//
you're reading...
Uncategorized

11.12.10 Ψίθυροι…… για τη Blondie

Και καρτέρι και καρτέρι φιλελεύθερη λαλιά ένα κτύπαε τ’ άλλο χέρι από την απελπισιά.
Τελευταίο εύρημα της δημοτικής πλειοψηφίας ήταν οι παρεμβάσεις στην παιδεία! Στη Νάουσα δε έταζαν λαγούς με πετραχήλια στους γονείς των πιτσιρικάδων του Νηπιαγωγείου. Τώρα τρέχουν σαν λαγοί για να γλυτώσουν…

• Και στο Δημοτικό Σχολείο Κώστου – Λευκών πήγε να στηθεί μία ανάλογη ιστορία με «σωτήρες». Η «σάλτσα» χάλασε όταν βγήκε η «κακή» εφημερίδα μας και αποκάλυψε τα σχέδια τους την περασμένη εβδομάδα. Έτσι τώρα η δημοτική πλειοψηφία ανέκρουσε πρύμνα και θύμισε το θρυλικό «Νταλιάνα» στις μανούβρες του!

• Τον Στρος Καν μου μέσα. Γιατροί δεν υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας, αλλά έχουμε 130.000 ευρώ για μπογιές. Από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου δεν έχουμε ούτε ασθενοφόρο όλο το 24ώρο λόγω έλλειψης προσωπικού. Τι να το κάνουμε έτσι και αλλιώς. Άντε και πήγαν τον ασθενή στο Κ.Υ. Ποιος γιατρός θα τον εξετάσει;

• Σας έχω και αποκαλύψεις σήμερα. Χαμός γίνεται στην «Ενότητα για την Καρέκλα» για τις θέσεις των αντιδημάρχων και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Για την τελευταία θέση υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι! Μόνο, που υπάρχει ξέρετε παιδιά και μία διαδικασία την επόμενη Παρασκευή 17/12 στο Πρωτοδικείο της Σύρου…

• Άσχετο; Γνωρίζει κανείς γιατί κάθε τρεις και πέντε η ΔΕΗ κάνει διακοπές ρεύματος στο νησί μας για τεχνικές εργασίες;

• Προς «δημοσιογράφους» Πάρου. Ούτε «πληροφόρηση» ξέρετε να κάνετε, ούτε «παραπληροφόρηση». Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στην ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού Σχολείου Λευκών – Κώστου.

• Προς ΠΑΣΟΚ Πάρου ενταύθα: Μήπως έχετε να μας πείτε κάτι για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου;

• Ημέρες δόξες για τον παπά – Στέλιο το περασμένο Σαββατοκύριακο που είχε πάει με τον Δεσπότη Παροναξίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Νικόλαο στην Ερμούπολη της Σύρου. Πρωί – μεσημέρι – βράδυ τον βλέπαμε στην ΕΡΤ 3. «Χατζηνικολάου» των ιερέων έχει γίνει!

• Αντιγράφω από το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Μπρακουμάτσος το απόγευμα της 9ης Δεκεμβρίου. «Με χαρά και τιμή ανακοινώνω την Ένταξη της Πράξης: «Εξοπλισμός Πυροσβεστικού Σώματος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου». Η δημόσια δαπάνη της πράξης για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 2.884.529 ευρώ». Μάλιστα… 3 εκατομμύρια για μάνικες.

• Το καλύτερο όμως είναι όταν γράφει η ανακοίνωση ότι «η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου εξοπλίζει τους ανθρώπους που μάχονται με τα στοιχεία της φύσης, θωρακίζει την προστασία του περιβάλλοντος και προστατεύει τον πολίτη να είναι ασφαλής και χαίρεται τον τόπο του». Να σχολιάσω ή να το αφήσω να «πάει» τον Στρος Καν μου μέσα.

• Η καλύτερη ανακοίνωση πάντως ήταν του κ. Ρήγα όταν ανέλαβε υφυπουργός που έγραφε: «Η Περιφερειακή Ανάπτυξη αποτελεί αναμφισβήτητα τη βασική προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική αναγέννηση της χώρας μας». Άντε να μην μιλήσω πάλι, να μην μιλήσω…

• Να μην ξεχάσω αύριο να ευχηθώ στις Αδαμαντίες, Αδαμάντιους, και στο εφηβικό μου φετίχ Ντέμπορα Χάρι πιο γνωστή ως Blondie.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: