//
you're reading...
Uncategorized

12.02.2011 Ψίθυροι…… …οι Μπερλουσκονικοί!


• Μας παίρνουν εν μέσω οικονομικής κρίσης τη δουλειά στο δημοτικό συμβούλιο με αυτά που λένε! Όταν ακούς όλα αυτά που λέγονται εκεί, άντε να δούμε τι θα γράψουμε εδώ για να πρωτοτυπήσουμε.
• Άλλο και τούτο πάλι. Η τουριστική πολιτική στην Πάρο χαράσσεται από τις κυρίες Τριβυζά και Φυρογένη! Όπως είπε η δεύτερη στο δημοτικό συμβούλιο εκείνη και η κ. Φυρογένη, ελέγχουν τα κείμενα που θα μπουν στα διαφημιστικά που θα μας στοιχίσουν 200 τόσες χιλιάδες ευρώ. Πάντως, όπως είπε και ο Ρόκο, την εταιρεία δεν την βλέπει και πολύ έγκυρη καθώς, σε 5 αράδες αίτησης είχε τρομερά ορθογραφικά λάθη. Ε, κάτσε και εσύ βρε Κώστα μου. Την αίτηση δεν την είχαν ελέγξει οι κυρίες Τριβυζά και Φυρογένη. Όλα μόνες τους θα τα κάνουν;
• Το καλύτερο ήταν αλλού όμως. Η εταιρεία που έχει αναλάβει να μας φτιάξει τα διαφημιστικά κουτάκια με το διαφημιστικό υλικό (που θα μοιράσουμε προφανώς στο Μετρό του Συντάγματος), δεν πρόκανε. Δεν θα απαιτήσουμε όμως τις προβλεπόμενες ρήτρες γιατί «θα έχουμε ενστάσεις και αντενστάσεις και άλλη καθυστέρηση» όπως μας είπε ο κ. Γαβαλάς. Μάλιστα! Εμείς προτείνουμε, όταν σας ζητήσουν και πάλι νέα παράταση να μην μπλέξουμε σε ενστάσεις και αργήσουμε. Άλλωστε, ούτε 14 μήνες δεν είναι η υπόθεση με τα διαφημιστικά…
• Λοιπόν σημειώστε την παρακάτω ατάκα του κ. Βλαχογιάννη. Συμφωνεί για την μίσθωση δύο ακινήτων «υπό τον όρο μείωσης των ενοικίων κατά 10%». Αυτό είναι! Όταν πει για αυξήσεις στα δημοτικά τέλη να του θυμίσετε την παραπάνω απαίτησή του.
• Άκου ερώτηση τώρα που έθεσαν στο διαδίκτυο; «Πόσες ερωτήσεις έχει κάνει ο κ. Παπαμανώλης στη Βουλή για την Πάρο, που πήρε και τους πολλούς ψήφους;». Ε, δεν έχουν τον Θεό τους τα παλιόπαιδα. Άκου απαιτήσεις που έχουν;
• Κουίζ: Τι σχέση έχουν τα ψάρια με τους περισσότερους συμβούλους της πλειοψηφίας στο Δήμο Πάρου;
• Ωχ, ωχ, ωχ. Άρχισαν οι πρώτες ανακρίσεις για τις προεκλογικές λαμογιές στα τοπικά blog.
• Εντάξει σας έχω και Κάγκανη! Στο θέμα της ΕΠΑΨΥ ήταν υπέρ του να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες την δαπάνη. Τελικά, ψήφισε υπέρ της δαπάνης από τον Δημοτικό κορβανά. Αν βγάλατε εσείς συμπέρασμα, να μας το πείτε.
• Θα μας παλαβώσει τελικά ο Κοντός. Στο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι η αντιπολίτευση θέλει να αλλάξει θέσεις για να φαίνονται οι σύμβουλοί της στην κάμερα. Το αίτημα ως γνωστό απορρίφθηκε. Άρα, ο Κοντός θέλει να φαίνονται στις κάμερες μόνο οι δικές τους μόστρες.
• Κουίζ Νο 2: Ποιος τοπικός άρχοντας κατηγόρησε το αίτημα της «Πάρος – ΑΞΙΑ» για τη χωροθέτηση, ως προσπάθεια προβολής ενώ ο ίδιος κάποτε είχε βάλει τον τίτλο που κατείχε στην ταμπέλα του αυτοκινήτου του; Σημειώνουμε ότι ο ίδιος πριν μερικά χρόνια έκανε μαγκιές για τα όσα είχαν γίνει στη ΔΕΥΑΠ και μετά στο δικαστήριο ήταν «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…».
• Σήμερα, είναι η επέτειος από την απόφαση απαλλαγής από την Γερουσία του Μπιλ Κλίντον το 1999 αναφορικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Λεβίνσκι. Μεγάλε Καβαλιέρε μην ανησυχείς! Η δικιά σου Αλεσάντρα Σορτσινέλι δεν έχει καμία σχέση με την μπατάλο Μόνικα Λεβίνσκι. Όλα και όλα. Κρίση γι’ αυτά έχουμε!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: