//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.01.12 Ψιθυροι … …κάτω τα χέρια από τον σύντροφο Λ. Γαβαλά

 

• Η έχεις κράτος σοβαρό ή όχι. Επιτέλους, έχουµε µία σοβαρή κυβέρνηση σε τούτο τον τόπο. Άµεσα, αβασάνιστα, όπως έγραφαν τις καλές εποχές οι «πονηρές» αγγελίες, η κυβέρνηση αντιδρά. Πάρε µέσα τον γίγαντα Μπέο, πιάσε και τον Μάκαρο στα Σκόπια και που σε πονεί και που σε δέρνει Λάκη Γαβαλά. Όχι, παίζουµε.

• Τώρα δεν ξέρω ποιο πράγµα είναι το πιο κακό για τον Λ. Γαβαλά. Το ότι τον συλλαµβάνουν όταν δεν έχουν τι να τον κάνουν ή το ότι έγινε γνωστό ότι είναι 60 Μαΐων;

• Μόνο η Πάρος διασώζεται από τις γελοιότητες της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Μόνο το νησί µας δείχνει πολιτικό ήθος και κυρίως πολιτική σταθερότητα στις αποφάσεις της τοπικής του αρχής. Και γιατί όλα αυτά; Διότι, πολύ απλά, έχει πολιτικά αναστήµατα. Και δεν µιλάω µόνο για τον κ. Κοντό – που έτσι και αλλιώς επιδεικνύει πυγµή στη θέση του προέδρου του δηµοτικού συµβουλίου – αλλά, κυρίως, για τον κ. κολοτούµπα.

• Ο κ. κολοτούµπας λοιπόν αναβαθµίστηκε. Έγινε καρακολοτούµπας! Τώρα ζήτησε να µάθει (αυτό το παιδί τίποτα από µόνος του) τι ενέργειες κάνει ο Δήµαρχος Νάξου κ. Μ. Μαργαρίτης για να µη διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε όσους δηµότες του γειτονικού µας νησιού δεν πληρώνουν το χαράτσι. Τι άλλο θα ακούσουµε από τον κ. καρακολοτούµπα του νησιού µας;

• Και άντε και ο κ. κολοτούµπας που πήρε αναβάθµιση και έγινε καρακολοτούµπας να λέει αλήθεια. Τι γίνεται µε τον κ. νοµικό του σύµβουλο; Θα συµφωνήσει εκείνος; Διότι, εδώ, είχαµε το πρωτοφανές να δηλώνεται µέσα στο δηµοτικό συµβούλιο από τον κ. Μ. Ισιγώνη ότι ο νοµικός σύµβουλος – υπάλληλος – του Δήµου Πάρου είναι πολιτικά αντίθετος να συνδράµει τους πολίτες στην υπόθεση της άρνησης πληρωµής του χαρατσιού. Και κανενός το αυτί δεν ίδρωσε. (Εδώ να δώσουµε τα συχαρίκια µας και στη δαιµόνια αντιπολίτευση που το άκουσε αυτό και δεν είπε κουβέντα).

• Ο κ. νοµικός σύµβουλος λοιπόν (Φιφλής) έκανε τη δική του επανάσταση. «Δεν συµφωνώ βρε αδελφέ, δεν συµφωνώ, είµαι πολιτικά αντίθετος».Δηλαδή, αύριο, θα µε στείλει εµένα για ρεπορτάζ η εφηµερίδα στην εκδήλωση του «Τσίριζα» και εγώ θα τους πω «δεν πάω, είµαι πολιτικά αντίθετος!». Και άντε να το κάνεις αυτό σε µία επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα. Όταν πληρώνεσαι από το Δηµόσιο, πως το λες;

• Από αύριο λοιπόν, µπορεί ο κάθε δηµοτικός υπάλληλος να δηλώνει «είµαι πολιτικά αντίθετος, δεν το κάνω». Θα πάω δηλαδή, εγώ στην Αγία Άννα και θα πω «µου δίνεται ένα πιστοποιητικό γέννησης» και εκείνοι θα µου απαντήσουν «δεν γίνεται, είµαστε πολιτικά αντίθετοι διότι το πιστοποιητικό γέννησης περιέχει προσωπικά δεδοµένα και δεν ξέρουµε το λόγο που θέλετε να το χρησιµοποιήσετε». Μάλιστα!

• Λευτεριά στο σύντροφο Εφραίµ που αντιστέκεται στο µνηµόνιο και ήθελε να κάνει ιδιωτική εταιρεία «Real Estate» πριν τα βουτήξουν όλα οι τραπεζίτες και τα οικειοποιηθούν.

• Όλο δηλώσεις ήταν κάποιοι δηµοτικοί σύµβουλοι της «Ενότητας για την Καρέκλα» προχθές στο δηµοτικό συµβούλιο στη συζήτηση για την κατάργηση της Γενικής Γραµµατείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Το τι επαναστατικές δηλώσεις έκαναν δεν λέγεται. Αφού, για µια στιγµή νοµίζαµε ότι άρχισε το αντάρτικο στην Πάρο και εµείς είµαστε πάλι µε τις παντούφλες στον καναπέ. Σηµειώνω ότι είναι οι ίδιοι που κάνουν «Like» στο facebook σε κάθε υπουργό του Παπανδρέου και σε κάθε καρακαηδόνα που πολιτεύεται µε το απόκοµµα του Γ. Παπανδρέου!

• Και για να µην ξεχνιόµαστε, έχουµε και λέµε: Αντώνης Κοµανέτσι, Χρήστος Καρακολοτούµπας, Κοµαντάντε Λάκης Γαβαλάς!

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: