//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

07/05/2011 Ψίθυροι… …της Αντιπάρου και του «Σαργού»


• Για να καταλάβω τώρα:
Στην Πάρο φέραμε δημοσιογράφους από τη Ρωσία, διευθυντές ΕΟΤ (λέμε τώρα, μόνο αυτοί θα μας κάνουν πλάκα;), φωτογράφους απευθείας από την Κόκκινη Πλατεία και τελικά, τα λεφτά τα πήρε ο Λεβεντάκης με τους φουσκωτούς του και τις κακαβιές στην αμμουδιά; Τον Στρος Καν μου μέσα! Θα αλλάξω Δήμο!

• Γελάτε ε; Να ξέρατε πόσοι θα ευχαριστιόντουσαν αν άλλαζα Δήμο… Βέβαια, δεν ξέρω αν το ευχαριστιόταν ο Λεβεντάκης…

• Στην Πάρο τραπέζια τους κάναμε, στα καλύτερα «δικά» μας μαγαζιά τους ταΐσαμε, στην εκλογική μας περιφέρεια τους πήγαμε. Κόσμο και κοσμάκι τραπεζώσαμε και ο Λεβεντάκης πήρε τα λεφτά!

• Και για κάτσε, στο κάτω – κάτω… Τι παραπάνω έκανε ο Λεβεντάκης; Πήγε ντάλα μεσημέρι στο λιμάνι με χειμωνιάτικο σακάκι και το καλώδιο του κινητού στο πέτο και τους υποδέχθηκε. Ε και;

• Τώρα θα μου πεις ότι έτσι στρουμπουλούδικο που τον είδαν με τα μαγουλάκια θα είπαν:
«Καλό παιδί ο δήμαρχος και συμπαθητικός». Εκεί, «χάσαμε», τον Στρος Καν μου μέσα.
Είναι συμπαθητικός ο Λεβεντάκης και δεν το παίζει και ξερόλας.

• Μεταξύ μας τώρα, ούτε ψέματα λέει. Δεν θα έλεγε ποτέ ο Λεβεντάκης «ήρθε η Εθνική Ελλάδας της ιστιοπλοΐας». Σου είπε ο Λεβεντάκης: «Έρχονται μωρέ κάτι καλά παιδιά με φουσκωτά. Είναι δηλαδή φουσκωτοί. Να τα φροντίσουμε τα παιδιά». Κάποιοι άλλοι όμως, αντί να καταλάβουν την απλότητα του Λεβεντάκη (που «πουλάει» 100% τουρισμό) άρχισαν τις… άντε να μην το γράψω τώρα!
«Εξασφαλίσαμε», «ο Διευθυντής του ΕΟΤ» και κολοκύθια ριγάνεως!
Βρε με τον «Σαργό» στην αμμουδιά της θάλασσας και να βάζω κακαβιά στα πλαστικά κύπελα!

•Κρίμα τις ιδέες μας, τα twiter μας, τα facebook μας και τα ιντερνέτια μας. Σου κατεβαίνει ο «Σαργός» στο λιμάνι με το τζόκεϊ ανάποδα και το μαύρο γυαλί σαν Αμερικάνος πράκτορας και σε κάνει σκόνη! Ξετρελάθηκαν μιλάμε οι φουσκωτοί! Μεταξύ μας ο «Σαργός» έβαλε στο τσάμπα και το σκάφος για βόλτα στο Δεσποτικό…

• Όλα τα λεφτά στον «Σαργό» ήταν το χρυσό αλυσιδάκι στο χέρι! Η πλάκα είναι ότι οι «φουσκωτοί» που είδαν τα πανηγύρια που στήθηκαν την Πρωτομαγιά στην Αντίπαρο, νόμιζαν ότι είναι γι’ αυτούς αποκλειστικά. Που να ήξεραν ότι κάποιοι στο νησί το κάνουν καθημερινά και άμα λάχει πλήρωνουν από την τσέπη τους για να κάνουν «νόμιμο» ξενύχτι. Ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε. Για μια Αντίπαρο ζούμε όλοι άλλωστε!

• Το καλύτερο στο δελτίο τύπου της Αντιπάρου για τους «φουσκωτούς» ήταν «και ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες». Καλά, κάτι μας είπατε τώρα! Είδηση θα ήταν να γράφατε «μετά από μία ήσυχη βραδιά πήγαμε για ύπνο!».

• Δηλαδή, ο Λεβεντάκης έφερε «Τα Νέα», «Καθημερινή», «Το Βήμα», «Έθνος», «ΝΕΤ», «Άλφα», «Βήτα», «Γάμα» και το λουρί της μάνας. Εμείς φέραμε τα «Like» στο facebook…

• Και μετά σου λένε «δεν πάω στην Αντίπαρο γιατί πετροβολούνε».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: