//
you're reading...
Uncategorized

05.02.2011 Ψίθυροι…… …αγωνία, αγωνία, αγωνία

• Κυρία Κάγκανη το εμπεδώσαμε ότι θέλετε να γίνετε πρόεδρος στην ΚΔΕΠΑΠ. Δεν είναι ανάγκη όμως να βγάζετε συνεχώς ανακοινώσεις για τα πολιτιστικά δρώμενα και να τις υπογράφετε φαρδιά – πλατιά από κάτω. Ξέρετε, τα πολιτιστικά που εγκωμιάζετε έγιναν επί εποχής που είσαστε Αντιδήμαρχος… Το ζήσαμε και αυτό…
• Μετά το στρίμωγμα του τοπικού συμβουλίου Παροικιάς για να συνεδριάσει στο τραπέζι του γραφείου δημάρχου του νησιού μας, προτείνω η επόμενη συνεδρίαση να γίνει στο προαύλιο της Αγίας Άννας. Θα είναι και ρομαντικά και μπορεί ο Ευθύμης να σας πει και κανένα τροπάριο της Κασσιανής, άμα είσαστε καλά παιδιά.
• Άσχετο: Με αυτά τα ποσοστά που έδωσε η Παροικιά στην «Ενότητα για την Καρέκλα» πάλι καλά να λένε στο τοπικό συμβούλιο που τους αφήνουν και συνεδριάζουν. Άκου εκεί απαιτήσεις που έχουν;
• Καλά, μην μασάτε. Να συνεδριάζουν τους αφήνουν. Να γνωστοποιήσουν στους Παροικιώτες όμως ότι γίνεται συνεδρίαση, αυτό, δεν θα το κάνουν ποτέ! Στα μουλωχτά θα πηγαίνουν τα συμβούλια της Παροικιάς.
• Είναι πάντως και δημοκράτες στο δήμο μας. Έβαλαν θέματα προς συζήτηση στο Παροικιώτικο συμβούλιο για ένταξη έργων στο τεχνικό πρόγραμμα 2011. Μόνο, που η ΔΕΥΑΠ είχε συνεδριάσει την προηγούμενη ημέρα και είχε κλείσει το τεχνικό πρόγραμμα σε ό,τι αφορά τον τομέα της.
• Για το συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ κανείς δεν γνωρίζει τίποτα! Αυτό και αν έγινε στο σκότος! Κυριακή συνεδρίασαν, ούτε εκκλησία δεν θα πήγαν τα παλιόπαιδα και κανένα δεν ειδοποίησαν. Αυτό το συμβούλιο και αν πήγε «μούγκα στη στρούγκα;».
• Άσχετο 2: «Δύο εισιτήρια για το νέο γήπεδο του Νηρέα από πού θα πάρω;».
• Δήμαρχεεε! Και μην ξεχνάς. Οι συνεδριάσεις είναι δημόσιεεες! Ξέρεις, αυτό, δεν το υποστηρίζει η Γρηγορία μόνο… Το γράφει και το Σύνταγμα ξέρεις, τον Στρος Καν μου μέσα.
• Καλά; Αυτός ο Καρνέζης που έβοσκε, όταν αυτός από το ΑΕΚ έκανε το σουτ της απελπισίας από τα 2,5 χιλιόμετρα;
• Λοιπόν έχουμε και λέμε. Προπονητής της ομαδάρας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Βοηθοί προπονητή ο Ρουί Σίλβα, ο Ζοσέ Γκόμεζ και ο Νούνου Σάντος Εσπίριτο. Γυμναστής ο Λόρενς Έμπεν. Διαιτολόγος η Μαχαίρα. Βιοχημικός ο Τσεκούρας! Ψυχολόγος η Ψυχο-ντάκη! Που πας ρε μπούρδα Καραβάγγο; Άνθρωποι από κάτω ρεεε!
• Πρόταση προς το προεδρείο του Δήμου Πάρου. Μετά τα ταμπελάκια που βάλατε στο τραπέζι των συνεδριάσεων και υποδεικνύετε που θα κάθονται οι σύμβουλοι της «Πάρος – ΑΞΙΑ», σας προτείνουμε να τους βάλετε και αλυσίδες. Άκου εκεί που θέλουν να κάθονται στα πλαϊνά έδρανα. Δεν τους φθάνει που τους έχετε μόνο 20 πόντους από την εξώπορτα, θέλουν να καθίσουν και πιο μέσα. Όλα τα ισοπεδώσαμε πια σ’ αυτόν τον κόσμο.
• Βρε μανία στον ΝΟΠ να διαγράψουν την Αλεξάνδρα Φραγκούλη. Κάθε μήνα χτυπάνε και από μία γενική συνέλευση για να την διαγράψουν. Άλλο και τούτο πάλι!
• Αυτά είναι! Ο Βοσκόπουλος χρωστούσε στο κράτος 5,5 εκατομύρια ευρώ. Δεν δίνει μία και δικάζεται με ποινή εξαγοράσιμη αντί 5.500 ευρώ. Η ποινή είναι εφέσιμη και το δικαστήριο αποφάσισε να δεσμεύσει, όχι να κατάσχει, ακίνητη περιουσία του για τα 5,5 εκ. ευρώ, αξίας 600.000 ευρώ! «Μα εγώ αγαπάω μία, μία μόνο μία, και στον κόσμο καμία άλλη δεν ζητώ».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: