//
you're reading...
Uncategorized

11.09.10 Ψίθυροι… Πάτερ ημών επί του Παναθηναϊκού

• Ποιος ανασχηματισμός, ποια συγχώνευση «Ενότητας για την Καρέκλα» και Κουπεπέ, ποια υπουργοποίηση Ρήγα και κολοκύθια με ρίγανη. Το θέμα της εβδομάδας είναι ένα. Η ανάληψη της εξουσίας από το δίδυμο Πατέρα – Βγενόπουλου!
• Στον κόκορα τα έχουν φορτώσει όλα στο Δήμο Πάρου. Ούτε Δημοτικά Συμβούλια πραγματοποιούνται, ούτε τσιμεντοστρώσεις γίνονται και ούτε πουλί πετούμενο να μην βρεθεί μπροστά τους. Το μόνο ενδιαφέρον που δείχνουν είναι για το πως δεν θα τύχουν του ηρωικού ποσοστού που είχε πετύχει το 2002 ο δημοτικός συνδυασμός του κ. Αργουζή. Εκείνη άλλωστε η Δημοτική Αρχή κατέχει ένα Πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι ο μοναδικός Δημοτικός Συνδυασμός σε όλη τη χώρα, που ενώ ήταν Δημοτική Αρχή «κατάφερε» να αποσπάσει το εντυπωσιακό ποσοστό του 13%.
• Το ρεκόρ, που σας έλεγα παραπάνω, κινδυνεύει να σπάσει από τον κ. Χρήστο Βλαχογιάννη. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά με αυτό το ποσοστό βγάζουν, δεν βγάζουν, τρεις δημοτικούς συμβούλους. Κρίμα τα ταξίματα. «Εσύ θα είσαι Αντιδήμαρχος, εσύ Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, εσύ Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ και εσύ υπεύθυνος τους πανηγυριού της σαρδέλας και της άφθονης σούμας». Άπονη ζωή, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις».
• Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ μετά από 726 συζητήσεις, 684 συναντήσεις και 4.562.725 τηλεφωνήματα που έγιναν μεταξύ τους, αποφάσισαν ότι πρέπει να κάνουν μία νέα συνάντηση-συζήτηση τη Δευτέρα στην πλατεία Βεντουρή στην Παροικιά!
• Άσχετο: Τώρα που έγινε υφυπουργός ο κ. Π. Ρήγας στο «Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας», εκείνη τη θέση στην υποεπιτροπή ορεινών υποθέσεων που είχε, θα την αφήσει;
• Λοιπόν η τελευταία βουλευτής από τις Κυκλάδες, πριν τον κ. Ρήγα, που είχε γίνει υπουργός, ήταν η κ. Παπαζώη. Σήμερα, η κ. Παπαζώη είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Πάρκου του Αγίου Ιωάννη Δέτη. Άρα, σαν να ξέρω ποιος μετά από καμιά 15άρια χρόνια θα είναι πρόεδρος στο Πολιτιστικό Πάρκο στο Αγροκήπιο Παροικιάς (που θα δημιουργηθεί). Καλά! Είμαι πολύ μπροστά στις σκέψεις μου.
• Σε αυτό το μικρό ευέλικτο σχήμα των 48 υπουργών, υφυπουργών, γραμματέων και Φαρισαίων, δεν βρέθηκε μία θεσούλα και για τον κ. Σημίτη;
Πάντως, όσοι συνέτρωγαν στα ίδια τραπέζια το καλοκαίρι στην Πάρο, έγιναν υπουργοί και υφυπουργοί. Άτιμη κοινωνία, που επί ένα καλοκαίρι καθόμουν στο σπίτι μου και έτρωγα τα γεμιστά της Κατερίνας. Χάθηκε ο κόσμος να πήγαινα και εγώ σε ένα τραπέζωμα;
• Με τούτα και με εκείνα, άμα θες κύριε Πανούση μου, ξανακάνε τώρα καμία δήλωση για το σύζυγο της υφυπουργού εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (με αρμοδιότητα τη μεταναστευτική πολιτική). Ούτε στο εξοχικό σου στην Αντίπαρο δεν θα βρίσκεις ησυχία.
• Καλά στην Αντίπαρο η προεκλογική περίοδος είναι ένα θαύμα. Έχουμε ως τώρα 9 με 10 νοματαίους που θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι, αλλά κανέναν που να δηλώνει πως θέλει να είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
• Η κ. Μανέτα κέρδισε δύο εκλογές στο εκλογοδικείο και στα πέναλτι. Τώρα, που θα έβγαινε με διαφορά αποφάσισε να μην είναι υποψήφια…
• Πάει και ο Κωνσταντόπουλος. Πάει ο αριστερός πρόεδρος, πάει το κουλτουριάρικο ύφος της Παναθηναϊκάρας. Τον έδιωξαν ο Mr. M.I.G. και ο Πατέρας. Τα βαζέλια όλης της Γης πάντως φωνάζουμε: «Αέρα – αέρα, ήρθε ο Πατέρας».

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: