//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

29.10/05.11.2011 Ψίθυροι… …της Μαρινέλλας

• Άντε τώρα, να κάνεις δημοσιογραφία σε εβδομαδιαία εφημερίδα. Θα είναι ο Γιωργάκης πρωθυπουργός, όταν βγει η εφημερίδα; Θα υπάρχει κράτος ή όχι; Θα έχουμε πρωθυπουργό τον Σαρκοζί ή την Αγγέλα; Βράστα.

• Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τιτανοτεράστιοι βουλευτές Κυκλάδων κ.κ.κ. Ρήγας και Παπαμανώλης θα συνεχίζουν να παίζουν με τα νεύρα μας. Τι να πίνουν άραγε και δεν μας δίνουν;

• Η τουριστική μας επιτροπή όπως θα διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας βρίσκεται πολύ μπροστά απ’ όλους τους υπόλοιπους δήμους. Πηγαίνει σε τουριστικές εκθέσεις με 100 ολάκερες φωτοτυπίες με χάρτη για να αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστικούς μας προορισμούς. Προφανώς, θα θέλουμε να πουλήσουμε παράδοση. Θα πρότεινα στην επόμενη έκθεση τουρισμού να μην πάει κανένας από τον δήμο μας, αλλά να κάνουμε την παρουσίαση μας με συνθήματα καπνού.

• Χάσατε τα καλύτερα στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/11. Οι εξέδρες (καρέκλες) λοιπόν, είχαν καταληφθεί από τους Αντιπαριώτες φαν του Λεβεντάκη. Ήταν σαν να έπαιζε η Πάρος εκτός έδρας. Ευτυχώς που οι Αντιπαριώτες δεν έκαναν ντου. Θα έπαιρναν εντελώς την εξέδρα. Έτσι, οι Παριανοί έμειναν με το αίσθημα ότι θα έπαιζαν καλή μπάλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να αντισταθμίσουν το χάντικαπ της εξέδρας.

• Την έπεσαν λοιπόν οι Παριανοί παίκτες (σύμβουλοι) στους Αντιπαριώτες με εξυπνάδες του στυλ «μα δεν φέρνετε μελέτες για έργα». Εκεί, όπως καταλαβαίνετε έγινε η συντριβή της ομάδας. Ο λόγος απλός. «Εσείς όμως» απάντησαν οι Αντιπαριώτες «φλομώσατε τον τόπο με μελέτες αλλά πουθενά έργα».

• Και εσύ βρε Χρήστο βρήκες μέρα να βγάλεις ανακοίνωση. Έχεις τελικά μια δυσκολία να πιάνεις το σφυγμό της κοινωνίας.
Λοιπόν, η ατάκα Αντ. Σαμαρά για τον κ.κ.κ.κ. Γ. Παπανδρέου «ο πρωθυπουργός της δραχμής» έγραψε.

• Ο Χρήστος πάντως, όπου ανακατεύεται «γράφει». Δίνει λύσεις βρε αδελφέ. Έτσι και με το Γυμνάσιο Παροικιάς. Υποσχέθηκε ότι θα βρει λύση και θα έλυνε το πρόβλημα με τους καθηγητές της δεύτερης ξένης γλώσσας και ότι τα παιδιά θα είχαν καθηγητές τόσο των Ιταλικών, όσο και των Γερμανικών. Αποτέλεσμα; Το Γυμνάσιο Παροικιάς δεν έχει κανένα καθηγητή για τη δεύτερη ξένη γλώσσα. Πάλι καλά. Τουλάχιστον το κτίριο βρίσκεται στη θέση του. Λίγο είναι; Μην τα θέλετε και όλα δικά σας.

• Μεταξύ μας τώρα. Έπρεπε το δείγμα κυβέρνησης που έχουμε να έστελνε για τις διαπραγματεύσεις με Σαρκοζί και Αγγέλα τον Χρήστο. Θα είχε λύσει το πρόβλημα. Τέτοια κάνουν και δεν τον αφήνουν να αποδείξει το πολιτικό του ανάστημα.

• Άσχετο: Ο νόμος «Καλλικράτης» γράφει ότι οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να παραχωρούν αίθουσα και γραμματειακή υποστήριξη στους δημοτικούς συνδυασμούς της αντιπολίτευσης. Επειδή, έχουν περάσει 11 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Λ. Κοντού μπορεί να μας πει ο τελευταίος, που ακριβώς είναι τα γραφεία που παραχωρήθηκαν των τριών δημοτικών συνδυασμών της αντιπολίτευσης του Δήμου Πάρου.

• Προς κ. Μαρία Χανιώτη πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου: Την επόμενη φορά σε όποια έκθεση τουρισμού θα πάτε αντί για φωτοτυπίες του χάρτη της Πάρου προτείνουμε να πάτε με καρτ ποστάλ που θα γράφουν «I love Paros» και έχετε μαζί σας τσολιαδάκια για να μοιράζετε. Αυτό, ξέρετε, πουλούσε πολύ την δεκαετία του ’70.

• Μου ήρθε και μία άλλη ιδέα για την τουριστική επιτροπή. Να έχει μαζί της και το τραγούδι της Μαρινέλλας «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου». Έτσι θα σαρώσουμε!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: