//
you're reading...
Uncategorized

02.10.2010 Ψίθυροι…… …we love Lila!

 


Η Λίλα Καφαντάρη

 

• Αχ Αννούλα του χιονιά δεν θα είμαι πια μαζί σου. Μα βρε Αννούλα, βρε Αννούλα. Παραλίγο μπάχαλο να το κάνετε το μαγαζί. Έχει που έχει προβλήματα και ο Χρήστος, πας και εσύ και μπερδεύεις τις κουβέντες σου!

• Α, δεν μπορώ να πω, δεν μπορώ να πω. Το αξιότιμο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου επιτρέπει σε κάθε συνεδρίαση τουλάχιστον μισή ώρα για να γίνεται κριτική, στην κριτική της εφημερίδας μας από τους δημοτικούς συμβούλους. Τουλάχιστον να έβαζαν και μια φωτογραφία με την ομορφάδα μας για να μας πετούν τα βελάκια οι σύμβουλοι. Μα τι λέω και τους βάζω ιδέες!
• Ω, η Λόλα. Ω, το μήλο. Ω, Η «Ενότητα για την καρέκλα».

• Από έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση άλλο τίποτα στην Πάρο. Αίφνης πέρασαν «πληροφόρηση» οι της «Ενότητας για την Καρέκλα» για δήθεν αποχωρήσεις δύο ατόμων από τον συνδυασμό της Γρηγορίας.. Το δόλωμα το τσίμπησε το «φιλικό» μέσο και κατάπιε και το αγκίστρι. Είχαν μάλιστα και δηλώσεις των «κοψοχέρηδων». Μόνο που ήταν συνωνυμίες…

• Τώρα θα μου πεις ότι ο άλλος ο υποψήφιος πήγε να

ανοίξει εκλογικό κέντρο δίπλα από τη φυσούνα (που ο Λούης μας διακόσμησε με φωτογραφίες) των επιβατών για αναχώρηση. Θα του πρότεινα μάλιστα να κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση την ώρα αναχώρησης του blue-star την Παρασκευή το απόγευμα. Εκεί να δεις κόσμο που θα έχει. Μόνο που πρέπει όλα να γίνουν σ’ ένα τεταρτάκι, πριν αναχωρήσει το πλοίο και μείνει μόνος με αυτόν, αυτή και τα μυστήρια.

• Από εκεί το είχε ο Ροδίτης, από την άλλη το έφερε, τα «έχωσε» στον Κοντό, αλλά ούτε που διανοήθηκε να πει κακή κουβέντα για τον Μάρκο Κωβαίο. Λίγο ακόμα και θα του έβαζε φωτογραφία στην ανακοίνωση του, εκτός από τα κεφαλαία γράμματα που έβαλε και την εξαίρεση που του έκανε από την «ανίερη» συμμαχία. Ο πρόεδρος της ΝΔ πολύ καλά έπραξε, αφού ο Μάρκος έχει τις ψήφους οι οποίοι έτσι ή αλλιώς πάντα στη ΝΔ θα μένουν…

•Η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι μερικοί της «Ενότητας για την Καρέκλα» ειρωνεύτηκαν την Κίνηση Ενεργών Πολιτών ότι θα αφήσει τις αρχές της που είναι ενάντια στον «Κ

αλλικράτη» και θα συνεργαστεί με τη Γρηγορία, που είναι υπέρ του «Καλλικράτη». Άσχετο, αλλά και ο Κοντός που δηλώνει ΝΔ και συνεργάζεται μαζί τους δεν ανήκει σε κόμμα που δεν ψήφισε τον «Καλλικράτη;». Έτσι, για την ιστορία το αναφέρω. Ή ο κ. Χασούρης που δηλώνει ΚΚΕ, το κόμμα του δεν είναι 100% κατά της διοικητικής μεταρρύθμισης;

• Τα είπε όλα ο Νίκος Πατέρας μετά τη νέα καταστρ

οφή που πάθαμε από την Κοπεγχάγη. Ο πρόεδρας είπε ότι «τώρα φαίνεται το διοικητικό κενό που είχε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός». Δηλαδή, και εδώ ένας του Συνασπισμού φταίει! Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, τον Τεν Κάτε μου μέσα!

• Πολύ σοβαρό κόμμα είναι τελικά αυτό το ΠΑΣΟΚ. Ο Μαχαιρίδης δεν έχει αφήσει ούτε τα Ίμια δίχως να έχει κάνει επίσκεψη και να συζητήσει, αλλά μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι αντιπεριφερειάρχη στις Κυκλάδες δεν είχε τοποθετήσει.

• Αυτό βέβαια που δεν έχω καταλάβει είναι από πού κατανοεί κανείς ότι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι «αντικαλλικρατικός». Μ’ αυτό το κόμμα ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις με ποιους είναι και με ποιους όχι. Κάτι από coca-cola μου φέρνει, που πάει με όλα!
•Καλά θα μου πεις οι άλλοι του Κόκκινου είναι καλύτεροι; Τι μας νοιάζουν αυτά; Εμείς εκεί, με το φετίχ όλων μας την δεκαετία του 80. Λίλα Καφαντάρη και ξερό ψωμί! Να ακούω τη Λίλα να λέει ότι «ανέκαθεν ο οπορτουνισμός προσέφερε τις καλύτερες υπηρεσίες στις προσπάθειες του καπιταλιστικού συστήματος να διαβρώσει την ταξική συνείδηση και να αναχαιτίσει τη ριζοσπαστικοποίηση του λαού» και τι στον κόσμο!
Αστεία – αστεία, από παντού θα πάρει ψήφους ο Ροκονίδας. Να μην σας πω ότι μέχρι από τους «ψίθυρους» όλο και κάτι θα «βουτήξει».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: