//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17.09.2011 Ψίθυροι… …Λευτεριά στον Μάκαρο!

• Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε τούτο τον τόπο! Δεν σέβονται τίποτα πια! Που πας ρε μπούρδα Καραβάγκο και συλλαμβάνεις τον γίγαντα τον Μάκαρο! Που πας; Κανένας σεβασμός πλέον στα ιδεώδη της φυλής; Η πλάκα είναι ότι την ώρα που συλλαμβανόταν ο Μάκαρος (το απόγευμα της Πέμπτης 15/9) συνέβησαν όλα τα μεγάλα γεγονότα. Δυστυχώς παιδιά, χάσαμε και στα τρία μέτωπα!

• Μέτωπο πρώτο: Η αγωνία για το πόσο ακόμα καιρό θα ζει ελεύθερος ο Μάκαρος στις παραλίες του Σουνίου, πήρε τέλος. Ο γίγαντας, ο δικός μας άνθρωπος, το πρότυπο κάθε Έλληνα, συνελήφθη. Οι ρουφιάνοι της σύλληψης του να μην σταυρώνουν νίκη, ούτε στο «πάρτα όλα» (σ.σ: που το έχει «στήσει» και αυτό ο Μάκης μας).

• Μέτωπο δύο: Η Εθνική Ελλάδας έχασε στο μπάσκετ από τα Γαλλάκια. Κρίμα τη χαρά μας στην αρχή, που τους είχαμε πάρει παραμάζωμα.

• Μέτωπο τρία: Η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το μέτωπο του οικισμού της Παροικιάς από την Εκατονταπυλιανή ως το Αγροκήπιο, γινόταν δίχως τους Παροικιώτες. Τώρα θα μου πείτε, εδώ, δεν είχε έρθει το ζήτημα για συζήτηση ούτε στο συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Παροικιάς. Με λίγα λόγια, για την Παροικιά μπορούν να συζητούν οι πάντες, εκτός τους Παροικιώτες. Δεν βαριέσαι; Μετά τη σύλληψη του Μάκαρου τι σημασία έχει η καθημερινότητά μας;

• Η μελέτη λοιπόν, που παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, έχει λάβει υπόψη της τα πάντα για την καθημερινότητά μας. Δηλαδή, έχουμε φροντίσει στην παραλία της Παροικιάς για το από πού θα περνούν και που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Τίποτα, δεν έμεινε στην τύχη του. Ή κάνουμε δουλειά ή όχι;

• Όπως είπε και ο Ροκονίδας «η Κάγκανη τώρα δικαιώνεται που σε κάποια στιγμή έριξε τα μπετά απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα».
Ακόμα καλύτερα σε ό,τι ακούσαμε για την ανάπλαση της παραλιακής οδού είναι ότι για τις πέργκολες υπάρχει ειδική πρόβλεψη. Το ίδιο ισχύει και για τα τραπεζοκαθίσματα, αφού θα επεκταθούν τα πεζοδρόμια στα 8 μέτρα…

• Νέο όνομα της Παροικιάς μπορεί να είναι και «Καφεδούπολη» ή «Λαμαρινούπολη» από τα αυτοκίνητα που θα μπορούν να παρκάρουν όπου θέλουν.
Σε ότι αφορά στους βρχισμούς που έχει μπροστά της η Παροικιά και δεν έχει πρόσβαση στη θάλασσα, ούτε εκεί υπάρχει πρόβλημα. Θα «θάψουμε» μια και καλή αυτή την ιστορία, καθώς πάνω στους βραχισμούς θα κατασκευαστούν πεζόδρομοι. Όποιος Παροικιώτης θέλει πρόσβαση στη θάλασσα ή θέλει να κάνει κολύμβηση μπορεί άνετα να παίρνει το πλοίο της γραμμής και να πηγαίνει στη Νάξο.

• Τέλος πάντων. Μην ανησυχείτε. Επί χρόνια γίνονται συζητήσεις και συζητήσεις για τις αναπλάσεις. Βέβαια, θα μου πείτε ότι το θέμα πάει από το κακό στο χειρότερο. Σωστά! Δήμος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ.

• Με τούτα και με εκείνα παραλίγο να ξεχάσω την ανακοίνωση της ανακοινωσάρας, της Άννας μας. Η Άννα λοιπόν σε δελτίο τύπου που εξέδωσε για μία επίσκεψη ενός Ιαπωνικού τηλεοπτικού συνεργείου στο Μαράθι έγραψε: «η επιλογή του χώρου έγινε μετά από τα δελτία τύπου που έλαβαν με αφορμή την διοργάνωση του πρώτου Συμποσίου Γλυπτικής Πάρου». Αυτά είναι! Anna we love you!

• Σύντροφοι μην ξεχνάτε:  «Λευτεριά στον αγωνιστή πολιτικό κρατούμενο Μάκη Ψωμιάδη».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: