//
you're reading...
Uncategorized

07.08.2010 Ψίθυροι: … το θέμα είναι να πιάσεις καρέκλα δίπλα σ’ αυτούς που κάνουν κάτι!


• Πάει θα το «χάσουμε» πια! Η ανακοίνωση  Νο2 Βλαχογιάννη είναι από μόνη της «ψίθυροι». Ό,τι και να γράψουμε εμείς, δεν πρόκειται ποτέ να φθάσουμε το «ύψος» της. Η στήλη με βαθύ συναίσθημα ευθύνης θα αναλάμβανε να αποδελτιώσει όλη την ανακοίνωση Βλαχογιάννη, αλλά σκεφθήκαμε ότι ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ έχει πολλές φουρτούνες τώρα! Οπότε θα πιάσουμε τα λίγα αναγκαστικά.
• Μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε η ανακοίνωσή, όταν είδαμε να γράφει «Για να πάει η Πάρος εκεί που όλοι ονειρευόμαστε και επιθυμούμε πρέπει την τετραετία που έρχεται να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα όπως Αεροδρόμιο, Νοσοκομείο, εμπορικό λιμάνι, αποχέτευση Ν.Α. Πάρου, Πολιτιστικό Κέντρο». Μα γιατί το λες αυτό κ. Βλαχογιάννη; Γιατί;
• Το θέμα του αεροδρομίου το προχώρησες! Δεν θυμάσαι που στις 5/11/09 ο Ραγκούσης σε ενημέρωσε «ότι το αεροδρόμιο μπαίνει στο ΕΣΠΑ». Όχι, να τις λέμε αυτές τις αλήθειες. Εσύ το έμαθες πρώτος. Εσένα πήραν στο τηλέφωνο για να στο πουν. Λίγη προσφορά δηλαδή, είναι αυτό στον τόπο!
• Καλά, για το νοσοκομείο δεν το κάνω θέμα. Εσύ, δεν ήσουν αυτός που καθόταν δίπλα από την καρέκλα, όταν ο κ. Ζώτος και η κ. Παπανικολάου σε ενημέρωναν στη σύσκεψη, για το τι θα γίνει με το νοσοκομείο; Όπως και τότε που είχε στήσει το πανηγύρι ο Αβραμόπουλος και έλεγε ότι «το νοσοκομείο σε 2,5 χρόνια θα λειτουργήσει». Εσύ, δεν ήσουν πάλι αυτός που καθόταν στη διπλανή καρέκλα από τον τότε υπουργό υγείας. Λίγη προσφορά, δηλαδή είναι αυτή στον τόπο!
• Το εμπορικό λιμάνι… Εδώ απορώ Δήμαρχε. Εσύ, δεν ήσουν αυτός που καθόταν δίπλα από την καρέκλα του τότε υπουργού κ. Καμμένου στη σύσκεψη στις αρχές Μαΐου του 2009. Τότε, που ο Καμμένος μέσα σε 10 λεπτά μας είχε λύσει όλα τα προβλήματα… Η μήπως εσύ ο ίδιος δεν ήσουν που είχε πάει στο υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας με τον κ. Κοντό; Κρίμα, γιατί εμείς νομίζαμε τόσο καιρό ότι είχε λυθεί το πρόβλημα….
• Η αποχέτευση της Ν.Α. Πάρου… Μάλιστα. Αυτό τώρα, συγγνώμη, αλλά μου θυμίζει πολύ προεκλογικό…
Μα είπαμε, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί». Από εδώ το είχες, από εκεί το έφερες, πάλι το πολιτιστικό κέντρο έβαλες στη μέση. Χρήστο μου τα έχουμε πει αυτά. Άλλος είναι αυτός που το ξεκίνησε. Διεκπεραίωση της υπόθεσης προσπαθείς να κάνεις, αλλά δίχως επιτυχία ως τώρα. Ας το να πάει, άστο…
• Πάμε τώρα και στο κορυφαίο της ανακοίνωσης Βλαχογιάννη. Γράφει ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ: «Όλοι μαζί συντονισμένα, αυτοδιοίκηση και κεντρική εξουσία, θα δώσουμε τη μάχη και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε αφού οι προϋποθέσεις υπάρχουν και οι στόχοι είναι εφικτοί».
• Αγαπητέ κ. Δήμαρχε. Το «όλοι μαζί» δεν ισχύει. Έχετε μείνει «τρεις και ο Βλοαχογιάννης» στην «Ενότητα για την Καρέκλα». Κανείς πλέον, δεν σας παίρνει στα σοβαρά. Από την άλλη τη «μάχη», μας εξηγείτε γιατί δεν την δώσατε τόσα χρόνια και πρέπει να πειστούμε τώρα όλοι οι υπόλοιποι ότι θα τη δώσετε την επόμενη τετραετία;

• Ο Ευριπίδης μέχρι χτες, ήταν καλό παιδί που παρά ότι ήταν δεξιός, έβαλε πλάτη για την παράταξη.
• Ο Ευριπίδης μέχρι χτες, ήταν αυτός που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου που λέγεται υγειονομικό αεροπλάνο.  Τώρα, ο «βλαχοψευτάκος» τον συκοφαντεί από το πρωί έως το βράδυ. Μάλιστα, έχει στρατεύσει και τους μισθοφόρους υπηρέτες του. Είναι παραδοσιακή συμπεριφορά των «ελάχιστων» να λοιδορούν αυτούς που είναι άξιοι σε κάτι.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: