//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

28.05.2011 Ψίθυροι… …ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. Under Construction


• Το καλυτερότερο που δείχνει την άμεση αντίδραση του Δήμου ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ είναι η απάντηση που έδωσε ο κ. Βλαχογιάννης στον κ. Ροκονίδα σχετικά με το «τι γίνεται με το κτίριο της ΕΡΤ 3;». Ο κ. Βλαχογιάννης ήταν σαφέστατος. «Πριν 2 ή 2,5 χρόνια (μετάφραση «παίζει» να είναι και 3 χρόνια) είχα στείλει μια επιστολή στην ΕΡΤ 3 και τους έλεγα ότι δεν λειτουργεί. Απάντηση δεν πήρα». (Σώπααα! Δεν τους έγραψες Χρήστος Βλαχογιάννης Δήμαρχος Παρίων;).

• Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ είπε «Πριν 4 μήνες μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΡΤ 3». Ως καταλαβαίνετε
πάλι απάντηση δεν πήρε. Θα το βάλει όμως το θέμα όπως είπε σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα!

• Ο κ. Φραγκούλης διαμαρτυρήθηκε γιατί ως λέγει «στην Πάρο γίνονται συνέχεια γεωτρήσεις». Σ’ αυτό το θέμα ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ ήταν σαφέστατος και είπε «σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα βάλουμε το θέμα». Ξανά μάλιστα.

• Ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ για να δικαιολογήσει τις διαμαρτυρίες του «μικρού» προϋπολογισμού της ΚΔΕΠΑΠ είπε: «Ο προϋπολογισμός είναι ρεαλιστικός. Και εγώ έχω ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θα ήθελα μία πόρσε, αλλά δεν έχω!». Μετά απ’ αυτή την ατάκα ως καταλαβαίνετε οι «ψίθυροι» συμπάσχουν μετά του κ. Χρ. Βλαχογιάννη, καθώς και εμείς έχουμε 14 περήφανες τρίχες όλες και όλες στο κεφάλι μας και θα θέλαμε μαλλί για να κάνουμε αλογοουρά, αλλά δεν έχουμε!

• Όταν η Γρηγορία Πρωτολάτη άρχισε να κάνει απανωτές ερωτήσεις στον Δήμαρχο ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ για τα άσκοπα έξοδα που έκανε ο Δήμος Πάρου για την επίμαχη λωρίδα γης στον δρόμο που οδηγεί στο νεκροταφείο στο Πρόδρομο ο κ. Βλαχογιάννης ήταν σαφέστατος και είπε: «Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης!». Εδώ, σε καταχάρηκα
κ. Δήμαρχε. Σαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ένα πράγμα ήσουν. Έτσι και εκείνος. Η Πανάθα βυθίζεται και εκείνος λέει «δεν ασχολούμαι».

• Ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ βάζει και στοιχήματα. Όπως ο ίδιος δήλωσε για το έργο της κατασκευής των Μύλων προβλέπει έκπτωση (650.000 είναι ο προϋπολογισμός) τουλάχιστον 30%. Το ερώτημα είναι το εξής. Για εκείνα τα έργα που γίνονταν στο Λιμενικό Ταμείο με εκπτώσεις 0,5% και 0,7% δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα;

• Πάντως μια χαρά τα πάμε με τα συμβούλια των φορέων του Δήμου ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. Η τουριστική επιτροπή δεν συνεδριάζει λόγω μη απαρτίας και τώρα δεν συνεδρίασε στην αρχή της εβδομάδας και το Λιμενικό Ταμείο για τον ίδιο λόγο. Εμ, βόλεψε από εδώ κόσμο κύριε Βλαχογιάννη μου, βόλεψε και σε εκείνες τις θέσεις τους υπόλοιπους «δικούς» μας, ούτε είδες ποιους έβαζες και που; Και που να πιάσει και το καλοκαιράκι και οι ζέστες και τότε να δεις παρουσίες στα διοικητικά συμβούλια. Θα αναγκαστείς στο τέλος να τα κάνεις στις παραλίες και τις αμμουδιές.

• Άσχετο: Αυτή την κακομοίρα Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας ακόμα να την «αποκαταστήσετε» στο κατ’ ευφημισμό site του Δήμου ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. Θυμίζουμε ότι στο κατ’ ευφημισμό site υπάρχουν όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες πλην της Μάρπησσας.

• Πάντως στα top θέματα στο site του Δήμου ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ είναι όταν προσπαθείς να βρεις πληροφορίες στον τουριστικό οδηγό. Μιλάμε ότι βρίσκεις μέχρι πεθαμένους δίχως εισαγωγικά. Μπρρρ.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: