//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

9.04.11 Ψίθυροι…… που «ράπτουν»


• Δεν είσαστε καλοί άνθρωποι. Μόνο να κατηγορείτε ξέρετε. Αφού αυτός ο καλός κύριος ο Τσιργής ντε, ο κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Νοσοκομείου Σύρου μας το είπε ξεκάθαρα. «Η Πάρος είναι 67% καλυμμένη ιατρικά». Ε, δεν μπορεί κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος. Εσείς είσαστε καχύποπτοι.

• Αυτό το 67% πάντως μου θυμίζει αναπηρία. Κάπου εκεί πάνω – κάτω δεν είναι το ποσοστό για να θεωρηθεί κάποιος ως μη ικανός για εργασία;

• Η πληροφορία ότι ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Άνω Πετρομαγούλας κάλεσε τον κ. Βλαχογιάννη στο γραφείο του για συζήτηση και ο τελευταίος πήγε, κρίνεται ως μη διασταυρωμένη, καθώς την ίδια ώρα ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. είχε πάει στον κ. Τσιργή που τον είχε καλέσει πρώτος.

• Το καλυτερότερο το διάβασα στην πρόσκληση που: εκδόθηκε από το γραφείο Δημάρχου Πάρου, που στάλθηκε από το mail του Δήμου Πάρου, που έχει ημερομηνία 6/4, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 7/4, που απευθύνεται στους καφεστιάτορες, που αφορά το «φεστιβάλ γαστρονομίας», που την υπογράφει η πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης, που την υπογράφει και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πάρου, που, που, που. Μεταξύ άλλων η πρόσκληση γράφει: «[..] ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο αντιμετώπισης των υφιστάμενων προβλημάτων τα οποία θα τεθούν από τους παρευρισκόμενους και κατάρτιση ενός σχεδίου δράσης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών», τον Στρος Καν μου μέσα!

• Βρε Κάγκανη και ξερό ψωμί! Η Άννα κάνει συνεδρίαση την Δευτέρα 11/4 και πρώτο θέμα έχει  την «αξιολόγηση προτάσεων – προγραμματισμός εκδηλώσεων της ΚΔΕΠΑΠ για το προσεχές καλοκαίρι και έγκριση εκδηλώσεων που θα συμπεριληφθούν στο πλαίσιο  του θεσμού «Στιγμές Πολιτισμού καλοκαίρι 2011». Τι σημαίνει τώρα αυτό; Όποιος προτείνει οποιαδήποτε εκδήλωση θα εγκριθεί! Θα βγάλουμε και ένα εντυπάκι στου «νοικάρη» μας και όλα καλά!

• Θα αρχίσω να γράφω ποίηση και να δω τι θα κάνετε μετά; «Αυτά τα σύννεφα είναι δικά μας, και τα ποτάμια αυτής της χώρας και τα δέντρα. Και όλα τα κορίτσια και τα αγόρια και τα πουλιά». Αυτό είναι κλεμμένο από τον Δημήτρη Ιατρόπουλο από το πόνημα του προς Γ.Α.Π. «Φύγε τώρα!».

• Για να μην ξεχνιόμαστε επανερχόμαστε με κουίζ: Ποιο γνωστό λαμόγιο της Πάρου που χρωστά σε όσους μιλούν Ελληνικά, που μεταπηδά από δημοτικό συνδυασμό σε δημοτικό συνδυασμό, που γλύφει εκεί που έφτυσε, σιτίζεται ως ορφανό με χιλιάδες ευρώ από πρόεδρο φορέα;

• Λοιπόν την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε 2 ανακοινώσεις η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου, άλλες 2-3 ανακοινώσεις το ΚΚΕ Πάρου και άλλες 2-3 ανακοινώσεις η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου. Να δείτε που ξεκίνησαν την επανάσταση και πάλι εμείς θα την μάθουμε στο τέλος! Ούτε φωτογραφία δεν θα προλάβουμε να τραβήξουμε!

• Άσχετο – σχετικό: Αν δούλευαν και οι άλλοι δημοτικοί συνδυασμοί όπως η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου θα είχαμε κάτι καλύτερο στο νησί…

• Στην εκδήλωση της ΝΔ το περασμένο Σάββατο ξεχώρισε η συζήτηση σ’ ένα τραπέζι για την πολιτευτή Σάρα Ράπτη. Αν δεν διαβάζετε «ψίθυρους» με φανατισμό δεν γνωρίζετε την κ. Σάρα Ράπτη. Και αν δεν ξέρετε την Σάρα Ράπτη, δεν ξέρετε από πολιτική. Όπως βλέπετε και στη σημερινή φωτογραφία υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα για να στηρίζει κάποιος σήμερα τη ΝΔ!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: