//
you're reading...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

26.03.11 Ψίθυροι…… …με ερωτήματα

 

• Αυτό και αν είναι εξυπνάδα. Δεν υπάρχει εμπορικό κατάστημα στην Πάρο που να ανοίγει πριν τις 9:30 το πρωί. Άντε να υπάρχουν 3-4 που ανοίγουν νωρίτερα. Έτσι, ο εμπορικός σύλλογος δήλωσε συμμετοχή στην απεργία της 23/2 από τις 8 έως τις 11 το πρωί. Μεγαλείο! Υπόψη, ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας των απεργών ξεκινούσε στις 11:30… Αυτό και αν ήταν συμπαράσταση.
• Κι όμως. Στην εκδήλωση της πλατείας Μαντώς δεν παρευρέθηκε η κ. Κάγκανη! Αυτό, είναι ΕΙΔΗΣΗ! Χάνουμε ψηφαλάκια όμως έτσι κ. Άννα.
• Δεν προλάβαμε να γράψουμε στους «ψίθυρους» της περασμένης εβδομάδας για το «τι γίνεται με το Λιμενικό Ταμείο;» και τσουπ την 1η Μαρτίου πραγματοποιεί την πρώτη του συνεδρίαση για το 2011! Πρώτο θέμα του είναι η συγκρότηση του διοικητικού του συμβουλίου. Αυτά είναι! Ούτε 3 μήνες δεν πέρασαν άλλωστε από το προηγούμενο ΔΣ που είχε κάνει. Αν μιλάμε για οργάνωση δηλαδή;
• Πάντως οι κ.κ. Μαχαιρίδης και Πουσσαίος πρέπει να αγαπιούνται πάρα πολύ. Για τις επισκέψεις τους στην Πάρο εξέδωσαν δύο διαφορετικά και προσωπικά δελτία τύπου.
• Το τοπικό ΠΑΣΟΚ σκίζει! Πρώτο στις εξελίξεις, πρώτο στις εκδηλώσεις, πρώτο στα ζητήματα υγείας, πρώτο παντού! Τώρα Καρλ Λιούις έγινε ή «Λούης» θα σας γελάσω.
• Άλλο και τούτο πάλι. Αντιπαριώτικο blog για να σχολιάσει ένα δημοτικό συμβούλιο του νησιού έβαλε φωτογραφία πάνω από το κείμενο ένα μοσχάρι με τη λεζάντα «Βόδι shop για τα βοσκοτόπια». Ήμαρτον Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!
• Το καλύτερο με τα τοπικά πολιτικά blog είναι ότι ξεκίνησαν εκστρατεία ενημέρωσης για τα συμβάντα στον Αραβικό κόσμο. Ένα φιλαράκι μου μάλιστα στην Αντίπαρο, αφού μας ενημέρωσε επί μέρες για την Αίγυπτο και γίναμε όλοι «Μουμπαρακολόγοι» τώρα ξεκίνησε «Κανταφολογίας» το ανάγνωσμα. Η πλάκα είναι ότι νόμιζα ότι ήταν «Κανταφικός», αλλά τελικά μας προέκυψε «Κανταΐφικος».
• Ο Καντάφι θα αντέξει άραγε μέχρι να βγει η εφημερίδα μας στα περίπτερα, ή θα προλάβει και θα κάνει καμία δήλωση συμπαράστασής του ο κ. Μητσοτάκης.
• Την προηγούμενη φορά που είχα γράψει «Μητσοτάκης» στους «ψίθυρους», μου είχε χυθεί ο καφές όλος πάνω μου. Τώρα πήρα τα μέτρα μου! Ήπια όλο τον καφέ μονορούφι… και έκαψα τη γλώσσα μου τον Στρος Καν μου μέσα!
• Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου φαίνεται πάντως ότι θα πετύχει στο έργο που κλήθηκε να επιτελέσει. Έτσι, όσοι Παριανοί και Αντιπαριώτες θέλουν κάτι σχετικό με τον «Έλεγχο Κατασκευής Έργων» ή την «Αστική Κατάσταση Μετανάστευσης και Κοινωνικών Υποθέσεων» δεν έχουν παρά να κάνουν ένα ταξιδάκι μέχρι τη Ρόδο! Σύρος γιοκ πλέον.
• Ωχ, ωχ, ωχ. κ. Γ. Παπανδρέου είπε στους Γερμανούς που ονειρεύονται να αγοράσουν νησιά ότι: «Αντί να πουλήσουμε τα νησιά μας, όπως ορισμένοι ανέφεραν, σχεδιάζουμε να καταστήσουμε τα νησιά μας πρότυπα πράσινου τουρισμού, συνδυάζοντας τον πολιτισμό με τη Μεσογειακή και Κρητική διατροφή, τις εγκαταστάσεις αθλητισμού και υγείας με τον αγροτουρισμό». Κάτι «από λεφτά υπάρχουν» μου θυμίζει…
• Προς μέλος της ΠΕΦΟ και άρρωστο γαύρο κ. Μ. Καβάλη: Η φωτογραφία που κυκλοφορεί από χέρι σε χέρι είναι αληθινή ή όχι;

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: