//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

09.07.2011 Ψίθυροι…… Κάγκανη και ξερό ψωμί!

• Ο κυρ-Κώστας μας ενημέρωσε διαδικτυακά ότι η κ. Β. Σκαραμαγκά και ο κ. Στ. Ραγκούσης, Παριανής καταγωγής, πήραν προαγωγές στο υπουργείο εσωτερικών από τον κ. Καστανίδη με την ανάληψη των καθηκόντων του. Η Βάσω γράφει έγινε υπεύθυνη για τα οικονομικά των Δήμων και ο κ. Στ. Ραγκούσης ειδικός σύμβουλος επί των οικονομικών των ΟΤΑ. Μάλιστα και ξαναμάλιστα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως επί υπουργίας εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση οι δύο προαναφερόμενοι δεν είχαν πάρει προαγωγή και είχαν παραμείνει στα χαμηλά. Δύο τινά λοιπόν μπορούν να συμβαίνουν: Ή ο κ. Γ. Ραγκούσης τους αδικούσε ή ο κ. Γ. Ραγκούσης γνώριζε πολύ καλά τις δυνατότητες τους…  αγαπητέ κ. Κώστα μας.

• Εκείνο βέβαια που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε κ. Κώστα μας είναι αυτό που γράψατε ότι «ο Στάθης Ραγκούσης είναι έμπειρος γνώστης των οικονομικών των ΟΤΑ». Που κ. Κώστα μας; Σ’ εκείνη τη διαδημοτική τράπεζα που είχε στήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Τζανίκος και έκλεισε στη συνέχεια; Όχι κύριε Κώστα μας να τα γράφουμε όλα, για να παραμείνουμε φίλοι.

• Προς κ. Μ. Χανιώτη ενταύθα: Εσείς είχατε πει ότι ψάχνατε άτομα για να πάτε στις εκθέσεις τουρισμού και δεν βρίσκατε κανέναν. Στη συνέχεια μας είπατε ότι θα προσλάβετε μάνατζερ (δίχως να ξέρω ακόμα πόσα άλλα θα πετάξετε στον τίτλο του για να εντυπωσιάσετε), με 10.000 ευρώ τον χρόνο. Συγγνώμη τώρα. Ποιον μάνατζερ (σοβαρό) γνωρίζετε στην Ελλάδα που δουλεύει με μισθό εποχιακού σερβιτόρου στην Πάρο; Πες τε μας ότι ψάχνετε κάποιον κλητήρα για να πηγαίνει να στήνεται στα περίπτερα των εκθέσεων, να το καταλάβουμε. Άκου μάνατζερ με 10.000 ευρώ τον χρόνο.

• Καλά ε; Φοβερό. Αμέσως μετά τις απονομές όσκαρ στον κ. Χρ. Βλαχογιάννη από τη Γρηγορία στον απολογισμό για την υπόθεση «στις 30 Ιουλίου 2011 θα εγκαθίστατο ο εργολάβος του έργου» βγήκαν οι «αποκλειστικές» ειδήσεις για απαλλοτριώσεις κλπ. Απαλλοτριώσεις που δεν έχουν γίνει και όπως τους θυμίζουμε είχε παρουσιάσει πριν ένα χρόνο η εφημερίδα μας. Τώρα λοιπόν που έβγαλαν και «αποκλειστικά» ρεπορτάζ θέλουν να διασπάσουν την προσοχή της Παριανής κοινωνίας (γι’ άλλη μία φορά) και δίνουν νέες υποσχέσεις. Πινόκιο, τη μυτούλα σου!

• Δεν σας είπα και την παγκόσμια πρωτοτυπία του νέου αεροδρομίου. Όπως μας πληροφόρησαν θα δέχεται μόνο Airbus και Boeing. Όλες οι υπόλοιπες μάρκες αποκλείονται! Οέο!

• Έχω και Άννα σήμερις. Τι, έτσι «στεγνούς» θα σας αφήσω. Η Άννα δήλωσε άμα τη λήξη του «συμποσίου» στο Μαράθι: «Η τέχνη παρουσιάζει το ωραίο και ομορφοποιεί  τις ανθρώπινες σχέσεις. Συμβάλλει στην υπέρβαση και στην απαλλαγή από την μονοτονία της καθημερινής ζωής». Να κόψω τις κοτσίδες μου τώρα; Έσκισε η Άννα. Κάτι ξέρω εγώ που δηλώνω «Καγκανικός». Τους «πήραμε» και τους κουλτουριάρηδες μαζί μας. Η επόμενη παρέμβασή μας θα γίνει στους ποιητές. Εκεί να δείτε τι θα πούμε.
Το μόνο κακό με το πανηγύρι που έστησε η Άννα είναι ότι ξέφυγε λίγο ο λογαριασμός και οδεύει φουλ για τα 60.000 ευρώ. Δεν βαριέσαι μωρέ. Τι, σαν την Χανιώτη θα είμαστε που λέει «ο μάνατζερ θα στοιχίσει 10.000 ευρώ» για να ανέβει στη συνέχεια στα 20.000 ευρώ.

• Η Άννα πάντως δεν μας ανακοίνωσε στους χορηγούς επικοινωνίας στην ομιλία της στο «συμπόσιο». Για να πούμε τα πράγματα τώρα με το όνομά τους. Από πού έγινε πιο γνωστό το «συμπόσιο» στο Μαράθι; Από εμάς ή απ’ όλους τους άλλους; Όχι, να τα λέμε αυτά Άννα μου. Όπως βλέπεις εγώ έβαλα και την πιο καλή φωτογραφία που βρήκα.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: