//
you're reading...
Uncategorized

25.09.10 Ψίθυροι…… …και ανάλυσε το!

• Στ’ άρματα, στ’ άρματα. Η «Ενότητα για την Καρέκλα» άρχισε αντεπίθεση. Προσέλαβε διαφημιστή! Αν πάντως τους τον πρότεινε ο Λούης «κλάφτα Χαράλαμπε». Οι προηγούμενοι που είχε το 2006 σε κάθε ανακοίνωση που έβγαζαν του αφαιρούσαν και από 1%. Σε τέτοιο σημείο που κάποιοι τότε ρωτούσαν τον Ραγκούση «πόσες ανακοινώσεις έβγαλε σήμερα η Κουπεπέ;».

•Αυτό που με μπερδεύει στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση. Η συμπολίτευση έχει 3 συμβούλους (Ακάλεστος, Καρατζάς, Μελανίτης), που υπέγραψαν στη Γρηγορία. Η αντιπολίτευση έχει άλλους 4 συμβούλους που υπέγραψαν στον Βλαχογιάννη. Από τους 3 της αντιπολίτευσης που δεν υπέγραψαν, ο ένας (Μπιζάς), έκανε αντιπολίτευση όλη την τετραετία στον Βλαχογιάννη. Ο άλλος της αντιπολίτευσης (Αλιπράντης) έκανε αντιπολίτευση στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κοντό. Λοιπόν, παιδιά έχω μπερδευτεί.

• Πάμε και στα πιο φοβερά. Ο Βλαχογιάννης το 2006 τα έχωνε στον Κοντό με αφορμή την αγορά ενός ακινήτου. Ο δε Κοντός επίσης, τα έχωνε στον Βλαχογιάννη και οι φίλοι του έλεγαν «ο εισαγγελέας Πάρου κ. Βλαχογιάννης». Σήμερα, αυτοί οι δύο ισχυρίζονται ότι έκαναν την μεγάλη παράταξη που είναι πάνω από κόμματα. (Πόσο πάνω, θα σας γελάσω τώρα).

• Στις εκλογές του 2006 η «Ενότητα για το Μέλλον» θεωρούσε την Κουπεπέ το απόλυτο τίποτα της αυτοδιοίκησης. Η δε Κουπεπέ με τη σειρά της θεωρούσε την «Ενότητα για το Μέλλον» έναν αποκλειστικά προσωποπαγή δημοτικό συνδυασμό με «τυφλά» στρατιωτάκια. Το 2010 οι δύο αυτοί συνδυασμοί θεωρούν ότι επήλθε η ιστορική ενότητα στο νησί μας (Για να ξέρετε τι περνάμε οι δημοσιογράφοι για να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα θέματα).

• Μωρέ θα σας ζαλίσω για να καταλάβετε πόσο δύσκολη είναι η ανάλυση στα τοπικά δρώμενα της Πάρου. Το 2006 ο Κοντός χαρακτήριζε όσους Νεοδημοκράτες ήταν με τον Ραγκούση, με τις χειρότερες εκφράσεις. Το 2010 ο ίδιος χαρακτηρίζει με τις χειρότερες εκφράσεις όσους Νεοδημοκράτες δεν είναι στο συνδυασμό του Ραγκούση!

• Ο Βλαχογιάννης χαρακτηρίζει «προδότες» όσους Πασόκους δεν είναι μαζί του. Όσοι όμως Πασόκοι θα είναι μαζί του δεν πρέπει να λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ. Αυτό, συγγνώμη αλλά είναι παράνοια. Κάποιοι Νεοδημοκράτες πάλι, που είναι απέξω από την «Ενότητα για την Καρέκλα» τα βάζουν με τον Κωβαίο και λένε ότι δεν είναι Νεοδημοκράτης. Αυτοί που βρίζουν τον Κωβαίο και τα λένε αυτά, είναι αυτοί που γράφτηκαν στη ΝΔ πριν μερικούς μήνες. Ο Κωβαίος σημειώνω είναι στην παράταξη από τότε που βαφτίστηκε στην κολυμπήθρα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

• Άσχετο: Τελικά για όλα έφταιγε στον Παναθηναϊκό ο γυμναστής που είχαμε; Τώρα δηλαδή με τον νέο να ελπίζω;

• Εδώ θα μου πεις ότι είδα μέχρι νίκη της ΑΟΠάρας επί του Νηρέα. Γιατί λοιπόν να ανησυχώ; Για να καταλάβετε δηλαδή πόσο έκπληξη ήταν για εμένα η νίκη του ΑΟΠ, όταν έφυγα από το γήπεδο και είδα ένα φίλο μου Ναουσαίο που είναι Νηρέας, άλλαξα δρόμο για να μην μου κάνει καζούρα. Μέχρι να συνειδητοποιήσω όμως ότι επιτέλους τους είχαμε νικήσει το είχε πάρει αυτός είδηση και είχε αλλάξει 7 τετράγωνα!

• Ενιαία Δημοτική Κίνηση Πολιτών Η Ενότητα για την Καρέκλα. Πως λέμε να Μίμη πάρε ένα μήλο. Ω, η Λόλα! Ω, ο Μίμης, Ω, η Ενότητα!

• Ήθελα να ήξερα ποιο παλιόπαιδο, τους έκανε αυτή την πλάκα με το όνομα και αυτοί το πήραν σοβαρά!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: