//
you're reading...
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

23.07.2011 Ψίθυροι… …Αρχιτεκτονικής έμπνευσης

• Αυτά είναι. Πληρώνει η ΔΕΥΑΠ ένα μισθό προέδρου και έχει στη συνέχεια έναν άνθρωπο πολλαπλών δυνατοτήτων. Ο κ. Στ. Φραγκούλης απέδειξε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18/7/11 ότι διαθέτει γνώσεις νομικού με ειδικότητα στο εργατικό δίκαιο, συνταγματολόγου, οικονομολόγου και φυσικά δίκαιου κριτικού της δημοσιογραφίας. Η στήλη σηκώνει τα χέρια ψηλά και αναφωνεί «ΖΗΤΩ!».

• Το πιο ωραίο όμως του κ. Στ. Φραγκούλη ήταν, όταν απέδειξε ότι η ΔΕΥΑΠ ασκεί και κοινωνική πολιτική, αφού δίνει γάλα στους εργαζόμενους. Είπαμε, όσοι σκάβουν στην Πάρο λαμβάνουν αποδοχές golden boys. Έχω μία πρόταση προς τον κ. Φραγκούλη. Μετά τους υδρομετρητές που γέμισε όλη την Πάρο να τοποθετήσει μετρητές και στις αποχετεύσεις. Δεν μπορεί ο πάσα ένας να πηγαίνει ανέξοδα ό,τι ώρα θέλει στην τουαλέτα και να μας τα «σερβίρει». Κράτα βρε και κάντα όλα μαζεμένα το βράδυ. Αμάν πια.

• Εκεί που βγάζει το καπέλο της η στήλη είναι στη δήλωση Βλαχογιάννη ότι εκείνος ακούει τη σύζυγό του σε ό,τι αφορά το μαγείρεμα. Χρήστο μου όσο και αν σου ακούγεται περίεργο οι «ψίθυροι» είναι μαζί σου στο θέμα. Δεν είναι εποχές για να πεις το αντίθετο. Μη φας και καμιά παντόφλα και πάνε τσάμπα τα ζεϊμπέκικα! Τουλάχιστον, ας τρως κανένα καλό φαγάκι. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πλέον.

• Αυτό πάλι τι σας λέει; Είπαν την περασμένη εβδομάδα στους φιλόμουσους που είχαν συγκεντρωθεί στον Άη Γιάννη για να παρακολουθήσουν τη συναυλία κάτω από την πανσέληνο ότι θα μιλήσει η κ. Παπαζώη και έπεσε κράξιμο. Η στήλη και η εφημερίδα μας σας διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός.

• Άντε πάλι! Δεύτερος «ψίθυρος» σήμερις υπέρ Βλαχογιάννη. Αυτό που μας εντυπωσίασε ειλικρινά στη συναυλία την περασμένη Παρασκευή στον Άγιο Ιωάννη Δέτη, ήταν που μίλησε ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. για το συγκεκριμένο πολιτιστικό δρώμενο.

• Πολιτιστικό δρώμενο πάντως, μεγάλης εμβέλειας, κάνει στις 27 Αυγούστου ο εμπορικός σύλλογος. Φέρνει τον αξεπέραστο Βασίλη Καρρά! Υπάρχει πρόοδος δεν λέω. Κάποτε έφερναν Έφη Θώδη. Τώρα «ανέβηκε» το θέμα.

• Μια χαρά πάει ο τουρισμός φέτος στο νησί μας. Και που να κατέβουν στην Πάρο τα στίφη των Ρώσων τουριστών μετά τις καίριες παρεμβάσεις που κάναμε με την τουριστική επιτροπή του δήμου μας. Εκεί, να δείτε χρήμα που θα ρέει από τα μπατζάκια μας.

• Το θέμα τον Σεπτέμβριο δεν είναι πόσος τζίρος έγινε φέτος, αλλά πόσοι θα μπορέσουν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές για άλλη μία χρονιά.

• Ο τιτανοτεράστιος και πολυσήμαντος παράγοντας της πολιτικής ζωής της χώρας μας κ. Γιώργος Παπαμανώλης τίμησε τη φιλία του με τον κ. Γιάννη Ραγκούση. Ήταν ο πρώτος που αμφισβήτησε τους χειρισμούς του στο θέμα των ταξί. Αυτά είναι. Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς;

• Είναι γνωστό στο νησί μας ότι τα πάντα γίνονται από τον δήμο μας με προγραμματισμό. Χαλάσαμε μέσα στο καλοκαίρι ένα δρόμο και ένα πεζόδρομο επειδή, μας είχαν πει ότι θα ερχόταν το «Blue Star Delos». Εκεί, στο δρόμο της Εκατονταπυλιανής έγιναν πολύ σημαντικά έργα αντάξια ενός Παρθενώνα. Όπως να βγάλουμε τις ψαρόπλακες, και να τις βάλουμε από την ανάποδη πλευρά. Αυτό που δεν πετύχαμε και τόσο καλά είναι οι διαβάσεις των ΑΜΕΑΙ. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία διάβαση κάναμε, αλλά το αναθεματισμένο δένδρο μας έκοψε τον δρόμο για τα καροτσάκια. Άει στο καλό του που θα αμφισβητήσει τις αρχιτεκτονικές μας γνώσεις.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: