//
you're reading...
Uncategorized

05.03.11 Ψίθυροι…… …που θέλουν γιατρό!


• Αυτή την εβδομάδα απ’ όλα είχαμε! Το πιο σημαντικό βέβαια ήταν ότι δεν παίζαμε κανέναν αγώνα, τον Στρος Καν μου μέσα και γλυτώσαμε το δούλεμα! Είναι και αυτό μία επιτυχία δεν λέω;
• Σε αυτό το συμβούλιο είχαμε και αθάνατες ατάκες από τα «έμπειρα» στελέχη που καταλαμβάνουν τις θέσεις του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου. Έτσι, δύο μήνες μετά την εκλογή παραδέχθηκαν δημόσια ότι δεν ξέρουν τίποτα για το Λιμενικό Ταμείο και θέλουν για αρχή, να διαβάσουν τον κανονισμό λειτουργίας. Δεν βαριέσαι. Και εγώ κάποτε πήγαινα σε γυμναστήριο επί δύο μήνες και όταν ζυγίστηκα είχα πάρει 7 κιλά! Δεν το έκανα θέμα όμως. Το έπαιξα άνετος!
• Αυτό δεν ήταν τεχνικό πρόγραμμα; Αυτό δεν ήταν ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! Αυτό δεν ήταν η ανοικοδόμηση της Μέσης Ανατολής. Αυτό ήταν «βράχο – βράχο τον καημό μου»!
• Πάντως, εγώ, το έχω πει. «Μανούλες» είναι εκεί πάνω στο Δήμο στο «πλασάρισμα». Δίνουν λοιπόν ένα χαρτί με γράμματα δύο μέτρα το καθένα με τα προτεινόμενα νέα έργα και ένα άλλο χαρτί με τα συνεχιζόμενα έργα δηλαδή αυτά που δεν γίνονται ποτέ. Αυτό το δεύτερο χαρτί λοιπόν για να το διαβάσεις ήθελες φακό μικροβιολόγου, τουλάχιστον! Που θα μου πάει όμως, θα βρω και θα σας μεταφέρω τι γράφει!
• Θα φτιάξουμε λέει τις παλιές κουζίνες στο «Ξενία» που είναι κάτω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου ντε. Θα τις διαμορφώσουμε δηλαδή. Ε, αυτό θα μας στοιχήσει 66.800 ευρώ συν ΦΠΑ. Κάτι μου λέει ότι με τόσα χρήματα φτιάχνεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού…
• Ωραία! Σε λίγο θα μου φέρουν φακό μικροβιολόγου για να διαβάσω τι χρήματα υπάρχουν στο Τεχνικό Πρόγραμμα για τα συνεχιζόμενα έργα. Όχι, νομίζετε ότι θα το άφηνα έτσι το θέμα. Τα πάντα για τους αναγνώστες της εφημερίδας μας.
• Άσχετο: «Avanti popolo badiera rossa». Αυτό μου έμεινε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας.
• Σας έχω και καλλιτεχνική είδηση! Η Λίλα, η Καφαντάρη ντε, το φετίχ της στήλης, επιστρέφει μετά από χρόνια στο θέατρο «3ος όροφος» για 10 μόνο παραστάσεις από 10 έως 20 Μαρτίου. Η παράσταση έχει τον τίτλο «Φύλλα της» (κουλτούρα μου μυρίζει) και το έχει γράψει ο Ανδρέας Φλουράκης. Πρωτοπαρουσιάστηκε στο πλαίσιο της πολιτιστικής Ολυμπιάδας. Οι «ψίθυροι» έχουν κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα ή όπως αλλιώς λένε την αγορά ενός εισιτηρίου σε θεατρική παράσταση. Το κακό είναι ότι έχω την εντύπωση ότι δεν θα καταλάβω και πολλά από την υπόθεση. Θα δω όμως Λίλα!
• Ωπ, ήρθε ο φακός. Για να διαβάσω λοιπόν τα συνεχιζόμενα έργα. Λοιπόν: «Μελέτη Παθητικής Πυροπροστασίας Έργου Κατασκευής Στίβου Γηπέδου Νάουσας», «Υδρολογική Μελέτη Β’ Περιφερειακού Δρόμου Παροικιάς», «Μελέτη Οδοποιίας Β’ Περιφερειακού Παροικιάς», «Απαλλοτρίωση Παραδοσιακού Καφενείου Λευκών», «Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο». Γιατρέεεεεε ΜΟΥ!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: