//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

08.10.2011 Ψίθυροι… …απ’ όλα

 

 

• Απ’ όλα έχει ο μπαξές σήμερα, αλλά θα αρχίσουμε με ένα ερώτημα προς αγωνιώδη αναγνώστη μας με πρώην εμποροτραπεζικές ανησυχίες. Πόσο ρατσιστικό μπορεί να είναι το να κλέβεις συντάξεις και να βουτάς χρήματα από ηλικιωμένους συμπολίτες σου; Λοιπόν το έχω τσεκάρει. Αν τα χρήματα που δίνει ο Δήμος μας για προμήθεια συστημάτων καταγραφής ωρών εργασίας των υπαλλήλων του, τα έδινε για να καλύψει τις ανάγκες τους, μάλλον κάτι καλύτερο θα είχαμε εκεί πάνω στην Αγία Άννα.

• Άκου τώρα τι είπαν οι έμποροι των Κυκλάδων. Να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι οι βουλευτές των Κυκλάδων, αν συναινέσουν στη ψήφιση αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά μας. Ε, τώρα, τι τους λες; Βλέπαμε, που βλέπαμε τον τρισμέγιστο Π. Ρήγα μόνο σε γάμους και βαφτίσια, τώρα, πάει… Δεν θα τον ματαδούμε! Μόνο ο βράχος, ο τιτανοτεράστιος, ο ανυπέρβλητος, ο πολιτικός ογκόλιθος  Γ. Παπαμανώλης δεν παίρνει είδηση απ’ αυτά. Ο κύριος «φως είδα και μπήκα να χαιρετίσω» είναι γνωστό ότι ψηφίζει ό,τι ψηφίζουν και οι άλλοι βουλευτές δίπλα του. Δηλαδή, «σκονάκι» κάνει και στην ψήφο. Τι θέλετε τώρα; Να γίνει επαναστάτης;
Και αυτοί οι Συριανοί όμως δεν τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Τους κράζουν στις συνελεύσεις του Νεωρίου και δεν πατάνε πλέον το πόδι ούτε απέξω. Άσε τον άλλο τον Συριανό που πήγε και παρέδωσε το χαράτσι που του ήρθε από την εφορεία στον Παπαμανώλη και του είπε «αφού θέλεις να σώσεις τη χώρα, σώσε και την οικογένειά μου».

• Άσχετο, αλλά η απορία εμένα μου έχει απομείνει. Τελικά, ποιος απ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας του δήμου μας που δεν άνοιξαν το στόμα τους, αλλά ψήφισαν τον οικονομικό απολογισμό του 2010 κατάλαβε τι έγραφαν εκείνα τα ρημάδια τα χαρτιά με τους πολλούς αριθμούς. Δεν μπορεί; Αφού δεν άνοιξαν το στοματάκι τους κάτι να πουν ή όλα τα κατάλαβαν και συμφώνησαν ή τίποτα. Αλλά και πάλι, αν τα κατάλαβαν όλα, δεν είχαν ούτε μια τόσο δα αποριούλα; Και εγώ δεν έχω «μυρωδιά» από ψάρεμα αλλά όποτε πάω, κάνω και καμία ερώτηση του στυλ «τα μύδια ψαρεύονται και με καλάμι;».

• Έχω και μία άλλη απορία; Πως γίνεται και η κόρη του Καστρουνή κάθε χρόνο που βάζει υποψήφια στις εκλογές του σχολείου βγαίνει πάντα στο συμβούλιο των μαθητών, ενώ ο μπαμπάς της μια ζωή μένει στην απέξω;

• Ο κ. Πόθος που ήταν διοικητής νοσοκομείου Σύρου δεν γνώριζε ότι μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου μεσολαβεί θάλασσα και έβαζε εφημερία στην Πάρο γιατρούς από την Αντίπαρο. Είχε την εντύπωση ότι Δεκέμβρη μήνα μπορούν να πεταχτούν άνετα π.χ. στις 3 τα ξημερώματα από το ένα νησί στο άλλο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την κ. Χριστοφιλοπούλου που δεν κατανοεί ότι τα όμορα σχολεία για δεύτερη ξένη γλώσσα π.χ. Ιταλικά βρίσκονται στη Σύρο ή τη Μύκονο. Άρα: Αν δεν μπορεί να μάθει το παιδί σας γεωγραφία μην ανησυχείτε. Ή διοικητής νοσοκομείου θα γίνει ή υφυπουργός!

• Α, δεν σας έγραψα το καλυτερότερο. Ένας Παριανός πιτσιρίκος στο facebook έθεσε το ερώτημα για το «πότε θα γίνει το γήπεδο στη Νάουσα;». Με διαφορά πρώτη ήρθε η απάντηση «στην άλλη ζωή». Μπρρρ. Άκου εκεί να μην πιστεύουν τις δεσμεύσεις Βλαχογιάννη. Βέβαια, στο μόνο που κολλάει για την ώρα ο Βλαχογιάννης για το γήπεδο Νάουσας, είναι αν είναι εφάμιλλο του Ολυμπιακού Σταδίου ή του Γηπέδου Καραϊσκάκη. Όλα τα υπόλοιπα θέματα τα έχει τελειώσει. «Ετελείωσε» που έλεγε και ο κινηματογραφικός βουλευτής Καλοχαιρέτας.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: