//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

12.03.2011 Ψίθυροι…… «ψυχραμένοι»


• Εκεί λοιπόν που μιλάνε στη συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής για τους πολιτιστικούς συλλόγους της Νάουσας γίνεται μία ερώτηση για το αν «είναι ο ΧΟΝ ή το «Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα». Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Αλ. Καρποδίνη. «Είναι οι Βροντάκηδες. Οι άλλοι είναι οι Φουρτουνάκηδες!». Έγραψε!
• Η τοπική ΝΔ πάει λέει για συνεστίαση στην Αλυκή, την Κυριακή 27 Μαρτίου. Περιμένουν λέει και δύο βουλευτές. Αν πήρε καλά το αυτί μου παίζει και το όνομά της κ. Ελ. Ράπτη. Έτσι και έρθει η Έλενα οι «ψίθυροι» κλείνουν πρώτο τραπέζι πίστα! Την εκτιμώ και πολιτικά… Όλα και όλα!
• Αυτός ο Καραμανλής μόνο να μην μας έρθει κ. Ροδίτη. Θα μας φάει το φαγητό και θα μας αφήσει νηστικούς.
Ωραία. Μία από τις προτάσεις που έγιναν στην τουριστική επιτροπή ήταν και η αποστολή news-letter. Ξέρετε. Αυτά που πετάμε όλοι σαν spam από τα e-mail. Τι να πω;
• Δεν μπορώ να πω; Στην Αντίπαρο βρίσκουν και από ένα θέμα κάθε εβδομάδα για να έχουνε να λένε. Αυτή την εβδομάδα άνοιξαν θέμα με το καρναβάλι. Ήταν καλό ή δεν ήταν καλό; Κάτι είναι κι’ αυτό δεν λέω. Εμάς στην Πάρο δεν μας κάνουν εντύπωση τα καρναβάλια γιατί δεν τα έχουμε μόνο μία φορά τον χρόνο… Τι είπα πάλι το παλιόπαιδο;
• Γιατρέ μου είναι σοβαρό; Συμφώνησα απόλυτα με όσα είπε η κ. Κάγκανη στην τουριστική επιτροπή. Βρε λέτε να είμαι «Καγκανικός» και να μην το ξέρω;
Καλά, εδώ που τα λέμε, το έχω ξαναπάθει μία φορά σε αγώνα του Ολυμπιακού που δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να χάσει. Ήταν όταν έπαιζε με μία Τούρκικη ομάδα. Ήμουν… ουδέτερος για το αποτέλεσμα!
• Αυτοί που θα στενοχωρηθούν από τη φύγη Μποζίκη είναι πολλοί. Πρώτος απ’ όλους ο Δημήτρης Σκιαδάς! Ξέρετε πόσους καφέδες είχε πιει ο Μποζίκης στο «Ρόδι» παίζοντας σκάκι; Ίσα με τη μισή Βραζιλία… Πάντως και οι «ψίθυροι» δηλώνουν «Μποζικοί». Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα κ. Μποζίκη.
• Λοιπόν έγινε και πρόταση επίσημη. Να πάρουν λέει ένα καλό κουστουμάκι και μια ωραία γραβάτα στον αντιδήμαρχο που θα κάνει τους γάμους στο δημαρχείο. Μα είναι προτάσεις αυτές τώρα; Άμα είσαστε μάγκες να πάτε να φέρετε τη Τζούλια, να την ονομάστε Αντιδήμαρχο και να κάνει εκείνη τους γάμους. Να σας πω εγώ μετά πως μας σηκώνεται το τουριστικό μας προϊόν. Το ντύσιμο της Αλεξανδράτου το χορηγεί η στήλη…
• Πάντως ένα blog της Πάρου εδώ και 3 εβδομάδες περίπου έχει κάνει περισσότερες δημοσιεύσεις και από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή. International Πάρος!
• Δύο πράγματα δεν διαπραγματεύομαι στη ζωή μου. Την ομορφάδα μου και την ενημέρωση για τα γεγονότα στον Αραβικό κόσμο από το παραπάνω ιστολόγιο. Και τα δύο θεωρούνται all time classic.
• Διακρίνω μία ψυχραμάρα στις κυρίες της «Ενότητας για την Καρέκλα». «Βλέπω μια ελαφρά ψυχρασία μεταξύ σας, πότε ψυχραστήκατε;» που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: