//
you're reading...
Uncategorized

16.10.2010 Ψίθυροι…… οι θρησκευτικοί


• Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, «αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Οι «Μαυρογιαλούροι» βέβαια έπιασαν δουλειά και κόσμος πάει και έρχεται απ’ εδώ και εκεί.

• Το καλύτερο ήταν η εξαγγελία της υποψηφιότητας Γλέζου. Η ΚΕΠ Πάρου, με την αιώνια μυστικοπάθειά της, το φύλαγε μυστικό. Δηλαδή, ότι είχε εκλέξει τον κ. Γλέζο για επικεφαλής του συνδυασμού της. Είδε και αποείδε ο Γλέζος και έτσι το επτασφράγιστο μυστικό έγινε γνωστό μέσα από πρωινή εφημερίδα της Αθήνας την περασμένη Κυριακή. Στην Πάρο το ανακοίνωσαν Δευτέρα! Είναι κάτι παιδιά αυτά της ευρωαριστεράς. Πεταλώνουν μύγα στον αέρα.

• Γεια σου Δημαρχάρα. Όχι θα το άφηνες το θέμα. Μέσα σε 7 λεπτά που μίλησες την περασμένη Τρίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο εξήγγειλες: Ένα Παλαί ντε Σπορτ στην Παροικιά, ένα «Μαρακανά» στη Νάουσα, ένα Μέγαρο Μουσικής στα Λιβάδια και ένα μεγάλο τούνελ στην Αγκαιριά! Εσύ, δεν είσαι Δήμαρχος. Είσαι ο μάγος Χουντίνι!

• Πήγε και αυτός ο Μελανίτης και έκανε μπάχαλο τη γιορτή που πήγε να στήσει ο Χρήστος. «Πάρε και τούτη, πάρε και την άλλη». Φλαμπέ έκανε το show ο κυρ – Θόδωρας.

• Η Αννούλα του νοτιά πάντως ήταν πιο μέσα στα πράγματα. Όταν συζητούσαν για το πολιτιστικό κέντρο Παροικιάς (που τη μελέτη βρήκε ο Χρήστος έτοιμη απ’ τον Ραγκούση και την έκρυβε για να την λανσάρει στις εκλογές), η κ. Κάγκανη είπε: «Πολύ σπουδαίο έργο. Ο «Αρχίλοχος» στεγάζεται σε ενοίκιο!». Μάλιστα. Προφανώς η κ. Κάγκανη θεωρεί ότι πολιτισμός είναι μόνο ο «Αρχίλοχος». Δηλαδή, απ’ ό,τι κατάλαβα θέλουμε ένα πολιτιστικό πολυχώρο για να μην πληρώνει ο Δήμος το ενοίκιο στον «Αρχίλοχο».

• Είπε και άλλα η κ. Κάγκανη, όπως εκείνο «θα λένε ότι είναι προεκλογικά έργα». Πω – πω, ντροπή τους κ. Κάγκανη. Ντροπή τους. Πιπέρι στο στόμα να τους βάλουμε. Άκου εκεί προεκλογικά; Επειδή 25 μέρες πριν τις εκλογές εξαγγείλατε 7.324 έργα, 2.819 τσιμεντοστρώσεις και σβήσατε (όπως λένε οι κακές γλώσσες), 11.835 κλήσεις. Ας το καλό τους. Να δεις κυρία Άννα μου που αυτά τα λένε αυτοί της Γρηγορίας. Τους ξέρω εγώ αυτούς. Θα έρθω να τους καταγγείλω!

• Κάγκανη again στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Να προχωρήσουμε δυναμικά να τελειώσουμε τα έργα την επόμενη τετραετία!». Ακούστε και εμένα κ. Κάγκανη. Και την τετραετία την επόμενη να μην τελειώσετε τα έργα, μην ανησυχείτε εσείς. Με τόση δυναμική που δείχνετε, θα σας αναθέσει ο κ. Πατέρας το έργο της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Γιατί, καλύτερος ήταν ο κ. Κωνσταντόπουλος που τον φάγαμε ένα μήνα στην καρέκλα του προέδρου του Παναθηναϊκού; Άλλωστε εσείς, έχετε και προϋπηρεσία. «Ενότητα για την Καρέκλα» σας λένε!

• Αυτός ο Μελανίτης τα φταίει όλα! Λάθος κάνατε που του ζητούσατε την παραίτησή του. Κανονικά στη Βόρεια Κορέα κάτι τύπους σαν κι’ αυτόν, τους στήνουν στα 5 μέτρα! Άκου εκεί να σας αμφισβητήσει.
Παραλίγο να ξεχάσω να σας γράψω και την ατάκα Αρκά στην ψηφοθηρική συζήτηση (κουβέντα να γίνεται αλλιώς), για τις βιντζότρατες. Ο πρόεδρος είπε: «Εντάξει, γίνεται ζημιά στο βυθό, σ’ ένα βαθμό». Μάλιστα… Σε δεύτερο βαθμό κ. πρόεδρε τι γίνεται;

• Πρόταση για ύμνο στην «Ενότητα για την Καρέκλα»: «Αχ κυρά Μαγδαληνή, πώς κοιμάσαι μοναχή; Όχι αφέντη μου Χριστέ δεν κοιμάμαι μοναχή. Έχω τον Πέτρο, έχω τον Παύλο, έχω δώδεκα Αποστόλους, του Χριστούλη το ραβδάκι το έχω εγώ προσκεφαλάκι και όποιος έρθει να με σκιάξει ο Χριστός θα τον εσφάξει».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: