//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

16.04.2011 Ψίθυροι… …που «ράπτουν» 2


• Ποιος Στρος Καν, ποιος Τεν Κάτε και ποιος Δήμος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. Δημήτρης Τσιργής κυρίες και κύριοι από σήμερα! Ο άνθρωπος που δίνει λύσεις! Απορώ γιατί το ΠΑΣΟΚ τον διόρισε Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου και όχι boss όλης της υγείας στην χώρα; Υπάρχει τελικά αναξιοκρατία σε αυτή την χώρα;
• Άσχετο: Τώρα, αυτό που «πέταξε» ο κυρ – Παντελής Ρούσσος στο Δημοτικό Συμβούλιο τις προάλλες στη συζήτηση για το θέμα υγείας, να είναι τυχαίο; Ο κυρ – Παντελής είπε «έχουν ενημερωθεί οι βουλευτές των Κυκλάδων για την κατάσταση που επικρατεί στην Πάρο;». Και μάλλον δεν εννοούσε τον Γ. Βρούτση…
• Που ’σαι Χρήστο, μπηχτή για εσένα ήταν αν δεν κατάλαβες! Είχε προηγηθεί βλέπεις και εκείνο το ραντεβού στην Αθήνα που πήγε ο γαμπρός αλλά κανείς δεν είχε φροντίσει να ειδοποιήσει τη νύφη. Και ως γνωστό «… η νύφη σχόλασε ο γάμος».
• Ο κ. Τσιργής λοιπόν στην απάντηση που έστειλε στους αγροτικούς γιατρούς του Κ.Υ. Πάρου γράφει: «Τέλος, στα πλαίσια (άσχετο υπάρχουν πολλά πλαίσια;), τήρησης της διοικητικής διαδικασίας, θα παρακαλούσαμε να απευθύνεστε πρωτίστως στο Διευθυντή του ΚΥ και στο Διευθυντή ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας, στον οποίο, με απόφαση της Διοίκησης, έχει μεταβιβαστεί η αρμοδιότητα ευθύνης των θεμάτων που αφορούν στους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου». Τι σας έκανε εντύπωση; Εμάς η πρόταση των 44 λέξεων! Σιγά που θα μπούμε στην ουσία…
• Αυτά είναι! Σε μία ανακοίνωση πολιτιστικού συλλόγου διάβασα μία πρόσκληση για νηστίσιμη ρεβιθάδα την Μ. Παρασκευή. Ε, Μ. Παρασκευή είναι λογικά ανάλαδο το φαγητό σκέφτεσαι. Μόνο που παρακάτω η ανακοίνωση γράφει και «χταποδάκι στα κάρβουνα». Τι σημαίνει αυτό; Θα πλακώσουν το χταπόδι στο μαγκάλι, θα φέρουν τις σούμες και θα γίνουν κουρούμπελα Μεγαλοπαρασκευάτικα. Χαϊλίκια  στην Πάρο! Μαζί σας παιδιά!
• Ένας αναγνώστης της στήλης με αφορμή τη δημοσίευση στο περασμένο φύλλο της εφημερίδας των νέων αριθμών κλήσης του αεροδρομίου, μας εξέφρασε δύο απορίες. Η πρώτη του απορία είναι «ποια είναι η αίθουσα VIP του αεροδρομίου Πάρου που έχει ειδικό αριθμό κλήσης;». Ε, τι να σας απαντήσω τώρα κύριε μου; Δεν γνωρίζω.
• Η δεύτερη απορία του ήταν όλα τα λεφτά. «Σε κάθε αεροδρόμιο» μου είπε, «όλες οι αίθουσες VIP έχουν ονομασία. Αλλού αίθουσα Α. Παπανδρέου, αλλού Μ. Μερκούρη και πάει λέγοντας. Εδώ τι;». Σωστό το βρίσκω. Πρέπει και εμείς να δώσουμε μία ονομασία στην αίθουσα VIP. Όχι, «αίθουσα Δημ. Τσιργής» δεν μου αρέσει. Είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί ο αναμορφωτής της υγείας στις Κυκλάδες! Έχω 2-3 ονόματα τοπικών πολιτικών στο νησί μας, αλλά δεν τα γράφω για να μην υπάρχει διχόνοια. ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ λοιπόν.
• Μα και αυτός ο Ροκονίδας άκου τι είπε για τον κ. Ρήγα: «Μιάμιση σελίδα ανακοίνωση έβγαλε για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου και ούτε μία λέξη για το Κ.Υ. Πάρου!». Αν είναι δυνατόν; Είναι πράγματα αυτά που λέει ο Ροκονίδας; Δεν σέβεται καθόλου το «θέατρο» των Κυκλάδων; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!
• Και δεν θέλω μουρμούρες! Είπαμε πρώτα ο τουρισμός. Κουβέντα δεν θα ψελλίσετε άλλη φορά για το Κ.Υ. Πάρου. Αν δεν έχουμε λεφτά πως θα πάμε στους ιδιώτες γιατρούς που έχουμε, όπως είπε και η κ. Μαρ. Φραγκούλη;
• Μπορεί να άλλαξα φετίχ στη στήλη (Τσιργής), αλλά δεν άλλαξα φετίχ στους πολιτικούς που εκτιμώ. Επανέρχομαι με Σάρρα Ράπτη που με έκανε «φίλο» στο Facebook και είναι φαν της Πάρου!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: