//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

25.06.2011 Ψίθυροι… …της εξομολόγησης

 

• Ούτε ιερό ούτε όσιο σ’ αυτή τη χώρα πλέον. Ολόκληρη αναδόμηση κυβέρνησης έγινε, ανασχηματισμός έγινε, ανόρθωση στήθους και γοφών έγινε, και ούτε μία καλή κουβέντα για το νησί μας. Φάγανε και τον Τάκαρο από την κυβέρνηση και τώρα να δω εμείς τι θα γίνουμε.

• Ο Τάκαρος, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους έκανε τόσα και τόσα πράγματα για το νησί όσο καιρό ήταν ο στύλος του υπουργείου ανταγωνιστικότητας και μία σειρά από εντυπωσιακές λέξεις στη συνέχεια. Και στα πανηγύρια ήρθε, και στους γάμους ήρθε (μπορεί και σε βαφτίσια), και έγραψε και εκείνο το τρισμέγιστο κείμενο για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου.

• Τώρα, θα μου πεις το ότι άφησαν έξω από τη νέα κυβέρνηση τον γίγαντα Γ. Παπαμανώλη. Αυτό είναι λίγο; Και αυτά τα CNN και τα BBC ούτε μία κουβέντα δεν τόλμησαν να ψελλίσουν. Γι’ αυτό σας λέω. Υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία κατά της Πάρου και των πολιτικών που την αντιπροσωπεύουν σε επίπεδο νομού.

• Η Άννα μας έβαλε στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τα μάρμαρα που λαξεύουν οι γλύπτες στο πολυσύχναστο και τουριστικότατο Μαράθι, και ο κ. Γ. Παπανδρέου πάει και βάζει στο υπουργείο πολιτισμού κάθε τυχαίο. Αχ βρε παλιοζωή που άλλους τους ανεβάζεις και για τους άλλους αδιαφορείς.

• Να κάνω μία ερώτηση; Το Μαράθι έγινε γνωστό για την εξόρυξη μαρμάρων ή ως καλλιτεχνική πιάτσα δημιουργίας γλυπτών; Μικρό παιδί είμαι και περιμένω να μορφωθώ από τους μεγαλύτερους. Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή.

• Άλλο και τούτο πάλι. Σαν σήμερα, 25 Ιουνίου του 1925, ο Στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος διέλυσε το κοινοβούλιο και κήρυξε δικτατορία. Πολύ πίσω ήταν. Οι απόγονοί του βρήκαν πολύ πιο εύκολα κόλπα… Το είπα. Δεν μπορούσα να μην το πω.

• Η τουριστική επιτροπή όπως θα διαβάσετε και σε ρεπορτάζ της εφημερίδας μας ομολόγησε επισήμως την αποτυχία της. Έμειναν λέει τρεις δίχως κούκο στο συμβούλιο. Κρίμα τα twitter και τα ιντερνέτια μας. Κρίμα και οι 1002 Αγγλικές λέξεις και οι νεολογισμοί που γράφαμε στις εκθέσεις ιδεών που δίναμε στη δημοσιότητα.

• Προς Λιμενικό Ταμείο Πάρου ενταύθα: Τελικά είσαστε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ή Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Το παραπάνω ερώτημα ας το κρατήσουν οι αναγνώστες μας, γιατί θα «παίξει» πολύ το προσεχές χρονικό διάστημα.

• Κουίζ: Ποιος είναι ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας που δεν έχει πει ούτε μία λέξη στο δημοτικό συμβούλιο μέχρι σήμερα; Αυτό το concept βρε παιδιά, που έλεγε και ξανάλεγε η τουριστική επιτροπή, τι έγινε;

• Έχω ένα μικρό προβληματάκι σε δρόμο κοντά στο σπίτι μου. Για να λύσω το πρόβλημα να κάνω αίτηση στον Δήμο Πάρου ή σε ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στο νησί μας; Είπαμε μικρό παιδί είμαι και περιμένω να μορφωθώ από τους μεγαλύτερους.
Λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να το πω δημόσια πλέον. Χώρισε η Elisabetta Canalis με κάποιον Τζορτζ Κλούνεϊ. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε… (Για ποιόν λόγο χώρισε, και που θα είναι εφέτος το καλοκαίρι…).

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: