//
you're reading...
Uncategorized

06.11.2010 Ψίθυροι…η Πάρος αλλάζει Δήμαρχο!

• Αυτό ήταν! Πήρε θέση για τις Δημοτικές εκλογές και ο κ. Παπαμανώλης! Δεν λέω; Αυτό ήταν παρέμβαση. Να το εξετάσουμε το θέμα, αλλά μετά τις εκλογές.
• Το γκανιάν Λεβεντάκης πόσο πληρώνει; Ή αυτός ο ΟΠΑΠ το «κλείδωσε» το παίγνιον; Ελπίζω οι «πονηροί» που θα πάνε την τελευταία στιγμή να ποντάρουν να μην μας λένε ό,τι λέγαμε εμείς πριν ένα χρόνο περίπου.
• Βλέπω και ξαναβλέπω κάποιες υποψήφιες σε φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις αναγνωρίσω. Βρε κορίτσια με τόσο σοβάντισμα που έχετε ρίξει δεν θα σας αναγνωρίσουν οι φίλοι σας. Θα πούνε «α, συνωνυμία θα είναι;».
• Ο Βλαχογιάννης δεν παίζεται. Έβγαλε μία ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα για το «κλειστό» στον Αρχίλοχο 10-12 σελίδες, θα σας γελάσω. Δεν άντεξα να τη διαβάσω μέχρι το τέλος, καθώς δεν είχε και καμία γελοιογραφία του «Αρκά» για να «σπάει» το κείμενο. Το γραφείο τύπου «Πάρος – ΑΞΙΑ» όμως του την «έκανε». Του απάντησε με το 1/10 των λέξεων απ’ όσα είχε γράψει ο συνδυασμός του και στο τέλος του έγραψε «η δημοτική αρχή του κ. Βλαχογιάννη υπήρξε απλός παρατηρητής και διαβιβαστής αιτημάτων». Α, πα, πα!
• Άσχετο: «Ψηφίζουμε Ευριπίδη, για να κλαίνε χωρίς κρεμμύδι».
Το έχω για ποιητής; Όχι ε; Ναι, αλλά το υπονοούμενο για τον Ευριπίδη όλοι το πιάσατε! Άρα, πέτυχε το ποίημα.
• Τώρα, θα σας πάω στα βαθιά. Προγραμματισμός για την επόμενη 4ετία: «Μελέτη κατασκευής εργοστασίου αφαλάτωσης». «Ενέργειες για άμεση κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου μέσω του Βελεντζείου Ιδρύματος σε μεγάλη οικοπεδική έκταση που έχει δωρίσει ήδη ο Δήμος Πάρου». «Άμεση λύση του κυκλοφοριακού με εξεύρεση περιφερειακών χώρων για τη δημιουργία πάρκινγκ». «Άμεση κατασκευή 2ου περιφερειακού δρόμου». Σας θυμίζουν τίποτα αυτά;
• Πάμε λοιπόν παρακάτω: «Ο Δήμος δεν δέχθηκε το χωροταξικό σχέδιο Παροικιάς, το οποίο επέστρεψε ως ανεφάρμοστο. Θα επιδιώξει να εκπονηθεί νέο σχέδιο». «Κατασκευή μαρίνας στο νησί μας». «Υλοποίηση Αθλητικού Κέντρου Πάρου». «Κατασκευή κεντρικού συστήματος λήψεως δορυφορικών προγραμμάτων και απομάκρυνση των κεραιών».
• Λοιπόν δεν θέλω να σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Τα παραπάνω είναι μερικές από τις δεσμεύσεις του κ. Στέλιου Φραγκούλη τον Οκτώβριο του 1990. Όσα δεν πρόλαβε να κάνει τότε, μπορείτε να τον ψηφίσετε για να τα κάνει το 2011!
• Το καλύτερο από τη «Δημοκρατική Πάρο» που στήριζε τον κ. Φραγκούλη και αλίευσα στην ανάγνωση είναι τα όσα έγραφαν οι σημερινοί «Νέστορες» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, για τον αξιοπρεπέστατο κ. Γιώργο Τριαντάφυλλο. Έγραφαν λοιπόν τα εξής: «Μια κοινωνία, που για τούτο ακριβώς πρέπει να διοικείται από ανθρώπους, που βγήκαν από τα σπλάγχνα της και όχι από ξενόφερτους που απλά ορίστηκαν για να ικανοποιήσουν κάποιες σκοπιμότητες».
• Ερώτηση: Αν δείτε πέντε ψηλούς έγχρωμους στο δρόμο με μία μπάλα τι θα πείτε; Απάντηση: Ότι πηγαίνουν να παίξουν μπάσκετ.
• Ερώτηση: Αν βλέπατε μέχρι χθες το βράδυ 70 άτομα να μετακινούνται κάθε μέρα σε άλλο χωριό της Πάρου τι θα λέγατε; Απάντηση: Ότι είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Βλαχογιάννη και πηγαίνουν για να κάνουν «μπούγιο» στις συγκεντρώσεις.
• Άντε και καλή ψήφο. Και μην ξεχνάτε. «Η Πάρος αλλάζει γενιά, αλλάζει νοοτροπία».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: