//
you're reading...
Uncategorized

24.07.2010 Ψίθυροι: Πάνο μου το καΐκι σου…

 


• Χρήστο και κυρ-Χρήστο και αφέντη τσουτσουλομύτη. Ένας ο Σαββόπουλος που έβγαλε το τραγούδι και ένας ο Γιάννης ο Ναξιώτης που σε «απέκλεισε» το παλιόπαιδο.

• Που είναι το φαξ οέο; Προσοχή – προσοχή: Χάθηκε ένα φαξ από το Κέντρο Υγείας. Το γράφω καθώς μόλις η στήλη μας κάνει αναφορά σε εξαφανισθέντα αντικείμενα από το Κ.Υ. ως διά μαγείας την επόμενη ημέρα εμφανίζονται!

• Μου αρέσει ο συγχρονισμός και ο προγραμματισμός που υπάρχει στον δημοτικό φωτισμό. Τον χειμώνα κάθε τρεις και πέντε δεν έχουμε φως στους δρόμους γιατί, πολύ απλά δεν ξέρω το γιατί, και μένουμε μέσα στο μαύρο σκοτάδι. Το καλοκαίρι όμως, ε; Δεν μπορώ να πω; Πρέπει να φθάσει ο ήλιος μεσούρανα για να σβήσουν τα φώτα στις κολώνες. Έ, όποιος έχει πιπέρι, βάζει και στα λάχανα.

• Κουίζ: Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΝΔ Πάρου – Αντιπάρου εκλέχθηκαν εννέα άτομα ως γνωστό. Ξέρει κανείς αν έχει γίνει έστω και ένα συμβούλιο με τη συμμετοχή και των εννέα μελών;

• Ο Μάρκος Κωβαίος πήγε στη Νάουσα να παρακολουθήσει την παρουσίαση για τις συνενώσεις των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και του ήρθε κατακούτελα σε κάποια στιγμή να υπερασπιστεί το έργο του Δήμου! Αμ, Μάρκο μου, καλά να πάθεις. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Λένε στη Νάουσα για το γήπεδο που τους το έχουν τάξει εδώ και 6 χρόνια και το βλέπουν οι άνθρωποι μόνο στις ξεθωριασμένες μακέτες;

• Κάτι μου λέει ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχω στους «ψίθυρους» πολύ Λιμενικό Ταμείο.

• Λοιπόν η επιστήμη, όπως θα διαβάσατε, σήκωσε και πάλι ψηλά τα χέρια με τις γυναίκες. Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι το γυναικείο Viagra απέτυχε να τονώσει τη λίμπιντο των εθελοντριών σε δύο κλινικές μελέτες που έγιναν.

• Μάλιστα… Διάβασα στη Ναξιώτικη εφημερίδα «το βήμα» ότι «αν και αρχικά προβλέφθηκε η διάθεση 125.000 ευρώ για τη διαφημιστική καμπάνια, δυστυχώς το ποσό αυτό έμεινε ανεκμετάλλευτο. Στην καρδιά του καλοκαιριού και δυστυχώς η διαφήμιση της Νάξου δεν προχώρησε». Ο τίτλος του άρθρου είναι «τουριστική διαφήμιση για το …χειμώνα». Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Τυχαίο; Δεν νομίζω;

• Λοιπόν! Διαβάστε με προσοχή ένα απόσπασμα από μία ερώτηση του κ. Π. Ρήγα στις 6/4/09: «[…] Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Απριλίου τις μεσημεριανές ώρες δόθηκε εντολή από το Λιμεναρχείο της Νάξου προς το αλιευτικό σκάφος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ ΙΙ» να μεταφέρει από το Κέντρο Υγείας Πάρου στο Νοσοκομείο της Σύρου δύο ασθενείς των οποίων το πρόβλημα της υγείας τους δεν ήταν αντιμετωπίσιμο από το Κέντρο Υγείας του νησιού. Το συγκεκριμένο αλιευτικό σκάφος που πραγματοποιεί σχεδόν το 90% των διακομιδών ασθενών από τα νησιά του συμπλέγματος της Παροναξίας δεν διαθέτει τον παραμικρό εξοπλισμό ούτε την υποτυπώδη υποδομή για την ασφαλή μεταφορά προσώπων. Αυτονόητο ότι είναι παντελώς ακατάλληλο για διακομιδή ασθενών».
Άσχετο: Γνωρίζει κανείς με πιο καΐκι γίνονται τώρα οι διακομιδές, επί σοσιαλιστικών κυβερνήσεων; Ή μήπως γνωρίζει κανείς πόσα χρήματα στοιχίζει η κάθε διακομιδή με αυτά τα καΐκια;

• Μετά σου τρέχουν όλοι οι γονείς και ψάχνουν να βρουν σε ποια σχολή θα πάει το καμάρι τους και ποιος πρέπει να είναι ο επαγγελματικός του προορισμός. Κολοκύθια τούμπανα. Μία είναι η δουλειά του μέλλοντος. Καΐκι για να κάνεις διακομιδές ασθενών!

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: