΙΤ

 

• Τελικά, το έχουν χάσει εντελώς στην Αντίπαρο. Ο δήµαρχος βγαίνει φόρα – παρτίδα και λέει ότι δίνει παράνοµα ρεύµα σε βάρος του δηµόσιου. Λοιπόν, άµα θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική, ας την κάνει ο κ. Λεβεντάκης, αλλά να δώσει ρεύµα από το σπίτι του. Όχι µε ξένα κόλλυβα, µνηµόσυνο. Μέχρι τότε όµως, δεν θα βρεθεί ένας εισαγγελέας να διαβάσει όλα αυτά τα απίθανα που λέει ο Λεβεντάκης;. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

• Είπα κόλλυβα και θυµήθηκα την εµφάνιση του Παναθηναϊκού µε τον Άρη την προηγούµενη Κυριακή. Μέχρι κονιάκ τριάρι ήπιαµε στο τέλος, για να είµαστε ασορτί µε την εµφάνιση της οµαδάρας του Φερέιρα, τον Ζεσουάλντο µου µέσα.

• Πάντως, στη συνεδρίαση της προηγούµενης εβδοµάδας στο δηµοτικό συµβούλιο Πάρου δύο ήταν τα καλυτερότατα της βραδιάς. Το πρώτο ήταν, όταν θίχθηκε η κ. Μ. Τριβυζά, διότι όλοι κατηγορούσαν ότι δεν υπάρχουν προνοιακές δοµές στο δήµο µας. Που σε πονεί και που σε σφάζει η Τριβυζά. Δεν ήξεραν όλοι από πού να φύγουν. Τους έκανε ούλους ένα µε το πάτωµα. Αµ, δίκιο είχε. Τόσες προνοιακές δοµές έχει ο δήµος µας. Σιγά που θα τους άφηνε η Τριβυζά. Σαν δεν ντρέπονται οι πολίτες που έλεγαν αυτά τα πράγµατα. Μέχρι ανακοινώσεις συµπαράστασης έχει βγάλει ο δήµος του νησιού µας. Αυτό δεν µετράει δηλαδή;

• Το άλλο καλύτερο ήταν ο κυρ-Παντελής Ρούσσος. Ο κυρ-Παντελής λοιπόν, που είχε εµφανιστεί µια µέρα νωρίτερα στη συγκέντρωση των φορέων άρχισε µέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δηµοτικού συµβουλίου να λέει ό,τι είχε γίνει εκεί. Και φυσικά, ως γνήσιος «παρατηρητής» των γεγονότων έδωσε και το ρεπορτάζ του…

• Αµ, ο Βλαχογιάννης βρε παιδιά να είναι τόσο αντιµνηµονιακός και κανείς σας να µην µας ειδοποιήσει. Ειδοποία ρε µπούρδα Καραβάγκο. Ειδοποία ρεεε. Άνθρωποι από κάτου ρεεε!

• Α, για το ΚΚΕ Πάρου, τι να πρωτοπώ! Εξαιρετικό. Πως σε αντιµετωπίζουν όταν πεις «Φέτος ο Παναθηναϊκός πάει για το πρωτάθληµα ποδοσφαίρου». Ε, ένα τέτοιο πράγµα. Μεταξύ µας όµως, µαθηµατικά η δεύτερη περίπτωση µπορεί να γίνει. Αν κάνει ο Ολυµπιακός 546 ήττες σερί και εµείς συγχρόνως 546 νίκες σερί η τριφυλλάρα (φύγαν τα άρα και έµειναν τα κάρα), τους πιάνουµε στο βαθµολογικό πίνακα. Το ΚΚΕ θέλει όµως 3724 σερί καλές συνεδριάσεις στο δηµοτικό συµβούλιο, για να το δούµε κάπως σοβαρά, µετά τα όσα υποστήριξε εκεί, στο µονοθεµατικό για την υγεία. Μια ζωγραφιά ήταν. Τι να σας λέω τώρα;

• Αµάν, πια. Βάλθηκαν όλοι να θυµίζουν στον Κωβαίο, για τις ιδιωτικές ασφαλίσεις των µαθητών. Αφού τα έχουµε πει αυτά βρε παιδιά. Ο Κωβαίος είναι του ΣΔΙΤ (Σύµπραξη Δηµόσιου και Ιδιωτικού Φορέα).

• Καλά τώρα. Γράφαµε για τον Κωβαίο που έκανε τον τροχονόµο στον συµπολίτη µας τις προάλλες. Που να δείτε τον άλλον αντιδήµαρχο, τον Κουτσουράκη. Αυτός, έκανε τον τροχονόµο σ’ άλλο συµπολίτη µας, εργολάβο, στην παραλία της Παροικιάς την περασµένη εβδοµάδα. Μέχρι τις καρέκλες έβγαζε από το δρόµο για να παρκάρει. Αυτό δεν είναι δηµοτικό συµβούλιο. Αυτό είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη αυτοπροσώπως.

• Βρε µια χαρά περνούσαµε τόσο καιρό µε την Anna Kagani. Πολύ πιο αγνά, πολύ πιο αθώα τα πράγµατα. Μπλέξαµε τώρα µε τα ΣΔΙΤ. Να σου ζήσουν Άννα!!!

• Μόλις τελείωσε την τοποθέτησή του ο Δαβανέλος, λέει ο Βλαχογιάννης υψηλόφωνα: «Με τέτοιο ύφος, δεν σου απαντώ». Μετά, χαµηλόφωνα, γυρνάει στο Λούη και τους γύρω του και λέει. «Είπε το παραµύθι του και έφυγε». Από µέσα του έλεγε: «Έφυγε τώρα ή λες να ξανάρθει και να µου τα χώσει πάλι;».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: