//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

16.07.2011 Ψίθυροι… …της αποδόμησης

 

• Καλά η εξυπνάδα του γνωστού λαμόγιου περί Μπόινγκ στην Πάρο πέρασε στην ιστορία! Το πιο πιθανόν είναι πάντως να προσγειώνονται αντί για jumbo, jumbo bebe!!! Τώρα να πούμε και μια μεγάλη αλήθεια. Οι γιορτές που έκανε η Μανέτα στην Αντίπαρο κάθε Ιούλιο για την Αγία Μαρίνα δεν επαναλαμβάνονται. Η κυρά Βαρβάρα «χτυπούσε» 5ήμερα πανηγύρια και έχαναν το φως τους οι ντόπιοι και όλοι οι επισκέπτες του νησιού. Επί Λεβεντάκη φτώχεια και των γονέων.

• Κάτι πανηγυρικούς εσπερινούς και αρτοκλασίες έχει η υπόθεση, άντε και στο τσακίρ κέφι συναυλία με πιάνο. Σιγά, που δεν θα υπερασπιστώ την Άννα σήμερις. Μα είναι δυνατόν να φέρνει η Άννα αυτούς τους γλύπτες για το «συμπόσιο» στα μάρμαρα και να ρίχνει πάνω τους τον μισό προϋπολογισμό της ΚΔΕΠΑΠ, και αυτοί, αντί ένα «ευχαριστώ» να βγαίνουν στη συνέχεια και να της κάνουν κριτική;

• Βγαίνει λοιπόν αυτός ο κ. Κ. Ρόκος, που δεν μας φανερώνει όπως γράφει στην επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα την εκπαιδευτική του βαθμίδα για να μην έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ο λόγος του (ειλικρινά, έτσι γράφει), και ασκεί κριτική στο «συμπόσιο». Ο κ. Κ. Ρόκος γράφει: «Οι δυσκολίες των πρώτων ημερών, όσο αφορά την οργάνωση και την κατανόηση και αξιολόγηση της προσφοράς μας, ξεπεράστηκαν γρήγορα μέχρις ενός σημείου». Ως καταλαβαίνετε ο κ. Ρόκος ρίχνει ευθείες βολές στην Άννα μας. Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να βρούμε ποιές μυστικές δυνάμεις βρίσκονται από πίσω του στην αποδόμηση που προσπαθεί να κάνει της Άννας μας.

• Με την αποδόμηση έχουν ασχοληθεί κυρίως Γερμανοί συγγραφείς. Κατά καιρούς μάλιστα και Γερμανοί ψυχαναλυτές. Άρα, το μυαλό μου πάει ότι πίσω από  την αποδόμηση της Άννας που προσπαθεί να κάνει ο κ. Κ. Ρόκος κρύβεται (όσο και να σας φαίνεται απίθανο) η κ. Α. Μέρκελ! Όπως σας τα γράφω στους «ψίθυρους» είναι τα πράγματα. Ενορχηστρωμένη επίθεση από ΔΝΤ, Τρόικα και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις κατά της Άννας. Γιατί αναρωτιέστε τώρα εσείς;

• Είναι φανερό! Η Άννα συγκέντρωσε στην Πάρο όλη την υψηλή διανόηση και τους λειαντές μαρμάρων. Άρα, με το «συμπόσιο» που μας έβαλε «στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος» η Άννα «έξυσε» πληγές. Γι’ αυτό οι «ψίθυροι» ξεκινούν εκστρατεία ενημέρωσης ανά την υφήλιο και προτείνουμε να σταλθούν επιστολές σε Ομπάμα, Σαρκοζί και λοιπούς, ώστε να αποκαλυφθεί ο ρόλος του κ. Κ. Ρόκου που κατηγορεί την Άννα μας.

• Εκεί που με «ανησυχεί» λιγάκι στην επιστολή του κ. Ρόκου είναι, όταν γράφει για τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρ. Βλαχογιάννη ότι «με τον τελευταίο του λόγο, στην τελετή λήξης του συμποσίου, ήταν μια αποκάλυψη οραματιστή». Εδώ, η επιστήμη κατεβάζει τα χέρια! Τόσο έξω έχει πέσει η στήλη τελικά, για τον Δήμαρχο ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. τον Όλι Ρεν μου μέσα.

• Για να πω την μαύρη αλήθεια μου τώρα, αυτός ο Όλι Ρεν έχει και τα θετικά του. Δημοσιογραφία έχει σπουδάσει και υπήρξε και ποδοσφαιριστής σε ομάδα Α’ Εθνικής Φινλανδίας. Άσε που δηλώνει και κεντροαριστερός. Το ανησυχητικό είναι ότι το τελευταίο το πιστεύει κιόλας.

• Άσχετο: Πέρσι τέτοια εποχή ο κ. Κωνσταντόπουλος αναλάμβανε την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όχι για να καταλάβετε τι έχουν δει τα μάτια μας ημών των βαζελοφρόνων.

• Το καλυτερότερο το διάβασα σε σαλιάρισμα γνωστού «καλλιτέχνη». Όπως έγραψε «το «συμπόσιο» στα Μαράθι ανακαίνησε το ενδιαφέρον σε παγκόσμια κλίμακα». Να μην σας πω και σε διαπλανητική κλίμακα, συμπληρώνω εγώ.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: