//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

10.03.2012 Ψίθυροι… …του Παπαμανώλη

• Έχουν αρχίσει και µε φτιάχνουν αυτές οι κολοτούµπες που γίνονται στην Πάρο. Ένας µάλιστα που φέρει και το πολύ µεγάλο προσωνύµιο «ΤΟ λαµόγιο της Πάρου» και που χρωστάει σε όποιον µιλάει ελληνικά, αλβανικά και γνωρίζει και την τσιπριακήν διάλεκτον (εκτός από αυτούς που έχει κλέψει), τώρα τελευταία έγινε αντιµνηµονιακός. Μέχρι πριν λίγες µέρες εξυµνούσε κάθε τι µνηµονιακό από τη λίστα της κυβέρνησης και λοιδορούσε όσους πήγαιναν στις συγκεντρώσεις των αγανακτισµένων. Τώρα είπαµε! Έγινε αντιστασιακός ΤΟ λαµόγιο της Πάρου…

• Το λαµόγιο λοιπόν (που µια ζωή το παίζει δίπορτο) εκτός του νούµερου ένα µνηµονιακού υπουργού που εξυµνούσε µας έδειχνε κάθε τρεις και πέντε και την µουτσούνα του Παναγιώτη Ρήγα!  Έτσι, για να µας θυµίζει και αυτός τα καλά του µνηµονίου βρε αδελφέ.

• Α, Το λαµόγιο της Πάρου είναι και υποστηρικτής του νούµερου ένα µνηµονιακού δηµάρχου στη χώρα. Του γνωστού και µη εξαιρετέου κ. Χρ. Βλαχογιάννη. Ε, ή στηρίζεις όλο το µνηµονιακό σύστηµα ή όχι. Τώρα, ανακάλυψε λαϊκούς αγώνες και να δείτε που θα είναι πρώτη µούρη και στη συγκέντρωση της Τετάρτης.

• Και δεν µου λες εσύ φίλε Χρήστο. Κάποτε έλεγες ότι δεν µπορείς να κάνεις προσφυγές χωρίς να είσαι σίγουρος για την έκβαση της υπόθεσης. Τώρα, που κέρδισαν δικαστικές µάχες κάποιοι άλλοι δήµοι της χώρας ενάντια στο χαράτσι, τι λες; Αυτοί οι δήµαρχοι ήταν σίγουροι για την τελική έκβαση; Α, και που είσαι; Αν ονειρευόσουν «Δηµοκρατική Αριστερά» τέρµα τα δίφραγκα. Σου έφαγε τη θέση ο Παπαµανώλης, Όχι, ότι θα εκλεγεί, αλλά να, σας έκοψε το όνειρο!

• Καλά, πολλοί είχαν το όνειρο της έδρας µε το µαξιλάρι του ΠΑΣΟΚ (βλ: ΔΗΜΑΡ). Αλλά όσο και αν τους σπρώχνουν οι εταιρείες δηµοσκοπήσεων – που µια ζωή σιτίζονταν από το original ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ. Ταραµά µασάει µόνο ο Παπαµανώλης και φτύνει και το κουκούτσι!

• Πάντως, για τον Παπαµανώλη θα έχω να το λέω. Όλη του η βουλευτική δραστηριότητα εξαντλήθηκε όταν πήγε και έβγαλε την εποχή της παντοδυναµίας του Παπακωνσταντίνου µία φωτογραφία µαζί του, και µετά την µοίρασε στα ΜΜΕ µε δελτίο τύπου.

• Καλά ήταν και ο Ρήγας, δεν µπορώ να µην το πω. Ο µόνος βουλευτής στην Ελληνική επικράτεια που έγινε υφυπουργός και δεν τον γνώρισε ποτέ ούτε ο θυρωρός του υπουργείου ανάπτυξης. Ο Π. Ρήγας ήταν κυριολεκτικά ο «αόρατος» υπουργός. Κανείς δεν θυµάται πότε ήταν και που ήταν.

• Για να επανέλθω στον τιτανοτεράστιο πολιτικό κ. Γ. Παπαµανώλη να σας υπενθυµίσω ότι η πολιτική παρέµβαση είχε να κάνει επί 2,5 χρόνια που είναι βουλευτής στο να εκδίδει δελτία τύπου στις εθνικές επετείους και στις γιορτές της µητέρας και της γυναίκας. Ή κάνεις πολιτική παρέµβαση ή δεν κάνεις.

• Το άλλο όµορφο του Παπαµανώλη ήταν που στις 7/3 έστειλε στα ΜΜΕ µία ερώτηση των 6 βουλευτών που εν µία νυκτί αγάπησαν τον Φ. Κουβέλη και κατάλαβαν τη συµπαιγνία του ΠΑΣΟΚ µε την τρόικα. Οι 6 βουλευτές λοιπόν, έστειλαν την ερώτηση τους για ένα θέµα οικονοµικό προς τον Ευαγ. Βενιζέλο (καλώς τους και ας άργησαν). Η «οµορφιά» ήταν ότι ο Γ. Παπαµανώλης πήγε και κάτω από τα 6 ονόµατα και έγραψε «µε εκτίµηση Γ. Παπαµανώλης». Και καλά ότι ήταν δική του πρωτοβουλία…

• Δεν σε πιστεύω κ. Παπαµανώλη µου, δεν σε πιστεύω. Και αυτό διότι 3 µέρες µετά την αποχώρησή σου από το κυβερνητικό κόµµα δεν ήξερες να αλλάξεις ούτε την ηλεκτρονική σου διεύθυνση και έστειλες την ερώτηση σου από το e-mail του ΠΑΣΟΚ! Ακόµα, δεν κατάλαβες εκεί που πήγες και έστειλες το e-mail ότι για να φανεί ότι ήταν δικό σου έγραψες «Ερµούπολη 7 Μαρτίου», και δεν είδες ότι λίγο πιο κάτω έγραφε «Αθήνα 7 Μαρτίου». Πώς να σε πιστέψω λοιπόν ότι ξέρεις να κάνεις µία ερώτηση σε επίπεδο υπουργείου;

 

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: