//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25.02.12 Ψίθυροι … …με υλικά για το νέο Γυμνάσιο Παροικιάς

• Αυτά είναι. Το είπε άλλωστε ο κ. Στ. Φραγκούλης. «Δεν νοµίζω» συλλογίστηκε, «να φταίει για το Γυµνάσιο Παροικιάς ο δήµαρχος». Μ’ αυτό είναι γνωστό κύριε «αθάνατε» του Δήµου µας. Είναι πασιφανές ότι για όλα φταίει αυτός ο Μπουτάρης από τη Θεσσαλονίκη! Αφού, ο δικός µας δήµαρχος έχει ασχοληθεί τόσο και τόσο καιρό µε το θέµα. Κρεµασµένος πάνω από ένα τηλέφωνο ήταν συνέχεια. Τα έχει πει και ο Μηνάς αυτά άλλωστε.

• Πάντως, στη συζήτηση που έκαναν στο δηµοτικό συµβούλιο για τη τύχη του πρώην κοινοτικού καφενείου έκαναν ένα λάθος. Έπρεπε να φέρουν 2-3 µεσίτες του νησιού και έναν τραπεζίτη. Οι µεσίτες θα µας έλεγαν τι ακριβώς µπορούµε να πάρουµε για ενοίκιο και ο τραπεζίτης θα µας έλεγε που θα ήταν καλύτερα να επενδύσουµε τα κέρδη. Α, όλα και όλα. Ο Δήµος ο δικός µας δεν αποφασίζει µε γνώµονα το κοινό όφελος, αλλά το κέρδος, ώστε να ρίχνει µπετουδάκια µετά για τους ψηφοφόρους του.

• Εµένα πάντως µ’ άρεσε και το άλλο που είπαν για το Γυµνάσιο Παροικιάς. Θα δούµε λέει µία µελέτη από σχολείο της Κω και αν µας κάνει, τότε ποιος µας πιάνει.

• Ασφαλτόστρωση δρόµων προς Αλµυρό και Λορεντζάνα Ίου προϋπολογισµού 5.503.000 ευρώ στα έργα υπό ένταξη από την «Εγνατία». Μιλάµε τώρα για ασφαλτόστρωση σε δρόµο επιπέδου κίνησης Λευκών – Αγίων Πάντων. Θα περνάνε από εκεί και 15 αυτοκίνητα τη µέρα. Ποιον έχουν ρε παιδιά εκεί δήµαρχο και κατάφερε να εντάξει αυτό τον δρόµο; Αυτά τα χρήµατα µόνο για πίστα φόρµουλα 1 δικαιολογούνται.

• Καλά, εµείς, δεν ρίξαµε τα µεγάλα χαρτιά στη µάχη για το νέο Γυµνάσιο. Κρίµα, γιατί είχαµε τον δήµαρχο που ήταν στα µέσα και στα έξω της κυβέρνησης και είχε τις υψηλές γνωριµίες, όπως µας έλεγε προεκλογικά. Απλά, εκείνες τις µέρες ήταν στο Μπέβερεν (η Μαγκουφάνα του Βελγίου) και έκανε αγώνα για να φέρει τουρίστες στην Πάρο.

• Εντάξει, το ξέχασα να το γράψω, αλλά θα επανορθώσω τώρα. Όταν την έπεφταν όλοι στον Γαβαλά στο δηµοτικό συµβούλιο στην ψήφιση του προϋπολογισµού του Λιµενικού Ταµείου, ποιος λέτε, πήρε τον λόγο για να υπερασπίσει το φοβερό και τροµερό έργο που έχει γίνει εκεί τα τελευταία χρόνια. Ο… προκάτοχός του! Ναι, ο Λούης ο Κοντός! Που επί θητείας του το µόνο που έχουµε να θυµόµαστε είναι οι φωτογραφίες που έβαλε στους τσίγκους στο λιµάνι, στις σκιάδες. Καλά, µιλάµε Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

• Ο Κοντός βέβαια είχε βάλει και ένα ηλεκτρονικό µηχάνηµα για πληροφορίες στο λιµάνι. Μόνο που πήγαιναν τα παλιόπαιδα και πάταγαν τα κουµπιά νοµίζοντας ότι θα πάρουν αναψυκτικό. Μου θύµιζε εκείνο το περίπτερο που στήνει ο Σφύριζα στις εκλογές και πήγαιναν κάποια άλλα παλιόπαιδα, όταν έβλεπαν τον Καστρουνή εκεί, και του έλεγαν «ένα πακέτο τσιγάρα, περίπτερο δεν είναι εδώ;».

• Τώρα βέβαια, να δω ποιος θα πάει να του ξανακάνει πλάκα. Για βουλευτή στις Κυκλάδες πάει ο Σφύριζα και βλέπω τον «Σιµιγδαλένιο» να κάθεται πρώτη µούρη στα έδρανα δίπλα από τον «Τσίπουρα».

• Και έτσι, για την ιστορία. Όταν ο δήµαρχος µε τα µεγάλα µέσα και τις υψηλές γνωριµίες δεν µπορούσε να βάλει στα έργα της «Εγνατίας» ούτε όσα ήταν «εξασφαλισµένα» όπως έλεγε, ο Λεβεντάκης έβαζε έργο (αποχέτευση) προϋπολογισµού 7 εκ. ευρώ περίπου. Αυτά για την ιστορία και µόνο…

• Σε παγκόσµια αποκλειστικότητα οι «ψίθυροι» σας παρουσιάζουν στην παρακάτω φωτογραφία τα πρώτα υλικά που ήρθαν για το νέο Γυµνάσιο Παροικιάς. Απολαύστε τα!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: