//
you're reading...
Uncategorized

15.01.2011 Ψίθυροι…… …του Πάθους


• Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αντιπάρου κ. Ν. Μαριάνος έλειπε από ένα Δημοτικό Συμβούλιο «για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους» όπως δήλωσε με επιστολή του. Ε, και τι έγινε θα πείτε; Τίποτα! Λογικό το ακούω και εγώ. Όμως εκεί που τα έπαιξα ήταν όταν με την επιστολή του ζητούσε «να μην αποφασίσει το Συμβούλιο για σοβαρά θέματα κατά την απουσία του». Τώρα, εγώ τι να πω;
• Δεν θα τα πάμε καλά με τον Λεβεντάκη. Δεν θα τα πάμε καλά… Την περασμένη εβδομάδα κάθε 48 ώρες έκανε Δημοτικό Συμβούλιο. Μου θύμισε τον Στρατό «μία έξω, μία μέσα».
• Με τον Βλαχογιάννη μάλιστα. Μ’ αυτόν να τα πάω καλά! Ο χαμός του χαμού γίνεται εδώ και ένα μήνα με το Κ.Υ. Πάρου και αυτός παρακολουθεί. Ε, κάποια στιγμή δεν μπορεί. Όλο και κάποια κουβέντα θα πει! Μην χαλάσει και την καρδιά ορισμένων «πράσινων».
• Όλοι οι καλοί χωράνε και όλοι θα πάρουν μεροκάματο στο Δήμο. Ακόμα και αυτοί που απλά συμπλήρωσαν το ψηφοδέλτιο. Τρεις θέσεις έμμισθων επιστημονικών συμβούλων προβλέπονται. Έ, όλο και κάτι πάσες κονομησιάς θα γίνουν.
• Στα κορίτσια της «Ενότητας για την Καρέκλα» πάντως έχει πέσει μουρμούρα. Άλλα τους είχαν τάξει και άλλα βρήκαν μπροστά τους. Μην χολοσκάτε κορίτσια. Όλες θα βολευτείτε. Υπάρχουν πολλές θέσεις τώρα με τον «Καλλικράτη». Όλο και σε καμιά επιτροπή θα τρουπώσετε και εσείς.
• Προς κ. Πόθο Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου ενταύθα: Μ’ αρέσει που βρίσκεται λύσεις. Έτσι, διατάξατε τους γιατρούς της Αντιπάρου να κάνουν εφημερίες στην Πάρο. Επειδή, απ’ ότι καταλαβαίνω μάλλον στο μάθημα της Γεωγραφίας πρέπει να είχατε ένα μικρό έλλειμμα, να σας θυμίσω ότι μεταξύ των δύο νησιών υπάρχει θάλασσα! Την εναέρια γέφυρα που θα ενώνει τα δύο νησιά δεν την εξήγγειλε ακόμα η κυβέρνηση που σας τοποθέτησε Διοικητή!
• Πάμε τώρα και σ’ αυτό που περνά απ’ το μυαλό μερικών για να λυθεί το «προβληματάκι» με τις εφημερίες των γιατρών από την Αντίπαρο. Η «λύση» είναι να μένουν στο Κ.Υ. Πάρου το βράδυ. Μόνο, που τότε δεν θα μιλάμε για εφημερίες «on – call», αλλά για ενεργές εφημερίες. Αυτό, όμως κ. Διοικητή του Νοσοκομείου, δεν προβλέπεται και κυρίως δεν πληρώνεται έτσι, όπως τα έκαναν οι βουλευτές μας με την υπαγωγή των νησιών μας στη Β’ Ζώνη. Άρα, τόμπολα η «λύση».
• Και κάτι άλλο. Τι θα τρώνε οι Αντιπαριώτες γιατροί όταν μένουν στην Πάρο; Και αν, επειδή είναι «on – call», για να μην γίνει το πιο πάνω μπέρδεμα των ενεργών εφημεριών αποφασίσετε να μένουν σε ξενοδοχείο, αυτό ποιος θα το πληρώνει;
• Και επειδή τα έχετε κάνει ρόιδο και όπως πήρε το αυτί μας λέτε όταν είναι σε εφημερία οι Αντιπαριώτες γιατροί να στέλνετε για εφημερία στην Αντίπαρο αγροτικό γιατρό από την Πάρο, το γυρίζουμε αλλιώς το θέμα; Ο αγροτικός στην Αντίπαρο που θα μένει; Που θα τρώει; Και κυρίως ποιος θα του δίνει τα χρήματα γι’ αυτά;
• Άσχετο: Όταν υπηρετούσα τη θητεία μου στα σύνορα Δήμου Λάρισας και Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας στο προκεχωρημένο φυλάκιο του 1ου Γραφείου (καθώς τους είχα «ψήσει» όλους ότι μόνο εγώ ήξερα γραφομηχανή), όταν έλεγα καμία μαμακία σηκωνόταν ένας Βολιώτης Λοχαγός που είχα και μου έριχνε σφαλιάρα. Τώρα, κανείς δεν αντιδρά στις μαμακίες που λέγονται;
•Και είπαμε. Αντί να βάζετε σταυρό στα ψηφοδέλτια, μπορείτε να τα φιλάτε. Δεν ακυρώνονται! Τώρα και με τη βούλα έχουμε αποδείξεις για το παραπάνω.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: