//
you're reading...
Uncategorized

09.10.10 Ψίθυροι…… …oι «προφητικοί»


• Ο Ροδίτης γράφει στις ανακοινώσεις του για να στηρίξει τον «καλό» του, ότι ο Καμμένος είναι ο γκαουλάϊτερ του Νότιου Αιγαίου για την τοπική αυτοδιοίκηση. Το προφανές ψέμα δεν το μυρίζεται κανείς. Μετά κάποιοι θέλουν δήμους και μεγαλεία στη Γαλλία. Τώρα βέβαια, θα μου πεις ότι εδώ θέλει να γίνει δήμαρχος ο Βλαχογιάννης. Στο Ροδίτη θα κολλήσουμε τώρα;

• Πάει που λέτε μία κυρία να βρει την Αννούλα του νοτιά. Η κυρία της αναπτύσσει μία συζήτηση «για μία κυρία Κάγκανη». Η Αννούλα όμως, προσπαθώντας να αποφύγει την ουσία της συζήτησης «για την κυρία Κάγκανη» εμμένει και της συστήνεται με το πατρικό της «Κορτιάνου». Άννα μου σε παραδέχομαι! Α! Το κακό είναι ότι τώρα η κυρία που ήρθε και σε βρήκε ξέρει ότι Κάγκανη και Κορτιάνου είναι ένα και το αυτό πρόσωπο…

• Η πρόταση Καμμένου (σύμφωνα με όσα λέει εκ των υστέρων ο Κουντρομιχάλης) είναι σαν να πάει ο ΑΟ Πάρου και να προτείνει συγχώνευση με τον Παναθηναϊκό υπό τα χρώματα και τη διοίκηση της Παριανής ομάδας. Και λίγα λέω, αν σκεφθείς ότι ο ΑΟΠ τουλάχιστον έχει και οπαδούς. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Όμως η μπαρούφα δεν είναι τυχαία. Ο Κουντρομιχάλης δεν θέλει με τίποτα να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος διότι τότε θα χρειαστεί σταυρός. Ενώ να ξεφτιλιστεί η ΝΔ, δεν τον νοιάζει, αρκεί να μπει ο ίδιος ως επικεφαλής (χωρίς σταυρό) στο δημοτικό συμβούλιο!

• Καλά αυτό είναι θεόκουφο. Η ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη Καμμένου – Μουσουρούλη που γράφει μεταξύ άλλων ότι «επίσης έκαναν σαφές ότι δεν έχουν θέση στη Ν.Δ. στελέχη τα οποία συμμετέχουν σε κυβερνητικούς συνδυασμούς», έχει σταλεί από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέλους του ΔΣ της τοπικής ΝΔ που συμμετείχε και ψήφισε για τη συγχώνευση Κουπεπέ και «Ενότητας για την Καρέκλα». Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας ακόμα;

• Καλά στο Λιμενικό Ταμείο σκίζουν! Στη τελευταία συνεδρίαση έγινε γνωστό ότι το έργο για κατασκευή ράμπας στο ΝΟΠ το κερδίζει εταιρεία που προσέφερε έκπτωση 0,85%! Ωραία, έτσι όπως το πάνε εκεί, στο τέλος θα λέει ο διαγωνισμός ότι «το έργο είναι προϋπολογισμού 100.000 ευρώ» και θα το κερδίζει εταιρεία που θα κάνει πρόταση για 101.000 ευρώ!

• Δεν μπορώ να πω, δεν μπορώ να πω. Σας έγραφα προ μηνών ότι τα έργα στο λιμάνι θα γίνουν προεκλογικά. Το ξέρω… Έπεσα μέσα! Πιο καλά όμως είναι τα έργα που γίνονται στις Λεύκες. Μέχρι θάλασσα θα τους πάνε εκεί. Θα βγαίνεις από το Κοινοτικό Μέγαρο και θα κάνεις μακροβούτι.
Αστεία – αστεία, μην ακούτε τι λέω και τι γράφω. Όποιος θέλει καμία τσιμεντόστρωση, κανένα εργάκι γύρω από το σπίτι του κλπ, τώρα είναι η ευκαιρία. Το αίτημα κάθε πολίτη αυτές τις ημέρες λύνεται μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η ντιρεκτίβα που έχει «πέσει».

• Και κλήσεις σβήνουμε. Αυτό δα μας έλειπε τώρα!

• Στο τσακ το έχασε το θέμα για να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Κώστας Μπιζάς. Μόνο που τον προόριζαν για άλλο Δήμο και όχι για την Πάρο! Δεν βαριέσαι. Αφού στο έχω πει, έτσι και αλλιώς Κώστα μου. Όταν κάνεις εσύ συνδυασμό και κατέβεις ως επικεφαλής, εγώ θα είμαι μαζί σου. Δεσμεύομαι από τώρα. Εκτός αν σε προλάβει στις επόμενες εκλογές ο Κωβαίος. Γιατί εκεί θα καταλήξει το παιχνίδι από «δεξιά» το 2014. Θυμηθείτε το.
Ούτε η Βασιλειάδου στη «καφετζού» να ήμουν!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: