//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

19.03.2011 Ψίθυροι…… Μπουρλότο


• Θέλω να αγιάσω, μα δεν με αφήνουν! Ακούς το ένα, ακούς το άλλο, πέφτουν οι μπαρούφες σαν χαλάζι και στο τέλος πέφτουν και τα γιαούρτια!
• Άσχετο: Ο Πάγκαλος δίαιτα κάνει και του πέταξαν γιαούρτι; Τώρα θα μου πεις ότι ο Βενιζέλος απέσπασε από σχολείο γυμναστή και τον προσέλαβε στο προσωπικό του γραφείο. Γι’ αυτό σας λέω. Θέλω να αγιάσω, μα δεν με αφήνουν.
• Θα μάθατε πιστεύω τις σκέψεις που υπάρχουν σε 3-4 άτομα του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου για αντίδραση στα όσα συμβαίνουν στον τομέα υγείας του νησιού μας. Η πρώτη σκέψη είναι να μην κατέβουν να καταθέσουν στεφάνι την 25η Μαρτίου! Ε, αυτό είναι χτύπημα γερό. Θα το μάθει ο Λοβέρδος και θα τα κάνει πάνω του!
• Αμ το άλλο, που το πάτε; Μία άλλη σκέψη είναι να μην συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία. Τρέμετε μπουρλιοτιέρηδες, τρέμετε Κανάρηδες, τρέμε και εσύ από εκεί ψηλά Σαπφώ Νοταρά! Να τα, να τα. Έκανε και στίχο. «Ψηλά», «Νοταρά». Μπουρλότο!
• Εγώ πάντως έχω μία πιο επαναστατική σκέψη για αντίδραση για τα όσα συμβαίνουν στον τομέα υγείας του νησιού μας. Να σταματήσουμε να τρώμε γύρο με πίτα και να τρώμε μόνο σουβλάκι καλαμάκι. Άρα, θα σταματήσουμε τα «φουσκώματα» (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί με μόνο 4-5 διπλόπιτα με πιάνει «φούσκωμα») και άρα, θα σταματήσουμε την coca – cola. Έτσι, θα επιφέρουμε καίριο χτύπημα στην πολυεθνική εταιρεία του καπιταλισμού και αυτή με τη σειρά της θα την «πέσει» στον Λοβέρδο. • Έτσι ο τελευταίος θα μας φέρει προσωπικό για το Κ.Υ. Καλά ε; Φοβερή σκέψη έκανα! Δεν είναι βέβαια τόση προχωρημένη όσο των 3-4 ατόμων του εμπορικού συλλόγου… Εδώ έχω ένα έλλειμμα…
• Αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε στο τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου ήταν οι 300.000 ευρώ για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου της Αλυκής. Να αγοράσω τώρα καΐκι για να πιάσω θέση ή να περιμένω τις εκπτώσεις;
• Την ώρα που έβραζαν (δικαιολογημένα) οι μισές Κυκλάδες για τη συγχώνευση και την μείωση των σχολείων ο κ. Ρήγας έστελνε δελτία τύπου για την τελική διαπραγμάτευση του προγράμματος «Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος» 2009-2014. Μάλιστα. Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι την ίδια στιγμή ο κ. Ρήγας είχε ψηφίσει ΥΠΕΡ όλων αυτών των συγχωνεύσεων των σχολείων. Ωραίος ο κ. Ρήγας!
• Τώρα θα σας μελαγχολήσω. Θα έχετε ακούσει για την έκθεση κρουαζιέρας που έγινε στο Μαϊάμι. Τώρα, τι ρόλο παίζει αυτή η έκθεση για τον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, μια ματιά στο διαδίκτυο θα πείσει και τον πλέον άσχετο περί του θέματος. Καλώς έκαναν λοιπόν και πήγαν εκεί ο υφυπουργός πολιτισμού κ. Νικητιάδης, ο υφυπουργός θαλασσίων υποθέσεων και νήσων κ. Διαμαντίδης, ένα σωρό άλλα στελέχη του τουρισμού, καθώς και εταιρείες.
• Πάμε τώρα να δούμε ποιοι συμμετείχαν εκεί από τη χώρα μας. Ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Κεφαλληνίας, ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας και… το Λιμενικό Ταμείο Σαντορίνης. Εντάξει; Σας λύθηκαν τώρα κάποιες απορίες; Εμείς ακόμα συζητάμε για τα φυλλάδια που μοιράζουμε στο Μετρό του Συντάγματος μέσω των περιπτέρων άλλων…
• Κουίζ: Ποιος φορέας έδωσε τα δύο τελευταία χρόνια 25.000 ευρώ σε γνωστό λαμόγιο του νησιού;

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: