//
you're reading...
Uncategorized

17.07.10 Ψίθυροι: Πρόεδρε, αν δεν σου παίζουν οι παίκτες, διέγραψε τους!

• Απ’ όλα έχει ο μπαξές σήμερα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα άλλωστε! Αυτό που δεν θα μπορέσω να καταπιώ με τίποτα, είναι η ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού από τον κ. Ν. Κωνσταντόπουλο. Το μόνο που μας μένει είναι να αναλάβει τώρα πρόεδρος στον Ολυμπιακό η κ. Παπαρήγα. Ένα πράγμα είχε μείνει όρθιο σε αυτό τον τόπο (ποδόσφαιρο) και πάνε να μας τον γκρεμίσουν και αυτό!

• Καλά, έπρεπε να είσαστε τις προάλλες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στιγμές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν με την υπόθεση της πόρτας εισόδου στην πλατεία της Νάουσας. Μιλάμε, ότι τόσο χρόνο το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν είχε αφιερώσει ούτε για το ναυάγιο του «Σαμίνα». Κανένα τρίωρο μιλούσαν και έλεγαν για το ποιες ώρες θα ανοίγει η πόρτα και ποιοι θα έχουν δικαίωμα να μπαίνουν μέσα. Μία ζωγραφιά σας λέω.

• Από την άλλη, ήταν και ο κ. Αρκάς που φώναζε συνέχεια στους Δημοτικούς Συμβούλους να μην εγκαταλείπουν την αίθουσα για τσιγάρο, «γιατί δεν θα έχουμε την απαραίτητη παρουσία για να συνεχιστεί το συμβούλιο».

• Έπεσαν και τσακωμοί ανάμεσα στις κυρίες της «Ενότητας για την Καρέκλα». Η κ. Φραντζή-Τριβυζά (Μαρπησσαιάρχισα) κατηγόρησε την κ. Τριπολιτσιώτη (Ναουσαιάρχισα) ή κάπως έτσι. Η μία κατηγορούσε την άλλη ότι βάζει τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Διαμερίσματος της, τις ίδιες ημερομηνίες με τις εκδηλώσεις του άλλου Δημοτικού Διαμερίσματος. Μπάχαλο η κατάσταση.

• Η κ. Φραντζή – Τριβυζά πάντως παίζει καλύτερα το επικοινωνιακό παιχνίδι. Είπε ότι από τις 12.000 ευρώ που είναι ο προϋπολογισμός του φεστιβάλ «διαδρομές στη Μάρπησσα» οι 7.000 ευρώ θα πάνε για διαφημιστικό υλικό! Αυτά είναι…

• Μπέρδεμα είχε και μία άλλη κυρία της «Ενότητας για την Καρέκλα». Η κ. Α. Κάγκανη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις ώρες ανοίγματος της πόρτας στη Νάουσα υποστήριξε ότι, «όποια απόφαση πάρουμε να ισχύει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και μετά να συζητήσουμε ξανά το θέμα». Στη ψηφοφορία που ακολούθησε, ψήφισε υπέρ να ισχύει η απόφαση για όλο τον χρόνο!

• Βρε παιδιά, εκείνη η ΚουΠεΠέ που είχε αρχίσει «πορείες προς τον λαό» και δημόσιες συζητήσεις για ένα καλύτερο «αύριο» της Πάρου, τι γίνεται; Στις αναγγελίες του Ερυθρού Σταυρού πρέπει να απευθυνθούμε;

• Αναγγελίες μέσω Ερυθρού Σταυρού θα αρχίσει να κάνει και κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος στο νησί μας που θέλει να κάνει Δημοτικό Συνδυασμό. Για κάθε ρουσφέτι που υπόσχεται ότι θα κάνει, ζητάει και ένα υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο. Εκεί, που έχει φάει τρελή πόρτα είναι στο γυναικείο φύλο, αφού λόγω της ποσόστωσης δεν μπορεί να βρει 15 γυναίκες.

• Ας πρόσεχε… Πάντως, μην τρελαίνεται κιόλας! Έτσι και αλλιώς, ούτε 35 άνδρες δεν μπορεί να βρει για να συμπληρώσει τον Συνδυασμό. Οι «πόρτες» πέφτουν η μία πίσω από την άλλη. Άλλωστε με τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει βγαίνει δεν βγαίνει και ο ίδιος Δημοτικός Σύμβουλος. Θα αναπολεί την ημέρα των εκλογών τα ποσοστά που είχε πάρει ο κ. Αργουζής το 2002…

• Το «πολιτιστικό» καλοκαίρι 2010 του Δήμου Πάρου βαδίζει με τρελό ρυθμό. Την Τρίτη 27/7 έχουμε τη λιτανεία της εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα στον Κώστο με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Αγγελία: Αφαιρούμε ανεμοφράκτες με συνοδεία Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοτικών Συμβούλων, Δικηγόρων, συνεργείου υπαλλήλων, δημοσιογράφων, φωτογράφων και λοιπών δυνάμεων. Πληροφορίες: Δήμος Πάρου (γραφείο Δημάρχου).
Υ. Σ. Δεν αφαιρούμε τραπεζοκαθίσματα, μάντρες από παραλίες, σκουπίδια από οικισμούς κλπ.

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Γράψτε μας:

e-mail: arxiloxos.paros@gmail.com

ΕΜΕΙΣ:

Σατυρικός ιστότοπος

Εκδόσεις
Τυπογραφικές Εργασίες
Διαφήμιση
e-mail: asp1@otenet.gr |

Μαζί μας με κλικ:

Αρέσει σε %d bloggers: