//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Uncategorized

21.01.2012 Ψίθυροι… …διπλόπιτοι


• Σήµερις, δεν έχω Κάγκιανη, ούτε Χανιώτη. Την κάτσατε τη βάρκα. Θα πορευτείτε µε ούλους τους άλλους.

• Η Κάγκιανη λοιπόν, την πάτησε το περασµένο Σάββατο. Υπολόγισε στις 7 το απόγευµα την κοπή της πίτας του ΑΟΠ και στις 7:30 του ΚΑΠΗ. Αµ, έλα που η πίτα του ΑΟΠ, λόγω του ότι περίµεναν την οµάδα Νέων από τη Σαντορίνη, ξεκίνησε στις 8 το βράδυ. Την πάτησε λοιπόν η Κάγκιανη και έτσι έχασε την πίτα του ΚΑΠΗ.

• Ο πιο εξπέρ στο άθληµα «είµαι παρών σε όλες τις πίτες του νησιού» είναι ο Μ. Κωβαίος. Όπως λένε οι συνάδελφοί του: «Δεν παίζεται. Θα µπορούσε να γράψει εγχειρίδιο για το θέµα». Το καλύτερο µε τον Μάρκο είναι ότι βρίσκεται και µέσα στην αίθουσα (πρώτο τραπέζι πίστα), αλλά και στην είσοδο για να χαιρετάει τους προσκεκληµένους. Αφήστε, που όταν δει και τον Δεσπότη τρέχει και του φυλάει το χέρι δύο φορές. Μια στο έµπα και µια στο φεύγα. Ίσα µε 12 πίτες µέσα σ’ ένα Σαββατοκύριακο προλαβαίνει ο Μάρκος λένε.

• Ο Δήµαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. (Πάρος – Μέτσοβο – Καλαµπάκα) ξεσαλώνει στις πίτες. Μέχρι και αντιµνηµονιακός παρουσιάζεται στον κόσµο. Και αφού είδε και αποείδε η «Πάρος – ΑΞΙΑ» του έδωσε το βραβείο του «κολοτούµπα» επίσηµα πλέον.

• Άσχετο: Το φλουρί στην πίτα του Δηµοτικού Συµβουλίου Πάρου έπεσε στον Βαζαίο Πετρόπουλο. Ο οποίος Πετρόπουλος, αντί να τους πει «ευχαριστώ» τους πέταξε την ρουκέτα. Ο Βαζαίος (όχι αυτός µε τον Ματθαίο Γιαννούλη) ρώτησε ποιος θα λογοδοτήσει για τις 300.000 ευρώ που πετάξαµε στη µελέτη για το Γενικό Πολεοδοµικό Σχέδιο Πάρου που ουσιαστικά απορρίφθηκε. Άκου τώρα, τι ρώτησε και αυτός.

• Αµ, ο άλλος, ο Ισιγώνης, τι σας λέει πάλι; Ρώτησε τον Στ. Φραγκούλη, αν στον προϋπολογισµό της ΔΕΥΑΠ συµπεριλαµβάνονται και οι διεκδικήσεις των εργαζοµένων από την εταιρεία που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ναι, καλά Ισιγώνη µου. Οι προϋπολογισµοί της ΔΕΥΑΠ θυµίζουν τον προϋπολογισµό του κ. Τσάκα που στα τέλη Νοεµβρίου «έψηνε» όλα εµάς τα βαζέλια ότι θα έφερνε το Ροναλντίνιο τη νέα χρονιά. Τελικά, την βγάζουµε µε τον Φουρλάνο και τον Μαυρία, αν δεν το έµαθες.

• Αµάν! Ξέχασα να σας γράψω το καλυτερότερο. Θυµόσαστε εκείνη τη γηπεδάρα, τι γηπεδάρα δηλαδή, τύφλα να έχει το ΟΑΚΑ, που θα φτιάχναµε πριν 7-8 χρόνια στη Νάουσα. Ε, λοιπόν. Το ζήτηµα «ετελείωσε». Ο Δήµαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. πήγε στην πίτα του Νηρέα και τους δήλωσε ότι θα φτιάξει στο αγροκήπιο γήπεδο 5Χ5 για να προπονούνται. Ωραία! Να ετοιµαστεί ο Νηρέας για να δηλώσει συµµετοχή στο Μουντιαλίτο πάνω στα Κακάπετρα.

• Πήγα και εγώ να «αθληθώ» στο 5Χ5 και µέσα σε 7 λεπτά κατάφερα τα εξής παγκόσµια ρεκόρ. Στραµπούληξα τον αστράγαλο, δεν µπορούσα να περπατήσω για ένα – δύο εικοσιτετράωρα, η ωµοπλάτη µου πονάει ακόµα και όλα αυτά δίχως να ακουµπήσω την µπάλα! Μία εκτίναξη πήγα να κάνω («εκτίναξη» λέµε τώρα) και έµεινα εκεί! Αυτά, µε τη λαµπρή ποδοσφαιρική µου καριέρα την περασµένη Δευτέρα. Σάρωσα µιλάµε. Το θαύµα των τερµατοφυλάκων.

• Κλείνω µε τα παρακάλαντα των µικρών παιδιών στο Δηµοτικό Συµβούλιο: «Πολλά βαπόρια στο νησί, θέλω να ξαναρθούνε, και έναν καλό παιδίατρο, να τον υποδεχτούµε. Με τις αυξήσεις της ΔΕΗ, µας άλλαξαν τα φώτα, χαράτσια δεν πληρώνουµε και κάνουµε την κότα. Δήµαρχε κάτι θα σου πω, µη µε παρεξηγήσεις, λακκούβες άνοιξαν παντού και πρέπει να τις κλείσεις».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: