//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17.03.12 Ψίθυροι… …ανήμερα των Βενιζέλειων

• Tο καλοκαίρι δεν κάνουµε συγκεντρώσεις γιατί έχουµε τουρισµό. Το Πάσχα πάλι δεν κάνουµε, γιατί περιµένουµε την έναρξη της σεζόν (λέµε τώρα). Το χειµώνα again δεν κάνουµε, γιατί έχουµε κακοκαιρία. Την άνοιξη, και πάλι δεν κάνουµε, γιατί δεν κάναµε όλο το περασµένο διάστηµα. Να µην µιλήσω, να µην µιλήσω…

• Προς ΛΑΜΟΓΙΟ της Πάρου που αντιγράφει όλα τα θέµατα και ανακαλύπτει την πυρίτιδα µετά από 2 εβδοµάδες, µε το ΕΚΕΜΕΛ στις Λεύκες. Ξέρεις, ανακαλύφθηκε και η Αµερική! Μην το κάνεις θέµα όµως πάλι.

• Ψίθυροι δεν γίνονται χωρίς την Άννα! Όµως σήµερα, έχει ασυλία από τη στήλη. Η ταβανόπροκα που έριξε για την Βασίλισσα Μπέτυ της Πάρου, δεν είχε προηγούµενο. Άκου εκεί «ξέρετε πόσα χρήµατα µπαίνουν µέσα µε τις συναυλίες στο Πάρκο;». Άννα µου, εµείς τα έχουµε γράψει. Στους Ναουσαίαρχους να τα πεις.

• Ποιος λέτε ότι υπερασπίστηκε τον Βλαχογιάννη, όταν του είπαν µέσα στο δηµοτικό συµβούλιο ότι είναι ο τοποτηρητής του ΠΑΣΟΚ στην Πάρο. Ναι, ναι. Καλά σκεφθήκατε. Ο Λούης Κοντός! Τι άλλο θα ακούσουµε σ’ αυτό τον κόσµο.

• Λοιπόν, τώρα σας έχω σπέσιαλ αποκάλυψη. Την Τρίτη 13 Μαρτίου ως γνωστό, χάκαραν το site του Δήµου. Αυτό, θα µου πείτε είναι γνωστό. Σωστό. Ναι, αλλά ποια ήταν η τελευταία ανάρτηση της ιστοσελίδας προτού την χακάρουν; Εκεί σας θέλω, για να βρούµε τον καντέµη την Τρίτη και 13. Άντε, να το πάρει το ποτάµι. Η τελευταία δηµοσίευση πριν το χακάρισµα ήταν το πόθεν έσχες του Ροκονίδα! Έτσι, για να κρατάµε λίγο και τις ισορροπίες.

• Παλιά γίνονταν φασαρίες, όταν έβγαινε ο σύζυγος έξω το απόγευµα για κανένα καφεδάκι και γύρναγε αργά το βράδυ σπίτι. Τώρα, γίνονται φασαρίες γιατί ο σύζυγος φεύγει µετά το µεσηµέρι για δηµοτικό συµβούλιο και γυρνάει σπίτι αργά τα µεσάνυχτα. Άντε να πιστέψει το έτερο πρόσωπο ότι ήταν στο δηµοτικό συµβούλιο τόσες ώρες. «Σε ποιον τα πουλάς αυτά» του απαντάει. Να έβλεπε και κάτι να γίνεται η νοικοκυρά θα έλεγε χαλάλι… αλλά που!

• Καθόµουν τις προάλλες και διάβαζα στο πόθεν έσχες του Δηµάρχου το χαρτοφυλάκιο του. Τι να πω βρε Χρήστο µου. Πως κάνεις τις επιλογές σου; Μόλις δεις κάτι και σέρνεται στο χώµα, τσουπ τρέχεις να το αγοράσεις; Πάντως µην ανησυχείς. Τώρα µε τον Ευάγγελο στο τιµόνι θα έρθει και η ανάκαµψη του Χρηµατιστηρίου. (Πλάκα είναι η τελευταία πρόταση. Μην τα πάρεις όλα σβάρνα από τη χαρά σου και τη Δευτέρα το πρωί τρέχεις για αγορές).

• Η εργασία πάντως του Καταπόδη για το πρώην Κοινοτικό Καφενείο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πολιτικά. Μας απέδειξε πως µ’ ένα σοβάντισµα και µ’ ένα ξήλωµα πέργκολας, µπορείς να παρουσιάσεις µία νέα µακέτα ανάπλασης. Respect πολιτικά από εµάς.

• Ασχετο: Αυτή την εβδοµάδα ο τιτανοτεράστιος Γ. Παπαµανώλης είναι στο κόµµα του Κουβέλη ή ανακάλυψε τώρα το κόµµα του Καστανίδη και της Κατσέλη.

• Όχι ρε µπούρδα Καραβάγκο. Καµία σχέση δεν έχουν οι φρυγανιές «Κατσέλη» µε τη Λούκα. Οι φρυγανιές «Κατσέλη» έχουν µία διαχρονική ποιότητα.

• Παραλίγο να ξεχάσω το κυριότερο. Η κ. Μ. Τριβυζά έθεσε ως πολιτικό επιχείρηµα  για να παραµείνει όπως έχει το κτίριο έκτρωµα της Παροικιάς (πρώην Κοινοτικό Καφενείο), το µέγιστο ερώτηµα που ήταν: «Έχετε αναλογιστεί αν ο Δήµος έχει χρήµατα για τις επισκευές;». Η επιστήµη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την τοποθέτηση της κ. Τριβυζά.

• Ασχετο 2: Τα εγκαίνια του αεροδροµίου ή του εµπορικού λιµανιού θα κάνει πρώτα το ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλου στην Πάρο;

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: