//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

01.10.2011 Ψίθυροι… …δεξιοαριστερά

• Η καλύτερη μέρα για τον Δήμο Πάρου ήταν η Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, όταν και έγινε συμβολική κατάληψη από τους εργαζόμενους. Πραγματικά ήταν μία μέρα που δεν έγινε κανένα λάθος στο Δήμο μας, πολύ απλά, διότι δεν υλοποιήθηκε καμία απόφαση της δημοτικής αρχής.

• Μία ερώτηση για την τουριστική επιτροπή του Δήμου Πάρου που με τις ενέργειες της «συντάραξε» συθέμελα φέτος οικονομικά την πορεία του νησιού μας. Στις 21/9 που ήταν η παγκόσμια ημέρα τουρισμού, τι εκδηλώσεις έγιναν στην Πάρο; Επειδή, έχουμε την εντύπωση ότι δεν έγινε το παραμικρό, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές που στήθηκαν φιέστες στην αίθουσα «Αρχίλοχος», δηλώνουμε ως στήλη ότι συμφωνούμε μαζί σας. Η ιστορία της τουριστικής επιτροπής έχει αποδείξει ότι, όταν δεν παίρνουν πρωτοβουλίες δράσης, δεν γίνονται λάθη! Ζήτωωω!

• Λοιπόν, μου είπαν για ένα μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πάρου ότι έχει ονομάσει τα 3 γουρουνάκια που εκτρέφει με τα ονόματα «Μαρίκα», «Ντόρα» και «Αγγέλα». Δεν τον βρίσκω όπως καταλαβαίνετε και τόσο φίλο του Μνημονίου.

• Όσοι δεν παρακολουθήσατε τη συζήτηση για την παραχώρηση χώρου για προσευχή στους Μουσουλμάνους στην Πάρο (που πάει στις καλένδες), χάσατε! Τα είδαμε όλα. Συντηρητικούς να την βγαίνουν από τα αριστερά, δεξιούς να μην βγάζουν «κιχ» και αριστερούς να κοιτούν τον ουρανό.

• Ο Στ. Φραγκούλης ήταν αυτός που θα ζήλευε την τοποθέτησή του και ο Τσίπ(ου)ρας. Ο κυρ – Στέλιος λοιπόν είπε ότι δεν τον ενοχλεί η παραχώρηση του γηπέδου και στη συνέχεια έκανε και δακρύβρεχτες δηλώσεις για τους ξενιτεμένους Πακιστανούς. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα, από ό,τι πιο συντηρητικό σκεπτικό έχει το νησί μας στο δημοτικό συμβούλιο. Ο άνθρωπος που τσακώνεται μέχρι θανάτου για να μην πάρουν δικαιώματα οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ, το έπαιζε αριστερός για τους μετανάστες!

• Ο Ροκονίδας πάλι τα γνωστά. Εντός, εκτός και επί τα αυτά. Δηλαδή τίποτα επί της ουσίας. Γενικολογίες της αριστεράς και μην μπει στην ουσία της υπόθεσης.
Ο κ. Αρκάς πάλι έδωσε διάλεξη περί μη κινδύνου ασθενειών, αλλά τον «άδειασε» σ’ αυτές τις επιστημονικές του απόψεις ο κ. Ξένος. Ο κ. Π. Ρούσσος πάλι ρώτησε (σωστά) που είναι ο εκπρόσωπος που έκανε την αίτηση για την παραχώρηση του χώρου. Που να είναι κυρ-Παντελή μου; Δεν άκουσες την Γρηγορία που είπε ότι «την επιστολή την έγραψε υπάλληλος του κ. Βλαχογιάννη!».

• Για την ιστορία ο κύριος που υπέγραψε την αίτηση είναι ο Ραζά Ρισαχτάρ. Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν τώρα με τον Άραβα Σουλτάνο που θέλει να αγοράσει την τριφυλλάρα, πρέπει να αρχίσω να γράφω «ψίθυρους» και στην Αραβική γλώσσα.

• Βρε Μάρκο μου, βρε Μάρκο μου. Εσύ ο καθαρόαιμος δεξιός δεν βρήκες να ψελλίσεις ούτε μια λέξη για την υπόθεση; Που ήσουν για να υπερασπίσεις τα ιερά και όσια της φυλής. Δεν είδες τον Λοΐζο μας. Για Τζαμιά μίλησε, για να λειτουργούμε ως άνθρωποι (και εγώ νόμιζα ότι λειτουργούσαμε σαν μηχανές) και ένα σωρό άλλα. Στο τέλος το γύρισε βέβαια στο καλαματιανό για να εκφράσει και τη φιλελεύθερη άποψη σε στιλ Ντόρας.

• Ο Ευριπίδης στη συζήτηση για την παραχώρηση του χώρου στους μουσουλμάνους για προσευχή πρότεινε στον «προοδευτικό» κ. Στ. Φραγκούλη «να δοθεί ο χώρος της ΔΕΥΑΠ!». Ο κ. Φραγκούλης δεν απάντησε… Δεν γίνεται κυρ Στέλιο μας να κάνεις τον «προοδευτικό» δίχως να βάζεις τα στήθη σου μπροστά.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: