//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

14.05.2011 Ψίθυροι… …με Like!


• Πάντως βγαίνει κάτι καλό απ’ όλη αυτή την ιστορία με το Κ.Υ. Πάρου. Ξέρουμε ότι, ό,τι και να γίνει, δεν θα μείνουμε ποτέ από χαρτιά υγείας. Λίγο είναι; Σας έχει πιάσει ποτέ «κόψιμο» και να μην έχετε χαρτί υγείας κοντά σας; Όλα και όλα! Η ιστορική διοίκηση του κ. Τσιγρή στο νοσοκομείο Σύρας έδωσε μία οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

• Αφήστε και το άλλο. Δόθηκε λύση και στο πως μειώνονται οι λογαριασμοί στο δημόσιο. Πολύ απλά. Δεν δουλεύουν οι απογευματινές και βραδινές βάρδιες των νοσοκομείων. Ούτε ρεύματα, ούτε βραδινά μεροκάματα, ούτε υπερωρίες, ούτε έξτρα ιατροφαρμακευτικό υλικό, ούτε τίποτα. Αυτοί μωρέ οι αντικαθεστωτικοί μόνο οι Παριανοί, που δεν κατανοούν να καταλάβουν ότι αρρωσταίνουμε μόνο τις ώρες που υπάρχει προσωπικό στο ΚΥ. Τους έχει κάνει όλους κομμούνια αυτός ο Ροκονίδας.

• Καλά αυτή η πρόταση Καρατζά περί του «ως έσχατη λύση διαμαρτυρίας δεν μπορώ να σκεφθώ τίποτα άλλο πέρα από την απεργία πείνας» δεν με βρίσκει σύμφωνο. Μακριά από εμένα τέτοιες προτάσεις. Έτσι και αλλιώς με την λαοπρόβλητη κυβέρνηση του κ.κ.κ. Παπανδρέου δεν είναι μακριά η ημέρα που όλοι οι Έλληνες θα κάνουν απεργία πείνας θέλουν δεν θέλουν…

• Άσχετο: Με είχαν πει ότι μόλις κάνει ο Σαμαράς το «Ζάππειο ΙΙ» θα τελείωναν όλα. Δεν βλέπω πάντως να ισχύει αυτό, τον Στρος Καν μου μέσα. Έτσι και αλλιώς στη βύθιση του Τιτανικού ποιος είχε ασχοληθεί με τον εάν το σωσίβιο που πήρε ήταν ισάξιο της θέσης που είχε πληρώσει στο πλοίο;

• Έκαναν την τρίχα, τριχιά στην τουριστική επιτροπή. Τρίχες δηλαδή.
Άσχετο 2: Τώρα και με γνώσεις των ΜΜΕ της Ρωσίας η τουριστική μας επιτροπή. Επόμενο βήμα η ανάλυση των οικονομικών μετά την περεστρόικα, τον Γκορμπατσόφ  μου μέσα.

• Θα τα μάθετε πιστεύω. Θα κάνουμε και γήπεδο στη Νάουσα. Μετά από 17 μακέτες που δείξαμε τα τελευταία χρόνια στα προεκλογικά προγράμματα τώρα και μελέτες για βόθρο στο γήπεδο! Κάτι ήξερε ο κ. Τσιγρής που μας έστειλε τα χαρτιά υγείας…

• Βρε Κάγκανη και πάλι Κάγκανη. Όπως είπε «το έργο για το γήπεδο στη Νάουσα είναι ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο». Εμ τι; Έτσι νομίζετε ότι έγινε η γέφυρα Ρίου – Αντίρριου και η διώρυγα της Κορίνθου; Ήταν μεγαλεπήβολα έργα και εκείνα. Κάτι ανάλογο είναι και το γήπεδο στη Νάουσα. Τρία – τέσσερα έργα αξίας έχουν γίνει σ’ αυτή την έρημη χώρα τους τελευταίους αιώνες. Ο Παρθενώνας, το Μαντείο των Δελφών, το τσίπουρο Τιρνάβου, η αποστολή Ρώσων δημοσιογράφων στην Πάρο και το γήπεδο Νάουσας.

• Όχι, δυστυχώς! Επί πρωθυπουργίας του κ.κ.κ. Γ. Παπανδρέου δεν έγινε κανένα από τα παραπάνω μεγαλεπήβολα έργα της χώρας. Όπως δεν θα γίνει και το γήπεδο Νάουσας με αυτή την κυβέρνηση. Αυτή η κυβέρνηση θα «σφραγίσει» το μεγαλεπήβολο έργο της μόλις τελειώσει το νέο λιμάνι της Πάρου.

• Προς κ. πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου ενταύθα: Άλλη φορά όταν σας  ζητήσει η κ. Πρωτολάτη να φέρετε προς ψήφιση νέο κανονισμό λειτουργίας του συμβουλίου, προτείνω να την στήσετε στα 3 μέτρα. Νισάφι πια!
Like, like, like! Μάτσσσσσσσς, Μουτσσσσσς!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: