//
you're reading...
Uncategorized

18.09.10 Ψίθυροι…… Fun της κυρίας Βαρβάρας…


• Τώρα το μάθαμε και αυτό! Το θέμα δεν πάει καλά γιατί έχει φύγει από Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ο κ. Κόκκινος. Δεν τα λέω εγώ. Τα υπαινίχθηκε ο κ. Κόκκινος στην επίσκεψη που έκανε στο νησί μας την περασμένη Τετάρτη.

• Έχουμε μπερδευτεί πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ακούστε και βοηθήστε με να βγάλω άκρη. Συζήτηση για το Λιμενικό Ταμείο Πάρου. Ο Λούης λείπει. Αυτό το βλέπει ο Κωβαίος που κάνει αμέσως αντιπολιτευτική ερώτηση για το Λιμενικό Ταμείο! Άμεση απάντηση λαμβάνει από τον Φραγκούλη που υπερασπίζεται το Λούη! Άντε τώρα, βγάλτε άκρη εσείς.

• Τα ωραία και τα όμορφα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι, όταν λαμβάνει το λόγο η κ. Κάγκανη. Η κυρία Άννα αρχίζει πάντα την τοποθέτησή της με το σλόγκαν «συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο ομιλητή».

• Καλά, αυτές οι απαντήσεις μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου δίνονται. Σε θέμα για ένα αυθαίρετο σκέπαστρο στη Νάουσα ο κ. Βεντουρής αντιδρά, καθώς λέγει ότι «πρώτα έβαλαν το στέγαστρο και μετά ήρθαν να πάρουν άδεια». Ο κ. Χασούρης τότε ρωτάει την κ. Τριπολιτσιώτη: «Αυθαίρετα το τοποθέτησαν;». Η κ. Τριπολιτσιώτη δίνει την απάντηση που μας άφησε όλους σέκους! «Στην αρχή ναι…».

• Αγγελία:
Ζητείται αυτοκίνητο πολυτελές και μουράτο επιπέδου σαν αυτά που κυκλοφορούν στο Los Angeles. Πληροφορίες: Δήμος Πάρου (προφέρεται και Dimos Parou).

• Στην Αντίπαρο την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκαν μόνο 14 νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι. Ο ένας μάλιστα πήρε σοβαρά το ρόλο του και παρέθεσε γεύμα με σουβλάκια.

• Ζωή να έχουν τα κόμματα της Αριστεράς στην πατρίδα μας. Έχουν φθάσει τα 42! Αυτοί δε του ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες, της Δημοκρατικής Αριστεράς, της πιο Δημοκρατικής Αριστεράς, της πουά Αριστεράς κλπ έχουν σπάσει πλέον κάθε ρεκόρ.
Στην Πάρο οι ανήκοντες στις συνιστώσες είναι πιο μπροστά στις σκέψεις τους. Αφού πηγαίνουν πρώτα και παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις του κ. Γλέζου πάνε στη συνέχεια και δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στον Κώστα Ροκονίδα!
• Άλλο και τούτο πάλι με κάποιους αυτοδιοικητικούς Νεοδημοκράτες στο νησί μας. Από την μία λένε «έξω τα κόμματα από την τοπική αυτοδιοίκηση και το δήμο μας» και από την άλλη πήγαν στη συγκέντρωση Κόκκινου και έλεγαν «για την Ελλάδα για τη θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία». Μάλιστα! Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Αλλού «πουλάτε» (όπου σας συμφέρει), ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση και αλλού «πουλάτε» κομματικοφροσύνη! Λακόστ, ζιβανσί και τζατζίκι μαζί…
• Το καλυτερότερο με τους φίλους του κ. Κόκκινου ήταν, όταν πήγαν μετά τη συγκέντρωση στην «Πάνδροσο», για φαγητό. Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη σύναξη ήταν και η υποψηφιότητα της Γρηγορίας!

• Το πιο τρελό ήταν ότι από τα 6-7 ονόματα που ακούστηκαν για υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του κ. Κόκκινου, οι δύο είχαν υπογράψει τη διακήρυξη αρχών της Πρωτολάτη, η μία τη διακήρυξη αρχών του Βλαχογιάννη και κάποιοι άλλοι πάλι γλυκοκοιτάζουν κατά «Πλάτανο» πλευρά. Είπαμε. Μύλος η υπόθεση.

Κουίζ: Τι κοινό έχουν ο Λούης και ο Βλαχογιάννης;
(ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και οι δύο πιστεύουν ότι οι θέσεις που κατέχουν είναι αποτέλεσμα εκλογικής τους νίκης…)
Κουίζ Νο 2: Τι κοινό έχουν Λεβεντάκης και Μανέτα;
(ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και οι δύο είναι οι μοναδικοί που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να σχηματίσουν συνδυασμούς στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλοι οι άλλοι, τους «ζωγράφισαν» μόνο σε δηλώσεις τους!

• ΚΥΡΙΑ Μανέτα πολλοί θα αναπολήσουν τις ημέρες σας.

Συζήτηση

Μια σκέψη σχετικά μέ το “18.09.10 Ψίθυροι…… Fun της κυρίας Βαρβάρας…

  1. Vre afti i Prwtolati exei lisaxei na vgei….

    Posted by Axios | 04/10/2010, 18:06

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: