//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

11.06.2011 Ψίθυροι…… Οι Στεφανοπουλικοί!

 

• Μάλλον επίτηδες το κάνουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Την μια έρχεται «ο διευθυντής του ΕΟΤ» που τελικά αποδεικνύεται υπάλληλος του ΕΟΤ. Την άλλη «μας επισκέφθηκε ο πρέσβης της Ινδοκίνας» που τελικά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει τέτοια χώρα. Τώρα όμως ξεφύγαμε εντελώς. Ανακατέψαμε στις αερολογίες μας και στον κ. Κωστή Στεφανόπουλο!

• Η Άννα (η «προστατευόμενη» της στήλης ντε, η Κάγκανη) φαίνεται ότι ζήλεψε τη «δόξα» της τουριστικής επιτροπής που έπαιξε πρωτοσέλιδα επί δύο εβδομάδες και σκέφθηκε «κάτσε και εγώ να βγω στο προσκήνιο». Μόνο που η Άννα μεγαλοπιάστηκε εντελώς.

• Η Άννα λοιπόν μας είπε σε δελτίο τύπου ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο που είχαμε τον Ποδηλατικό Γύρο Πάρου (καμιά σχέση ρε μπούρδα Καραβάγκο με τον γύρο πίτα), ότι τάχα «θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος».

• Τι να κάνει και η στήλη; Μέχρι τις καταχωνιασμένες σημαίες της ΔΗ.ΑΝΑ. στο πατάρι ψάξαμε για να υποδεχθούμε τον γνήσιο ΠΡΟΕΔΡΟ. (Τον Στρος Καν μου μέσα και ΔΗΑΝΑ έχω ψηφίσει σε μία απέλπιδα προσπάθεια για απαλλαγή της Δεξιάς από τους Καραμανλικούς).

• Δεν ξέρω αν καταλάβατε, αλλά εσώψυχα σας έβγαλα πιο πάνω. Μετά συγχωνευτήκαμε με την ΠΟΛ.ΑΝ. και προκόψαμε ακόμα περισσότερο. Ευτυχώς, δεν προκάναμε να συγχωνευτούμε και με την ΚΕΠ του Αβραμόπουλου, καθώς τότε είχαμε επιστρέψει στη μήτρα της παράταξης. Εκεί και αν προκόψαμε με τον Καραμανλή τον νεότερο. Θαύμα σκέτο ήταν! Τι Βλαχογιάννης μου λέτε τώρα; Ο Χρήστος έκανε και 10-12 μήνες να αποδομηθεί. Ο Καραμανλής ο νεότερος μέχρι μια βόλτα στου «Μπαϊρακτάρη» για σουβλάκια έκανε και στη συνέχεια είχανε φύγει όλοι από το κόμμα…

• Λοιπόν κ. Άννα μας, ήρθαμε να δούμε τον κ. Στεφανόπουλο από κοντά, βρήκαμε και τη σημαία της ΔΗΑΝΑ στο πατάρι δίπλα από μία βούρτσα για τα μαλλιά (άχρηστα και τα δύο πλέον), αλλά Κωστή Στεφανόπουλο ούτε είδαμε, ούτε τον απαντήσαμε;

• Καλοί είμαστε και εμείς στην εφημερίδα. Με το που είδαμε ανακοίνωση της Κάγκανη για την επίσκεψη Στεφανόπουλου στον Ποδηλατικό Γύρο της Πάρου ψάχναμε να βρούμε σκίτσα του Προέδρου πάνω σε ποδήλατο. Σκεφθήκαμε, ότι δεν μπορεί, τρίτη πατάτα μέσα σ’ ένα μήνα, αποκλείεται να κάνουν. Και όμως μπόρεσαν. Άντε να δούμε πότε θα σταματήσουν τις φανφάρες και τις μεγαλοστομίες που έχουν κάνει όλο το νησί να τους έχει βγάλει στιχάκια και να τους περιεργάζεται κανονικότατα.

• Άλλο και τούτο πάλι. Στον Κώστο, αφού ψήφισαν ένα κάρο τσιμεντοστρώσεις στο τεχνικό πρόγραμμα, στο τέλος τούς είπαν ότι το μόνο έργο που θα γίνει είναι η πλακόστρωση του κεντρικού δρόμου. Δηλαδή, θα περνούν τα φορτηγά, τα λεωφορεία και τα άλλα βαριά οχήματα πάνω από κυβόλιθους. Μάλιστα! Αυτά βλέπει η Μέρκελ στη Γερμανία και τα παίρνει στο κρανίο.

• Άσχετο: Αν το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου θυμίζει εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ο Κάτμαν ποιος είναι; Πάντως ο Κάτμαν στην εκπομπή είναι πάντα με ένα μικρόφωνο…

• Σχετικό: Ελπίζω η επόμενη ανακοίνωση της ΚΔΕΠΑΠ να μην γράφει ότι «το πανηγύρι της σαρδέλας και της σούμας στην Πάρο θα τιμήσει ο Αμερικάνος πρόεδρος κ. Ομπάμα».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: