//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

18.06.2011 Ψίθυροι… …με ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση;

• Λοιπόν, εγώ, παραδίδω τη στήλη με πρωθυπουργό τον κ.κ.κ. Γ. Παπανδρέου. Δεν πιστεύω μέχρι να βγει η εφημερίδα στα περίπτερα, αυτό, να μην ισχύει. Τα ’παμε, τα συμφωνήσαμε, έτσι;
• Πω, πω! Αυτοί οι δύο οι τιτανοτεράστιοι βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας τι ευφράδεια λόγου έχουν; Τι παρεμβασάρες είναι αυτές που κάνουν;
• Αφουγκράζονται τον λαό. Δεν μπορώ να πω.
• Προχθές στον ύπνο μου είδα ότι έκανα ποδήλατο και έπεσα πάνω στον κ. Κ. Στεφανόπουλο που είχε έρθει για τον ποδηλατικό γύρο Πάρου. Αλήθεια σας λέω. Έχω επηρεαστεί τελικά από τις ανακοινώσεις της ΚΔΕΠΑΠ.
• Τι, αν είπαν κανένα συγγνώμη; Α, το παρακάνατε εσείς. Όλες οι συγγνώμες για τα όσα έχουν δημοσιοποιήσει κατά καιρούς οι επιχειρήσεις του Δήμου, θα έρθουν μαζεμένες. Μην χαλάμε και χαρτί τώρα, και κυρίως φαιά ουσία. Είμαστε άλλωστε σε εποχές λιτότητας. Και άντε να πεις ότι για το χαρτί κάνουμε λίγο παραπάνω οικονομία και το βρίσκουμε. Η φαιά ουσία που θα βρεθεί;
• Προς κ. Λ. Κοντό ενταύθα: Όταν είχατε διοριστεί (αν και στην αντιπολίτευση, λέμε τώρα) στη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου είχατε κάνει μία φιέστα για την τοποθέτηση ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος τουριστικών πληροφοριών στο λιμάνι. Απ’ ότι θυμάμαι το είχε πληρώσει το Λιμενικό Ταμείο αδρά τότε. Επειδή το θέμα το είχατε κάνει «σημαία» τότε, έχω να κάνω τις εξής τρεις παρατηρήσεις: α) Ουδείς ποτέ μπόρεσε να καταλάβει τι είναι αυτό το πράγμα, τι δυνατότητες έχει και ουδείς το αντιλήφθηκε εκεί που το έχετε στήσει, β) εκεί που έχει στηθεί είναι αδύνατη η ανάγνωση της οθόνης γιατί πέφτει πάνω της ο ήλιος και γ) και «δεν απαντάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο που δεν κατάλαβες ποτέ σου τι περνώ. Δώδεκα η ελπίδα μου κρεμάστηκε». Κοίτα να δεις φίλε μου που η Αννούλα η Βίσση (Αννούλα; Πόσο χρονών να είναι άραγε;), τραγουδούσε πολιτικό τραγούδι και εμείς δεν πήραμε είδηση.

• Αυτό πάντως που θα σηματοδοτήσει το πέρασμα Λ. Κοντού από το Λιμενικό Ταμείο είναι οι φωτογραφίες που έβαλε κάτω από τις λαμαρινοκατασκευές με τα κάγκελα που ποιητική άδεια ονομάζουμε «χώρος αναχώρησης επιβατών». Σημειώνω ότι η ποιητική άδεια μεταφράζεται και ποιητική τεμπελιά.
• Βρε τους άτιμους! Σερ Βασίλη Μαρκεζίνη πρότειναν, τον ποδηλάτη της Πάρου Κωστή Στεφανόπουλο πρότειναν, τον Π. Μολυβιάτη (επονομαζόμενο και «μάλιστα κ. πρόεδρε») πρότειναν, μόνο το όνομα του Χρ. Βλαχογιάννη δεν πρότεινε κανείς. Άει να χαθούνε πια.
• Και γιατί το γράφω το παραπάνω, και γιατί δεν κάνω πλάκα, θα σας αποδείξω τώρα. Ο Χρήστος κατάφερε και έβαλε σ’ ένα συνδυασμό σκληρούς Πασόκους, πούρους Νεοδημοκράτες, φίλους της Ντόρας Μπακογιάννη, «ροζ» Συνασπιστές της Αριστεράς και της κουτάλας, και φυσικά παλιούς Κνίτες οπορτουνιστές (μα με τι ευκολία έγραψα την τελευταία λέξη;).
• Άρα, ο Χρήστος με δόλωμα τον συνδυασμό «Ενότητα για την Καρέκλα» ταίριαξε περισσότερους από όλους τους παραπάνω προτεινόμενους.
• Δεν έχω Κάγκανη σήμερα στους «ψίθυρους» και αισθάνομαι «πεσμένος».
• Ωραία, μετά τα τουριστικά μας ανοίγματα σε Ρωσία, Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη, Μπαγκλαντές κλπ κάποιοι προτείνουν τουριστικό άνοιγμα και προς Ουκρανία πλευρά. Μάλιστα. Το επόμενο βήμα φουλ για άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Ουγκάντας.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: